2014 Yarenleri! :)

Giden kadar gidemeyenlerde var sanırım. Neyse sizde benim gibi bir ara kaçış yapın. Bende konferans bahanesiyle(hep bu konferansı beklemişim gibi) Manisaya gideceğim. Aslında konferans Izmir'de ama kim takar konferansı. Ben Manisaya akarım, karşımda kimse duramaz. :) Şu sıralar gözüm bir kara bir kara Allah sonumu hayretsin. :)

Sevdicek bana destek olsa ah bir gel dese ben de kararttım gözümü uçacam Urfa'ya :)

Bugünde sesini duyabildim Allahtan sevgilimin. Yarında yemin töreni bitiminde, evci iznine çıkacak; yanında olamasamda 2 gün boyunca görüntülü konuşma yaparız, doya doya konuşuruz. Ocaktada gider hasret gideririm. Sonrasında da gel tezkere :)

:)) aynen kuzum ya pisman olmak istemyrm gidemedm diye kaynanam anneme haber verms ama onlarda ikna ettler haberleri oldu suan

Haberleri olmasına sevindim canım hem senin de için rahat olur :) hadi bakalım Allah kavuştursun, şimdiden gözünaydın :)

Bncde git mutlaka :)

Usta birliği neresi belli oldu mu? Usta birliğinde ziyaret edersin sende. Bende gidemiyorum ama Ocakta inşallah gidiyorum yanına.

Bizim şafak 256 canım, ustabirliğindeyiz :) Urfa çok uzak aslında uçakla 2 saat ama yabancı olduğumuz bir yer o yüzden gidemiyorum sevdicek istemiyor

Kzlar size bse gostercm iki cest cikolta var biri yazili biri resmli hangsi gzl szce

Eklentiler

• message_chocolate_mesajli_cikolatalar-27611_600_600.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 42
  • 16274.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…