- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
corluda yasasaniz kayinvaliden de sizinle mi yasiycak tatlim?ahh keşke sıkmasam canımı, ama bunlar sorun hep kafamda
ceyhun da izinde istemeye gelelim annemle konuşucam diyip duruyor, beni de bir telaş sarıyor tabi
İstanbul'da hayat her anlamda daha zor. Evet dün eve 2 saatte gittim yağmurda yağıyordu trafik allak bullak yollarda mahvoluyorsun resmen.
Ailenin tavrı net onun ailesi de belli. Ama bir orta yol mutlaka bulunur canım benim sıkma canını. Çünkü Ceyhun kararlı belli kaldı ki çok uzak iki şehirde değil yakın sonuçta. :)
corluda yasasaniz kayinvaliden de sizinle mi yasiycak tatlim?
aynen tatlım kısmet... benim derdim zaten yakına gelmesi filan değil tabi öyle olsa muhakkak daha iyi olur ama hep diyorum rahat edebileceği bi yer olsun diye allah tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah...
evet canım buraya yerleşmeden önce istanbulda yaşıyorduk orda doğdum, ben de kadıköylüyüm, istanbul bana yabancı değil, ünide de istanbulda kaldım, yaşam zorluklarını biliyorum ve bu yüzden de diretiyorum bu kadar çok..
inşallah ceyhun geldiğinde de bu kadar kararlı ve yanımda olur
İyi canım kalsanda yabancı bir şehir değil aslında fazla sorun yaşamazsın. Hangisi hayırlısıysa o olsun canım. :)
yesmceyhn Ben sizin yerinizde olsam, şimdilik bu konuları konuşmam. Özellikle askerde öyle bunalıyorlar ki, bu konuları açıp Ceyhun'u sıkıntıya sokmazdım. Sen topu taca at, net bir şey söyleme bence. Hayatta bazen akışı kadere bırakmak gerekir. Hakkınızda nerede yaşamanız sizin için hayırlı olacaksa orası olsun.
ben de ona yansıtmıyorum bir de bunları düşünmesin diye, hatta evlilik konusunu bile açmıyorum o açarsa konuyu cevap veriyorum uzatmadan, sonuçta kesinlikle yüzyüze konuşulması gereken konular.. haklısınız düşünerek birşey halledemiyoruz sonuçta, inşallah duam budur :)
aileme karşı nasıl davranmam gerektiğini de kestiremiyorum bu daha çok bunaltıyor beni..
Ben sizin yerinizde olsam, saygısızlık yapmadan ağırlığımı koyardım. O askerdeyken size bir şey demem, açıklamam mümkün değil. Bu yüzden benden nasıl bir açıklama bekliyorsunuz bilmiyorum; ama Ceyhun dönene kadar size net bir şey söyleyemem. Bu yüzden bu konuyu şimdilik kapatsak daha iyi olur. Derdim ben.
:) cok mu yogun tatlimAyy yorgnluktan olecemm
Aynen kuzum ya p.tesi bile bu kadr yogun degil. Herks bugunu bulms igne vurdumaya snrlenp saplicam haha:):) cok mu yogun tatlim
Ayy yorgnluktan olecemm
Sagol tatlm bnde dinlenblsm keskekolay gelsin canım bende boş boş oturuyorum ...işim yok öyle
ne zamandır tanısıyosunuz canım? saygı da kusur etme hiç bi zaman ama çok fazla da yuz göz olma. Yasadım ve birçok a rkadasım da yasadı benım yasadıklarımı. Fazla ilgi alaka ego yapıyor isteay uzuldum canim ya kvyle ben hep iyi anlasilsin diye dua ederim onemli bisey ya gelin kv :/ insallah duzeltirsiniz canim benimm..
canim bende boyle olacagindan korkuyorum iste hatta eminim gibi bisey ama insallah yanilirim.erdi ister kapanmami ama baski yapmadi simdiye kadar evlendikten sonra yaparsa cok buyuk olay cikar gibime geliyo.. bu konulari dusunmicem her seferinde diyorum ama hergun aklimda canim yaa.. napalim beni neler bekliyo bilmiyorum insallah dusundugum gibi olmaz
oooooh ellerinize kollariniza saglik bebegiiiim suan karnimda bi acikti varyaa orda olup azcik tirtiklamak isterdimmm mmm:) bende otobusteyimmm aydiiin yolcusu kalmasiiinben geldiiiim sabahtan berii bişeyler hazırlıyoruum. Dolmalar sarıldı pişirildi kek yapıldı fırına koyulduu börek sarıldı fırını beklıyoor :) temzlık yapıldıı birazdan da gidip sandeviç ekmeği alıcam yolluk bunlar
artizzzzz beee :)ne zamandır tanısıyosunuz canım? saygı da kusur etme hiç bi zaman ama çok fazla da yuz göz olma. Yasadım ve birçok a rkadasım da yasadı benım yasadıklarımı. Fazla ilgi alaka ego yapıyor istesonra değer bilmiyorlar.Her zaman mesafeli ol cok sık gitme. zaten eger evlenırsenız hep dibinde olacak kadın. keske bende bastan boyle yapsaydım da tepeme binmeselerdi. ben de baslarda cok kafama takardım uzulurdum ama artık cokta tınnee.. Gökhan beni seviyormu seviyor cok sukur gerisi sevmese de olurr
enjeksiyon pansumanda mi calisiyon kuzu sen?Aynen kuzum ya p.tesi bile bu kadr yogun degil. Herks bugunu bulms igne vurdumaya snrlenp saplicam haha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?