pofuduk beni yazmamışsın kuzummm![]()
canım telefondan yazamıyorum çok uğraştırıyor bilgisayara geçince yazacağım bebeğim aklımdasınızz :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pofuduk beni yazmamışsın kuzummm![]()
Saol canim iyiyim cok sukur,iyi olmak zorundayiz guclu olmk zorundayiz kizlar lutfen kendinizi birakmayin :)
Iyi olacaksin iyiiiii.. ilk hafta zor gecer sonra alisirsiniz allahin izniyle canimşuande iii ama teslim olunca nasıl olurum bilmiyorummm canım :)
çok yorgunum Pazartesi sendromu karın ağrısı daha sayayım mı bebeğimmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende grip olduuuuum nasil hapsuruyom nasil![]()
Ewet canim 94/2 canm. Kendinden kucuklrrle askere gidiyo :)
Valla canim ewet cook zor gunler bizi bekliyo ama alisana kadar zorlncaz.. gecenlerde bizim.mahallede genceck bi cocuk vefat etti oyle etkilendimki dedim kendi kendime cok sukur cani sag sayili gun gelip gecick ama.bak o cocuk gitti gelecegi yok artik. O yuzden sukrediyorm.. valla tek canlari sag olsun elbet bitirip gelcekler canim. Biz burda birbirimizle tesselli bulcaz birbirimze destek olcaz allah in.izniyle atlaticaz canlarr..
kimler burda? haydi akşam sohbetine![]()
tabii canımmm öyle.. Allahın izniyle atlatacağız.. benim de çok yakın arkadaşımın sevgilisi acemi birliği falan açıklanmıştı Şubatta gidecekti kendi asker mevlüdünden bir gün önce vefat etti mesela gencecik çocukcağız.. 20 yaşında.. bizim askerlerimiz gibi.. yani o yüzden sağ salim gidip gelsinler inşallah![]()
Ayy pofuduk ne diyosun cok uzuldumarkadasin durumu nasil?
Geldim bebegim. Evet bnde bugun babetle ciktim sabah eve donerken yagmur bastrdi ayaklarim fanus gibi oldu ondan sonra boyle oldum![]()
canım bir de kötü yanı 1 hafta önce ayrılmışlardı.. arkadaşım iş arkadaşım zaten o akşam bana dedi çıkışa doğru çok karnım ağrıyor garip bir his ne zaman böyle hissetsem kötü bir şey olur dedi ben iyi düşün falan dedim o akşam iş çıkışı eski erkek arkadaşının evinin ordan geçiyor sokağın başından görüyor çok kalabalık gençler falan var tabi bizimki diyor yine arkadaşlarını toplamış falan gülüp geçiyor.. ama sonra bir öğreniyor ki cenaze kalabalığı.. hatta bundan bir gün önce yine bana söyledi aramak istiyorum falan ara dedim ben içinde kalmasın ama eve gidince vazgeçmiş inadı tutmuş aramadı falan aramadığı çok içinde kaldı arkadaşımın.. şuan nasıl olsun pişman kabullenemiyor.. başkalarını midesi almıyor tabi.. bana sürekli teselli veriyor dua et askere gidip geldiğini göreceksin bak benimki askere gidemeden çok uzaklara gitti falan çok zor kuzum ya![]()
ayyy nasıl zor bi durum bu yaaaaAllah herkese uzun sağlıklı ömürler versin..
o arkadaşa ve askerin ailesine de rabbim sabır versin![]()
aminn.. tabi canım zor olmaz mı.. ölüm zor da gencecik yaşta ani bir şekilde askere gidecekken olması daha da zor ya..![]()
hoşgeldik bizden başka da kimse yok herhaldeay aferin sanaa akıllım benimm kendi yaptıklarımızın bedelini ödüyoruz hiç şikayet etmeyelim
![]()
Allah rahmet eylesin gercekten cok kotu bi durum . Neyse kizlar gusel seylerden konusalim icjm karardi birden![]()
Vallaahiiioysaki daha tam iyilesememstim bogazlarim hala sis vucutta direnc kalmadi anaaaaam
cumata kqdar bseyim kalmaz inss
![]()
Evet gizzzzinşallahh Cuma günü ne var kız seninki mi geliyor yoksa dağıtıma![]()