Gidiyorm tatlm ksmetse k.bakma yeni gordm mesjni:)aa gidiyomusun yani törene fıstık :)
Kzlar size bse gostercm iki cest cikolta var biri yazili biri resmli hangsi gzl szce
evet canım son 25 saat!yolculuga az kaldi dimi balim:)
kesinlikle kuzum acele etme derim benDmi cnm kaklsn smdiden maffetmym sacimi
25 saat kaldı hayatımSaol canım sizin yolculuk ne zaman ?
sabır hayatım sabırla geçecek, elimizden gelen tek şey onların iyi olması için manevi desteğimiz başka da elimizden bir şey gelmiyorŞafaklarımızı bir gün daha attırmamıza az kaldı ama ben çok mutsuzum.Sanki günler geçmiyor. Tamam 168'den 144'e kadar düştük ama hala çok. Hayatımın en mutsuz anlarını yaşıyorum. Sevgilimde daha şimdiden sıkıldı yani. İsyan etmelere başladı. Ona yardımcı olamamakta beni deli ediyor. Bende öyle olunca, finallerim bitsin yanındayım dedim. Tabi evden izin alabilmek için kırk takla atmam gerekecek; ama ne olursa olsun gideceğim. Offf!!! 144 gün sonrasında sanırım 10 yaş yaşlanmış olacağım.
ben de o ara terminale gittim geldim uyumuşum kuzum anca cevap yazabildimnapayim tatlim yeni geldim eve :) işten sonra arkadasima gittim bi arkadasimiz evleniyo bekarliga veda yapicaz ona hazirliklar yaptik biraz :) yoruldum valla simdi uzandim :) sen napiyosun hayatim
anladim canim benim ama kayinvalide baskadir gibime geliyo.. bekleyip gorucez kuzumm.. peki teyzen dugunlere falan geliyormu? yada oglu var mi? merak ediyorum oglunun yada kizinin dugununde nasil olacak ki?
tatlimm sen cok tatlisin ya gercekten bana nasil moral oluyosun anlatamam :) sadece ben degil oda benim istemedigim seylere dikkat ediyo.. ben girmiyorum diye oda 4 senedir belki bir kere gitmistir denize oda arkadaslari gercekten cok israr etti sessiz sakin bi plajdi hic kiz yoktu etrafin resmini cekip yollamisti :)
cok seviyorum gercekten yaaa :) ama onunda sevdigine gercekten inanmasaydim olmazdi yurutemezdikk.. ailesinin acik gelin istemedigini biliyorum ona ragmen benden vazgecmedi.. bana huzur veriyo canim ya valla sadece varligi bile ah ahhhh askim depresti :)
kiz biz senle hep ayniyiz yaaaa :) bende hic boyatmadim valla dogallik en guzeliiii :)
ombre deniyo canim eger onu diyosaniz. bencede sacini siyaha boyatma cok yapmacik duruyo sacta siyah canim
ayyy insan kızıyor ama o şakanın gerçek olmasını insan o kadar ister ki muhakkakkkAaa size bugün benimkinin bana yaptığı hain şakayı anlatmadım. Ben bugün sevgilimin ailesine gittim. Annesi, babası ve abisi evdeydi. Oturduk, konuştuk. Muhteşem bir ailesi var gerçekten çok seviyorum. Neyse çıktım ailesinin evinden, bindim metrobüse eve gidiyorum. Metrobüsten indim baktım telefonum çalıyor. Tanımadığım bir gsm numarası. Açıp açmama konusunda kararsız kaldım ama açtım. Alo dedim. Bir baktım arayan sevgilim. Hayatım sallana sallana yürüme, biraz hızlı yürü dedi. Bende efendim anlamadım aşkım dedim. O da bana arkana baksana arkandayım, metrobüsten indin ya şaftın kaydı yine senin dedi. Bende aşkımmmm ya diyerek arkamı döndüm kimse yok tabi. Sonra ben kızdım sevgilime, o da diyor ki seni sinir etmek kandırmak hoşuma gidiyor. Şu an ne kadar tatlı olduğunu hayal ettim de seni seviyorum dedi. :) Ama ben fena keklendim yani.
Ben herseyi fotografli yaptgm icn tereddutte kaldm yksa tbki resmli dha guzel de bakalm neyde karar kilicam en son:)Kesinlikle resimli olanlar. Ben yaptırmıştım geçen sene, fotoğraflarımı ve birlikte olan fotoğraflarımızı bastırdım. Çok beğenmişti.
Hos geldn tatlm :) naslsiiiiinben geldim kızlaarrrrherkes yolculuk derdinde eneeem ne güzelll
çok heyecanlı canım benim senn nasılsın hoşbuldukkHos geldn tatlm :) naslsiiiiin
Bende cook heycanli kuzumçok heyecanlı canım benim senn nasılsın hoşbuldukk
sen gidiyor musun canım yemin törenine?Bende cook heycanli kuzum
Gidecem kismetse kuzum:) sn nye heycanlydn gelckti dmi untyrm k.bakmasen gidiyor musun canım yemin törenine?
inşallah hayatııımGidecem kismetse kuzum:) sn nye heycanlydn gelckti dmi untyrm k.bakma
Ha smdi hatrladm ayy ALLAHim tum yarenlere yasatsn bunu yaa gorecm ya o bana yetr 2gunlukte olsa:)inşallah hayatııım
yanlış hatırladııın, ben gidiyorum askerime kuzum kayınvalidemle evci iznine çıkartıcazz
amiiinn, ben de öyle 2 gün ama çok şükür yine de Allahımaaaa 3 aydır göremiyordum askerimiHa smdi hatrladm ayy ALLAHim tum yarenlere yasatsn bunu yaa gorecm ya o bana yetr 2gunlukte olsa:)
canımm evciyemi çıkartıcaksınızz orda? yksa gunu birlikmi :)sen gidiyor musun canım yemin törenine?
3aya dogeu cnm ya zor kasm da gitti btmedn gorecm sukur snra ocakta gelck dagtma ksmetse 2gunde olsa yetr cok sukur:)amiiinn, ben de öyle 2 gün ama çok şükür yine de Allahımaaaa 3 aydır göremiyordum askerimi
evciye çıkartıyoruz hayatımcanımm evciyemi çıkartıcaksınızz orda? yksa gunu birlikmi :)
çok şükür bir gün de olsa iki gün de bir hafta da her neyse çoook şükürrr kii3aya dogeu cnm ya zor kasm da gitti btmedn gorecm sukur snra ocakta gelck dagtma ksmetse 2gunde olsa yetr cok sukur:)
ben yoktum ondan falan dermişim şaka bir yana herkes yollara düşecek ya hazırlık yapıyorlardırSessiz burasi bugunn
Aynen oyle :)))evciye çıkartıyoruz hayatım
çok şükür bir gün de olsa iki gün de bir hafta da her neyse çoook şükürrr kii
ee sen napıyosun bakalımm canısı?Aynen oyle :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?