2014 Yarenleri! :)

Haha dogrudr kuzu bn dha haatndym 12gbi gdcm eve ya mesaiden dolayi hazrlkta yapamdm dhaa

Hastanddym kuzum ya sen napyn bakalm seker:)
aa sen ne iş yapıyordun ki kuzumm? napayım canım duş falan aldım işte oturuyorum Barış Manço-Sarı Çizmeli Mehmet Ağa dinliyorum hihihi bu akşam şarkılarım çok keyifli kız çok komik yaa gideceğimiz için annem bir şeyler hazırlıyor damadınaa, annesi oğluna, ablası kardeşine ben burdayım halaaa hahahhahahah

Hahahah hazrlyn var gene annemde hazrlckta bn kendi elmle yapmk istyrm yaaa:) kaynanamda hazrladi coktn . Bn hemsireym tatlm

Hahahah hazrlyn var gene annemde hazrlckta bn kendi elmle yapmk istyrm yaaa:) kaynanamda hazrladi coktn . Bn hemsireym tatlm
ayyy ben de hemşirelik istemiştim of nasıl imrendim şuann yaaa ben de istiyorum da her şey paylaşıldı bana bir şey kalmadı hahahaha zaten beceremem o ayrı konu neyse ben gidiyorum daha ne olsun zaten yaptıklarımdan yese çocuk hastaneyi boylar

Cnm senin bolumun cok guzel sendn dimi ogretmen olan:) bunda da yanls hatrlamyrm herlde:) yok ya guzl yaprsn ya bndenilklerde pasta konsnda becerkli dgldm yapa yapa guzellesti

Cnm senin bolumun cok guzel sendn dimi ogretmen olan:) bunda da yanls hatrlamyrm herlde:) yok ya guzl yaprsn ya bndenilklerde pasta konsnda becerkli dgldm yapa yapa guzellesti
yok yok doğru tatlım benim, ya güzel de sağlığa benim ayrıyetten bir ilgim var hani şuan nişanlı olmasam sağlık okumak için uğraşırdım yani ya ne bileyim hiç öyle ilgim yok yahu hevesim falan
ama sevdicek gelsin ondan öğrenirim onun kadar usta değilim ben

Kuzum ogretmen olmak kolay gegl cok gzl bi meslgn var MASSALLAH diyeym:) smdinhemsre olmynlr bile igne yapmasni ogrenyr hevesi oldgndan sende yaparsn ama bi ogretmem olmak o kadr kolay degl :)

Kuzum ogretmen olmak kolay gegl cok gzl bi meslgn var MASSALLAH diyeym:) smdinhemsre olmynlr bile igne yapmasni ogrenyr hevesi oldgndan sende yaparsn ama bi ogretmem olmak o kadr kolay degl :)
çok sağol canım benim işimiz hiçbirimizin kolay değill, bak okumasam bile onu öğrenmek isterim iyi aklıma soktun öğretmenlik biraz sabır işi gerçekten yaş grubu çok küçük çünkü

çok sağol canım benim işimiz hiçbirimizin kolay değill, bak okumasam bile onu öğrenmek isterim iyi aklıma soktun öğretmenlik biraz sabır işi gerçekten yaş grubu çok küçük çünkü
Yani tatlm ogreneblrsn hevesn olduktn snra mesela kuznme ben ogrettm oda cok istyrdu ogrenmeyi vurur rahtlikla:) ALLAH sabr versn kuzum ya kucuklerede ogretmek sabr ister :)

Hosbuldum bitanem gidiyomussun :) cok sevindim bol bol saril emi yarinmi hayirlisiyla
yarın akşam biniyoruz 9da nasipse hayatım sabahta Allahın izniyle 8-8:30 gibi ordayız hayırlısıyla inşallah kuzumm

Yani tatlm ogreneblrsn hevesn olduktn snra mesela kuznme ben ogrettm oda cok istyrdu ogrenmeyi vurur rahtlikla:) ALLAH sabr versn kuzum ya kucuklerede ogretmek sabr ister :)
sabır ki ne sabır ben bu işe başlamadan kendimi sabırsız sanırdım ama gayet sabırlıymışım haha inşallah öğrenirim ben de

Sabirlsndr tabi alsmssndr sabretmryr bnm abmde ogretmn ama buyklerre univrste ogrnclerne:) tabi ogrenrsn kuzu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…