Haha dogrudr kuzu bn dha haatndym 12gbi gdcm eve ya mesaiden dolayiben yoktum ondan falan dermişim şaka bir yana herkes yollara düşecek ya hazırlık yapıyorlardır
Hastanddym kuzum ya sen napyn bakalm seker:)ee sen napıyosun bakalımm canısı?
Haha dogrudr kuzu bn dha haatndym 12gbi gdcm eve ya mesaiden dolayihazrlkta yapamdm dhaa
aa sen ne iş yapıyordun ki kuzumm?Hastanddym kuzum ya sen napyn bakalm seker:)
Hahahah hazrlyn var gene annemde hazrlckta bn kendi elmle yapmk istyrm yaaa:) kaynanamda hazrladi coktn . Bn hemsireym tatlmaa sen ne iş yapıyordun ki kuzumm?napayım canım duş falan aldım işte oturuyorum Barış Manço-Sarı Çizmeli Mehmet Ağa dinliyorum hihihi bu akşam şarkılarım çok keyifli kız çok komik yaa gideceğimiz için annem bir şeyler hazırlıyor damadınaa, annesi oğluna, ablası kardeşine ben burdayım halaaa hahahhahahah
ayyy ben de hemşirelik istemiştim of nasıl imrendim şuann yaaaHahahah hazrlyn var gene annemde hazrlckta bn kendi elmle yapmk istyrm yaaa:) kaynanamda hazrladi coktn . Bn hemsireym tatlm
Cnm senin bolumun cok guzel sendn dimi ogretmen olan:) bunda da yanls hatrlamyrm herlde:) yok ya guzl yaprsn ya bndenilklerde pasta konsnda becerkli dgldm yapa yapa guzellestiayyy ben de hemşirelik istemiştim of nasıl imrendim şuann yaaaben de istiyorum da her şey paylaşıldı bana bir şey kalmadı hahahaha zaten beceremem o ayrı konu neyse ben gidiyorum daha ne olsun zaten yaptıklarımdan yese çocuk hastaneyi boylar
yok yok doğru tatlım benim, ya güzel de sağlığa benim ayrıyetten bir ilgim var hani şuan nişanlı olmasam sağlık okumak için uğraşırdım yaniCnm senin bolumun cok guzel sendn dimi ogretmen olan:) bunda da yanls hatrlamyrm herlde:) yok ya guzl yaprsn ya bndenilklerde pasta konsnda becerkli dgldm yapa yapa guzellesti
Oo herkes bi hazırlık halinde bizde burda bekliyoruz hic adil değil bu
Kuzum ogretmen olmak kolay gegl cok gzl bi meslgn var MASSALLAH diyeym:) smdinhemsre olmynlr bile igne yapmasni ogrenyr hevesi oldgndan sende yaparsn ama bi ogretmem olmak o kadr kolay degl :)yok yok doğru tatlım benim, ya güzel de sağlığa benim ayrıyetten bir ilgim var hani şuan nişanlı olmasam sağlık okumak için uğraşırdım yaniya ne bileyim hiç öyle ilgim yok yahu hevesim falan
ama sevdicek gelsin ondan öğrenirim onun kadar usta değilim ben
Cnm bnm yaa bak gelck gdckler siznkler gelck bz beklcz snra da :))Oo herkes bi hazırlık halinde bizde burda bekliyoruz hic adil değil bu
çok sağol canım benim işimiz hiçbirimizin kolay değill, bak okumasam bile onu öğrenmek isterim iyi aklıma soktunKuzum ogretmen olmak kolay gegl cok gzl bi meslgn var MASSALLAH diyeym:) smdinhemsre olmynlr bile igne yapmasni ogrenyr hevesi oldgndan sende yaparsn ama bi ogretmem olmak o kadr kolay degl :)
Hosbuldum bitanem gidiyomussun :) cok sevindim bol bol saril emi yarinmi hayirlisiylahoşgeldin canııım ben yine burdayım bak gerçi 15 dakika sonra yatarım ama
Yani tatlm ogreneblrsn hevesn olduktn snra mesela kuznme ben ogrettm oda cok istyrdu ogrenmeyi vurur rahtlikla:) ALLAH sabr versn kuzum ya kucuklerede ogretmek sabr ister :)çok sağol canım benim işimiz hiçbirimizin kolay değill, bak okumasam bile onu öğrenmek isterim iyi aklıma soktunöğretmenlik biraz sabır işi gerçekten yaş grubu çok küçük çünkü
Orda gormekte farkli mutluluk ama :)Cnm bnm yaa bak gelck gdckler siznkler gelck bz beklcz snra da :))
Evet kuzum oyledr bnde ayni seklde gelse bile bn gne gelrm burya cok alstm bende sizlere:)Orda gormekte farkli mutluluk ama :)
gelseler bile ben yine burdayim cok alistim kizlar sizeee
bağımlilik yapiyonuz banaEvet kuzum oyledr bnde ayni seklde gelse bile bn gne gelrm burya cok alstm bende sizlere:)
yarın akşam biniyoruz 9da nasipse hayatım sabahta Allahın izniyle 8-8:30 gibi ordayız hayırlısıyla inşallah kuzummHosbuldum bitanem gidiyomussun :) cok sevindim bol bol saril emi yarinmi hayirlisiyla
sabır ki ne sabır ben bu işe başlamadan kendimi sabırsız sanırdım ama gayet sabırlıymışım hahaYani tatlm ogreneblrsn hevesn olduktn snra mesela kuznme ben ogrettm oda cok istyrdu ogrenmeyi vurur rahtlikla:) ALLAH sabr versn kuzum ya kucuklerede ogretmek sabr ister :)
Sabirlsndr tabi alsmssndr sabretmryryarın akşam biniyoruz 9da nasipse hayatım sabahta Allahın izniyle 8-8:30 gibi ordayız hayırlısıyla inşallah kuzumm
sabır ki ne sabır ben bu işe başlamadan kendimi sabırsız sanırdım ama gayet sabırlıymışım hahainşallah öğrenirim ben de
Haha bana da ya bigun grmemezlk yapamiyorm kiz o ddrecebağımlilik yapiyonuz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?