Evet gizzzz
ah annemmmm ne güzel kaç gün kalcak bakalım? biz de 9 gün sonra teslim oluyoruzz.. şaka gibi geliyor ama ya şimdi benim canımmm nefesim 9 gün sonra yaaa 9 gün sonra bambaşka şehirde bambaşka insanlarla mı olacak benden ailesinden ayrıay depresyona girdim he şuann
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam canım uzun dönem mi bir de 365 yazdım ama yanlışsa değiştirivereyim hemennn
Görmedim ben canım özelden yazalım vermek isteyenlerNidagkhn canim ben burda yazmstm facebook.kullananlar ekleylim.birbirimizi.ama.kimseden ses cikmadi
Görmedim ben canım özelden yazalım vermek isteyenler
Merhba canim... napalim artik vaktinde gidilmezse boyle kaliyolar. Neyse artik :))
Merhaba tatlımahhh ahhhhh hiç sorma var yaa nasıl kızıyorum bir bilsenn... :) çekecekleri var ne diyim :) senin erkek arkadaşın kaç yaşında?
24 yasinda canim nisanliyiz canim biz
Iyi olacaksin iyiiiii.. ilk hafta zor gecer sonra alisirsiniz allahin izniyle canim
canımm 94/2 tertip misin pekii? yoksa Şubatta mı gitmişti senin?
canım telefondan yazamıyorum çok uğraştırıyor bilgisayara geçince yazacağım bebeğim aklımdasınızz :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnş canım eee 12 ay boyunca ne yapıcaz askerleri konuşlursak devamlı bu psikolojiyi atamayız üzerimizden başka şeylerdende bahsetmek lazım
Mesaj kutunu bosalt canim banada ole yapmisti.canım özelden msj atamıyorum sana msj kutun dolu diyor
Merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:107:
Aaa nida sen bizim topiğe takılmaz oldun:97:Merabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Cuma gunu geliyo tatlim 10 gun kalicak. Ah canim bilmem mi o bir hafta nasil hizli gececek gorursun. gezin tozun biz bi hafta kala 600 tl harcamstik sirf gezdikacisini cikartin simdiden gulum. Bu arada fa
cebookun var mi?
Yok canim dogru yazmissin 365...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?