bnmki yanlis olmus 253 olcak28 KASIM 2014
2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ
TESKERE ALAN YARENLERİMİZ:
MUTELLA
PLAKA SAYAN YARENLERİMİZ:
HUZURAERDİM / 61 ---TRABZON
PLASLAN / 65--- VAN
PLAKALARA DÜŞMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLEYEN YARENLERİMİZ:
MYNM / 96
OZGEEMRE/ 96
ÇİFT RAKAMLARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
NİDAGKHN / 105
PERİ__KİZİ / 143
YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ:
EVMAKİNESİ / 142
TUCE_TUCE / 142
EFULİ__ / 143
POFUDUK16 / 157
EVREM2724 / 178
100'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
PEMBECANTA/ 231
ZAMANSİZ93 / 251
YESMCEYHN / 256
200'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
DENİZLİLİLİLİ / 341
KAMUHE / 344
MLTM / 350
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR
ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ
Ben iyiyim Cnm çok şükür .... Sen nasılsınNasılsıniz kizlarrr:)
bnmki yanlis olmus 253 olcak
iim bnde tatlimBen iyiyim Cnm çok şükür .... Sen nasılsın
peri -kızzı listeye beni eklemeyi unutma canım :) 143 antalya ...
Tamam canim saol:)252 olarak 29 Kasımı düzelteyim. Sanırım önceden gelen bir yanlışlık var. Düzelteceğim bu gece.
Yemin törenine gidemeyip, sevdiğinden telefon bekleyenlerden olarak henüz benimkisi aramadı. Çok sabırsızım arasın artık da rahat rahat konuşalım.
Yemin törenine gidemeyip, sevdiğinden telefon bekleyenlerden olarak henüz benimkisi aramadı. Çok sabırsızım arasın artık da rahat rahat konuşalım.
kuzum benimkide yanlış olmuş 232 yarın252 olarak 29 Kasımı düzelteyim. Sanırım önceden gelen bir yanlışlık var. Düzelteceğim bu gece.
nickten dolayi denizlili saniyolar bebegm ama illaki belirtiyorum ben aydinliyim diyeilk kayit olurken kabul etmedi sadece denizi bende denizlililiyi denedim ana bi baktim pat diye kabul etti hihihi o gun bugundur denizlili zannediliyrum ama olsn ha aydin ha denizli noolcakki
Merhaba :) siyah boyamıştım ben de çok zor bir renk eğer düşünüyorsan 2kere düşün derimKizlar sizce sacmi siyaha boyattmmi siyah nasl begndgnz bi renk mi?
iyiyiz cook sukur bebegim.. bugun yemin torenimiz vardi.. harika bi duyguydu:) gurur duydum caniminiciyle ve tum askerlerimizle:) simdi dagitim iznindeyiz allahin izniyle 7gunumuz var ondan snra burdur yolcusu sevdicek:) sen nasilsin tatlim? askerinle iyisiniz dimi?Aynen tatlım :) askerin nasıl sen nasılsın:)
Merba cnm:) dusuncelern icin tesk ederm vazgctm bnde boyamaya ztn:)Merhaba :) siyah boyamıştım ben de çok zor bir renk eğer düşünüyorsan 2kere düşün derim
Canım nasılsın?Merhaba :) siyah boyamıştım ben de çok zor bir renk eğer düşünüyorsan 2kere düşün derim
Ben yeni geldm cnm naslsnneden kimse yok bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?