- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
ah kader arkadaşım gel şöyle yamacıma oturSize çok özendim şuan ya askerlerinize gidiyorsunuzzzzz
gel dedim sana senide gotureyim dedim dinlemedin kiSize çok özendim şuan ya askerlerinize gidiyorsunuzzzzz
vaayy hatuna baak senn kaç kaç kaçırmaa bu fırsatı beybimBen yaRn icn gececym dicem bzmklere kaynanamglle gidecem yemn torenine kacramm bu fisati
ah kader arkadaşım gel şöyle yamacıma otur
gel dedim sana senide gotureyim dedim dinlemedin ki
hahahaha canım ya nasıl içne yer etmişşAh arkadaşım görüyorsun kızlar nasıl heyecanlı onlarla biz de heyecanlanıyoruz :)
Canım sen beni burdur gölünden urfadaki bir göle gönderme niyetindeydin ben korktum ya
:)) aynen kuzum ya pisman olmak istemyrm gidemedm diye kaynanam anneme haber verms ama onlarda ikna ettler haberleri oldu suanvaayy hatuna baak senn kaç kaç kaçırmaa bu fırsatı beybim
Giden kadar gidemeyenlerde var sanırım. Neyse sizde benim gibi bir ara kaçış yapın. Bende konferans bahanesiyle(hep bu konferansı beklemişim gibi) Manisaya gideceğim. Aslında konferans Izmir'de ama kim takar konferansı. Ben Manisaya akarım, karşımda kimse duramaz. :) Şu sıralar gözüm bir kara bir kara Allah sonumu hayretsin. :)
:)) aynen kuzum ya pisman olmak istemyrm gidemedm diye kaynanam anneme haber verms ama onlarda ikna ettler haberleri oldu suan
Bncde git mutlaka :)Giden kadar gidemeyenlerde var sanırım. Neyse sizde benim gibi bir ara kaçış yapın. Bende konferans bahanesiyle(hep bu konferansı beklemişim gibi) Manisaya gideceğim. Aslında konferans Izmir'de ama kim takar konferansı. Ben Manisaya akarım, karşımda kimse duramaz. :) Şu sıralar gözüm bir kara bir kara Allah sonumu hayretsin. :)
Sevdicek bana destek olsa ah bir gel dese ben de kararttım gözümü uçacam Urfa'ya :)
Sagol tatlim vala habersz gderdm kaynanam olmz kmz ben konusrm ddi nasl ikna ettyse artk:)Haberleri olmasına sevindim canım hem senin de için rahat olur :) hadi bakalım Allah kavuştursun, şimdiden gözünaydın :)
Usta birliği neresi belli oldu mu? Usta birliğinde ziyaret edersin sende. Bende gidemiyorum ama Ocakta inşallah gidiyorum yanına.
Sagol tatlim vala habersz gderdm kaynanam olmz kmz ben konusrm ddi nasl ikna ettyse artk:)
Haklsn canim:)Anne annenin halinden anlar :)
aa gidiyomusun yani törene fıstık :):)) aynen kuzum ya pisman olmak istemyrm gidemedm diye kaynanam anneme haber verms ama onlarda ikna ettler haberleri oldu suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?