alıştım aynenSabirlsndr tabi alsmssndr sabretmryrbnm abmde ogretmn ama buyklerre univrste ogrnclerne:) tabi ogrenrsn kuzu ya
Bende optum iyi geceler bol bol sariln tadni cikartn iki gununalıştım aynenhaydi ben yatıyorum kuzu öptüm iyi geceler
Rabbim kazasiz belasiz ulasmayi nasip etsin :)yarın akşam biniyoruz 9da nasipse hayatım sabahta Allahın izniyle 8-8:30 gibi ordayız hayırlısıyla inşallah kuzumm
sabır ki ne sabır ben bu işe başlamadan kendimi sabırsız sanırdım ama gayet sabırlıymışım hahainşallah öğrenirim ben de
Haha bana da ya bigun grmemezlk yapamiyorm kiz o ddrecedusunsene yarn sevdcgm yaninda da grymsms hahaja
Hahaha benden beklenr byle bseyböyle giderse olucak o dediğin
Tartismanin tam ortasinda bi dk ben bugun hic girmedim merak ederler diyip giricem bendeHahaha benden beklenr byle bsey
Smdi haberi yok buradn onun bu defa telde ugrastgmi gorurse cock yanla anlar hahaTartismanin tam ortasinda bi dk ben bugun hic girmedim merak ederler diyip giricem bende
Smdi haberi yok buradn onun bu defa telde ugrastgmi gorurse cock yanla anlar haha
Bnmki pskopt kuzu iki dkkada hersy uretr burayi desrmamannn
Ayni kuzum ya herkes kötü ona göreBnmki pskopt kuzu iki dkkada hersy uretr burayi desrm
Aynen erkek milleti iste :)Ayni kuzum ya herkes kötü ona göre
Selam canlar biz yollardayiz :)
Iyi yolculuklarr kuzum bende eve gidyrm uycm erken kalkacm malum:)Selam canlar biz yollardayiz :)
Uzulme bebegim ocaga bisey kalmadi surda :) kolay gelsinnIyi yolculuklar canım. Herkes düştü yollara. Bende evde yarınki derslerim için, çantamı hazırlıyorum.
bnmki yanlis olmus 253 olcak28 KASIM 2014
2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ
TESKERE ALAN YARENLERİMİZ:
MUTELLA
PLAKA SAYAN YARENLERİMİZ:
HUZURAERDİM / 61 ---TRABZON
PLASLAN / 65--- VAN
PLAKALARA DÜŞMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLEYEN YARENLERİMİZ:
MYNM / 96
OZGEEMRE/ 96
ÇİFT RAKAMLARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
NİDAGKHN / 105
PERİ__KİZİ / 143
YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ:
EVMAKİNESİ / 142
TUCE_TUCE / 142
EFULİ__ / 143
POFUDUK16 / 157
EVREM2724 / 178
100'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
PEMBECANTA/ 231
ZAMANSİZ93 / 251
YESMCEYHN / 256
200'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
DENİZLİLİLİLİ / 341
KAMUHE / 344
MLTM / 350
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR
ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?