- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
aa hayırlı yolculuklar bebegım nıye erken gdıyosun ?oooooh ellerinize kollariniza saglik bebegiiiim suan karnimda bi acikti varyaa orda olup azcik tirtiklamak isterdimmm mmm:) bende otobusteyimmm aydiiin yolcusu kalmasiiin
bebegim yarin sabah erken saatte ya yemin toreni oyuzden gidiyorm aydina.. isten ciktim bindim otobuse bebegim.. 4te bitiyo bnm mesaim:) dun aksamdan valizimi hazirlamistim zaten eve ugramadan hastaneden direkt otogara gectim:)aa hayırlı yolculuklar bebegım nıye erken gdıyosun ?
oh ne guzel canım hastanede ne ıs yapıyosun sen? aydın da eviniz vardı dimi sizi sahi.. :) hadi bakalım canım sıkı giyin beklıceksınız orda baya donarsın.bebegim yarin sabah erken saatte ya yemin toreni oyuzden gidiyorm aydina.. isten ciktim bindim otobuse bebegim.. 4te bitiyo bnm mesaim:) dun aksamdan valizimi hazirlamistim zaten eve ugramadan hastaneden direkt otogara gectim:)
Acilde kuzu herksn ayri odasi var ben genelde igne serum yarali gelenleri pansuman edyrm kan alyrm falan giriste oldgm icn bde acilede cok gelen olyor haliyle yanmda bnle calsn bi kz dha varda o bugn gelmedi tektm is bana kaldi oda mesaiye kalackti bugn gelmynce bana kaldi nyse yorlyrm ama mesai yaptgm icn prim veryrlr pardn kazanyrm yorlsm daenjeksiyon pansumanda mi calisiyon kuzu sen?
allah kolaylik versin bebegim yaa acillll cok zor benceAcilde kuzu herksn ayri odasi var ben genelde igne serum yarali gelenleri pansuman edyrm kan alyrm falan giriste oldgm icn bde acilede cok gelen olyor haliyle yanmda bnle calsn bi kz dha varda o bugn gelmedi tektm is bana kaldi oda mesaiye kalackti bugn gelmynce bana kaldi nyse yorlyrm ama mesai yaptgm icn prim veryrlr pardn kazanyrm yorlsm da
hiim hiiiim eveeet:) sevdicekte aynisini dedi bebegim sakin ama sakin ince giyinme dedi:) ben fizik tedavide calisiyorum bebegim fizyoterapi teknikerym hastalari cihazlara bagliyorum hihihi:)oh ne guzel canım hastanede ne ıs yapıyosun sen? aydın da eviniz vardı dimi sizi sahi.. :) hadi bakalım canım sıkı giyin beklıceksınız orda baya donarsın.
cok iyimiş canım işin ya :) evet dikkat et ben orda bi üşütütm bi ay yattım iki haftası hastanede geçti..hiim hiiiim eveeet:) sevdicekte aynisini dedi bebegim sakin ama sakin ince giyinme dedi:) ben fizik tedavide calisiyorum bebegim fizyoterapi teknikerym hastalari cihazlara bagliyorum hihihi:)
eneeem kiyamam kuzuma kiii.. valla aldim yanima en kalin kazagmi icine balikci yaka badi falanda giyerim atki bere derken lahana gibi cikarim sevdicegin karsisinacok iyimiş canım işin ya :) evet dikkat et ben orda bi üşütütm bi ay yattım iki haftası hastanede geçti..
ahahaha koptumeneeem kiyamam kuzuma kiii.. valla aldim yanima en kalin kazagmi icine balikci yaka badi falanda giyerim atki bere derken lahana gibi cikarim sevdicegin karsisina
Sagol kuz7m oyle gercekten ama yogunluknbnm icnde braz iyibenazndn kafa daglyr :) bugn hele bi hasta geldi eli sis balik tutarken bi balk cinsi isirms gormen lazm ya nasil sis parmgi yara icnde hangi turse bu balil :)allah kolaylik versin bebegim yaa acillll cok zor bencehem fiziksel hem psikolojik olarak cok yipratici
eneeem kiyamam kuzuma kiii.. valla aldim yanima en kalin kazagmi icine balikci yaka badi falanda giyerim atki bere derken lahana gibi cikarim sevdicegin karsisinacok iyimiş canım işin ya :) evet dikkat et ben orda bi üşütütm bi ay yattım iki haftası hastanede geçti..
ahahahaaa palyacolar gibi dolasicaz ortaliktaa:) :) bugun daha iyiydi ama hava bebegim dunku ayaz yoktu denizlide.. gerci trakya balkanlardan gelen soguk hava etkisinden daha soguk olur:) kicimiz donacaaaak(;ahahaha koptumlahana dedi yaa la oy bebişim çık tabii gokhan bugun dıokı 4 kat kazak var ustumdee.. orası da ayrı bi soguk trakya sogugu. Anam heryer buz buzzz.. burunlarımız kıpkırmızı olcak toreni izlerken
:) acilin en guzel.yani sanirim bu.dimi kuzu.. byle denisik enteresan vakalar gelir ya:) allah sifasini versn adamcegzin:)Sagol kuz7m oyle gercekten ama yogunluknbnm icnde braz iyibenazndn kafa daglyr :) bugn hele bi hasta geldi eli sis balik tutarken bi balk cinsi isirms gormen lazm ya nasil sis parmgi yara icnde hangi turse bu balil :)
hahaha evettttttt ben dizime kadar çizme giyicem giderken mont sapka boyunluk falanahahahaaa palyacolar gibi dolasicaz ortaliktaa:) :) bugun daha iyiydi ama hava bebegim dunku ayaz yoktu denizlide.. gerci trakya balkanlardan gelen soguk hava etkisinden daha soguk olur:) kicimiz donacaaaak(;
aynen aynen kuzu:) ben dizime kdr cizmeyi simdiden giydim yanimda tasimiyim agirlik olmasin diye.. ayaklarimi zor kaldiriyorum ayol:) pantolonun icine taytta giyerim yarin.. allaaaam robocop mu olucam ben yaahahaha evettttttt ben dizime kadar çizme giyicem giderken mont sapka boyunluk falanhareket kabiliyeti sıfır artık yarine sarılırken zor kaldırırsın kolunu
aynen aynen kuzu:) ben dizime kdr cizmeyi simdiden giydim yanimda tasimiyim agirlik olmasin diye.. ayaklarimi zor kaldiriyorum ayol:) pantolonun icine taytta giyerim yarin.. allaaaam robocop mu olucam ben yaa
tam benlikmis kuzuuu ahahahahkızlar alın bu sarkı tam sizlik bugun :)
Yaarın birgüün geliyoruuuuuum
Aynen kuzum ya daha nelervar.d .d sn naslsn bakalm:) acilin en guzel.yani sanirim bu.dimi kuzu.. byle denisik enteresan vakalar gelir ya:) allah sifasini versn adamcegzin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?