2014 Yarenleri! :)

bende grip olduuuuum nasil hapsuruyom nasil

hava tam hasta olmalık zaten ya ben de dün akşam banyo yaptım 1-2 saat sonra yağmur hafif diye hemen yakın bir yere gideyim geleyim dedim sen yağmur bir bastırdı ama ne bastırmak her tarafım su içinde geldim eve sonuç bende de aynı burnum tıkandı hemencecikk, geçmiş olsun kuzumm dikkat et kendineee

tabii canımmm öyle.. Allahın izniyle atlatacağız.. benim de çok yakın arkadaşımın sevgilisi acemi birliği falan açıklanmıştı Şubatta gidecekti kendi asker mevlüdünden bir gün önce vefat etti mesela gencecik çocukcağız.. 20 yaşında.. bizim askerlerimiz gibi.. yani o yüzden sağ salim gidip gelsinler inşallah

Ayy pofuduk ne diyosun cok uzuldum arkadasin durumu nasil?

Ayy pofuduk ne diyosun cok uzuldum arkadasin durumu nasil?

canım bir de kötü yanı 1 hafta önce ayrılmışlardı.. arkadaşım iş arkadaşım zaten o akşam bana dedi çıkışa doğru çok karnım ağrıyor garip bir his ne zaman böyle hissetsem kötü bir şey olur dedi ben iyi düşün falan dedim o akşam iş çıkışı eski erkek arkadaşının evinin ordan geçiyor sokağın başından görüyor çok kalabalık gençler falan var tabi bizimki diyor yine arkadaşlarını toplamış falan gülüp geçiyor.. ama sonra bir öğreniyor ki cenaze kalabalığı.. hatta bundan bir gün önce yine bana söyledi aramak istiyorum falan ara dedim ben içinde kalmasın ama eve gidince vazgeçmiş inadı tutmuş aramadı falan aramadığı çok içinde kaldı arkadaşımın.. şuan nasıl olsun pişman kabullenemiyor.. başkalarını midesi almıyor tabi.. bana sürekli teselli veriyor dua et askere gidip geldiğini göreceksin bak benimki askere gidemeden çok uzaklara gitti falan çok zor kuzum ya

Geldim bebegim. Evet bnde bugun babetle ciktim sabah eve donerken yagmur bastrdi ayaklarim fanus gibi oldu ondan sonra boyle oldum

hoşgeldik bizden başka da kimse yok herhalde ay aferin sanaa akıllım benimm kendi yaptıklarımızın bedelini ödüyoruz hiç şikayet etmeyelim

ayyy nasıl zor bi durum bu yaaaa Allah herkese uzun sağlıklı ömürler versin..

o arkadaşa ve askerin ailesine de rabbim sabır versin

ayyy nasıl zor bi durum bu yaaaa Allah herkese uzun sağlıklı ömürler versin..

o arkadaşa ve askerin ailesine de rabbim sabır versin

aminn.. tabi canım zor olmaz mı.. ölüm zor da gencecik yaşta ani bir şekilde askere gidecekken olması daha da zor ya..

hoşgeldik bizden başka da kimse yok herhalde ay aferin sanaa akıllım benimm kendi yaptıklarımızın bedelini ödüyoruz hiç şikayet etmeyelim

Vallaahiii oysaki daha tam iyilesememstim bogazlarim hala sis vucutta direnc kalmadi anaaaaam cumata kqdar bseyim kalmaz inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…