2014 Yarenleri! :)

evet canım buraya yerleşmeden önce istanbulda yaşıyorduk orda doğdum, ben de kadıköylüyüm, istanbul bana yabancı değil, ünide de istanbulda kaldım, yaşam zorluklarını biliyorum ve bu yüzden de diretiyorum bu kadar çok..
inşallah ceyhun geldiğinde de bu kadar kararlı ve yanımda olur

İyi canım kalsanda yabancı bir şehir değil aslında fazla sorun yaşamazsın. Hangisi hayırlısıysa o olsun canım. :)

yesmceyhn Ben sizin yerinizde olsam, şimdilik bu konuları konuşmam. Özellikle askerde öyle bunalıyorlar ki, bu konuları açıp Ceyhun'u sıkıntıya sokmazdım. Sen topu taca at, net bir şey söyleme bence. Hayatta bazen akışı kadere bırakmak gerekir. Hakkınızda nerede yaşamanız sizin için hayırlı olacaksa orası olsun.

ben de ona yansıtmıyorum bir de bunları düşünmesin diye, hatta evlilik konusunu bile açmıyorum o açarsa konuyu cevap veriyorum uzatmadan, sonuçta kesinlikle yüzyüze konuşulması gereken konular.. haklısınız düşünerek birşey halledemiyoruz sonuçta, inşallah duam budur :)
aileme karşı nasıl davranmam gerektiğini de kestiremiyorum bu daha çok bunaltıyor beni..

Ben sizin yerinizde olsam, saygısızlık yapmadan ağırlığımı koyardım. O askerdeyken size bir şey demem, açıklamam mümkün değil. Bu yüzden benden nasıl bir açıklama bekliyorsunuz bilmiyorum; ama Ceyhun dönene kadar size net bir şey söyleyemem. Bu yüzden bu konuyu şimdilik kapatsak daha iyi olur. Derdim ben.

ben bunu anneme dersem benim suratıma bakmaz, bu kadar net olmamakla birlikte buna benzer bir şekilde cevap vermiştim, bana git ailenden uzaklaş bakalım bizi yalnız bırak düşünme sen anneni babanı demişti ve ben şok oldum büyük tartışma yaşadık..
annem bu konularda zor bir kadın, aslında ailem onların kanatları altından çıkarım diye çok korkuyorlar evet ayrı bir yaşantım olabilir ama bu onların gözetiminde olabilir düşüncesindeler..
bu konuyu şimdiden düşünmem erken gibi geliyor olabilir ama bu ceyhunun çözebileceği bir problem olmaktan çıkıyor, benim de aileme karşı bir fikir sunmam gerekiyor..

ben geldiiiim sabahtan berii bişeyler hazırlıyoruum. Dolmalar sarıldı pişirildi kek yapıldı fırına koyulduu börek sarıldı fırını beklıyoor :) temzlık yapıldıı birazdan da gidip sandeviç ekmeği alıcam yolluk bunlar

ne zamandır tanısıyosunuz canım? saygı da kusur etme hiç bi zaman ama çok fazla da yuz göz olma. Yasadım ve birçok a rkadasım da yasadı benım yasadıklarımı. Fazla ilgi alaka ego yapıyor iste sonra değer bilmiyorlar.Her zaman mesafeli ol cok sık gitme. zaten eger evlenırsenız hep dibinde olacak kadın. keske bende bastan boyle yapsaydım da tepeme binmeselerdi. ben de baslarda cok kafama takardım uzulurdum ama artık cokta tınnee.. Gökhan beni seviyormu seviyor cok sukur gerisi sevmese de olurr

oooooh ellerinize kollariniza saglik bebegiiiim suan karnimda bi acikti varyaa orda olup azcik tirtiklamak isterdimmm mmm:) bende otobusteyimmm aydiiin yolcusu kalmasiiin

artizzzzz beee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…