2014 Yarenleri! :)

ah annemmmm ne güzel kaç gün kalcak bakalım? biz de 9 gün sonra teslim oluyoruzz.. şaka gibi geliyor ama ya şimdi benim canımmm nefesim 9 gün sonra yaaa 9 gün sonra bambaşka şehirde bambaşka insanlarla mı olacak benden ailesinden ayrı ay depresyona girdim he şuann

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cuma gunu geliyo tatlim 10 gun kalicak. Ah canim bilmem mi o bir hafta nasil hizli gececek gorursun. gezin tozun biz bi hafta kala 600 tl harcamstik sirf gezdik acisini cikartin simdiden gulum. Bu arada fa
cebookun var mi?

Merhba canim... napalim artik vaktinde gidilmezse boyle kaliyolar. Neyse artik :))

Merhaba tatlım ahhh ahhhhh hiç sorma var yaa nasıl kızıyorum bir bilsenn... :) çekecekleri var ne diyim :) senin erkek arkadaşın kaç yaşında?

İnş canım eee 12 ay boyunca ne yapıcaz askerleri konuşlursak devamlı bu psikolojiyi atamayız üzerimizden başka şeylerdende bahsetmek lazım

Tabii ki de.. yani kendimizi bile bile o psikolojiye sokuyoruz birazda. Ben gittiginden beri adam akilli slov muzik dinlemiyorum bile

Cuma gunu geliyo tatlim 10 gun kalicak. Ah canim bilmem mi o bir hafta nasil hizli gececek gorursun. gezin tozun biz bi hafta kala 600 tl harcamstik sirf gezdik acisini cikartin simdiden gulum. Bu arada fa
cebookun var mi?

var canım var.. özelden konuşuruz onu akşam. doğrudur valla şuan bizimki işten ayrıldı tazminat falan o muhabbetle uğraşıyor hiç vakit geçiremiyoruz.. bir an önce işleri hallolsa da doysak birbirimize..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…