- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
Iyiyim bitanem nerdesiniz ya cok yalniz kaldim burdaBen yeni geldm cnm naslsn
Canim saol gorevi ustlenmissin :) internetimde sorun var kac gundur baglabamiyorum telefondanda cok zor oluyor oyuzden hic yapamadmTablodaki verilerinde yanlışlık eksiklik olan beni uyarsın lütfen. :)
Sen cvl vermynce geri ciktm kuzum yaa. Anca vakit buldum gelebldm nasilsin tatlim:)Iyiyim bitanem nerdesiniz ya cok yalniz kaldim burda
Canm bn sordm askerme bugn 339 safak dogrusu buymus ben braz dha fazla saymsm:)Tablodaki verilerinde yanlışlık eksiklik olan beni uyarsın lütfen. :)
Ayy iki kere naslsn die sormusm benm kafa gidik idare et kuzmIyiyim bitanem nerdesiniz ya cok yalniz kaldim burda
ozgeemre nasılsın canımm
Bu musteri hzmetleryle bende cok kavga edyrm:) bnde ozledm sizi vala bugn pek giremedm. Iim kuzum sadce sesim kisildi ya bademcgm sis. Gittm cok gurur vercydi RABBIM herkse yastsn bu duyguyu:) getrdk serum taktm ona oda kotydu hem grp hem sesi kisk bnm gbi iki gunde olsa saglikli gnderelm dedk insallah iglesr ya benlede dalga gecyr senmi askerlk yapyn bn mi belli dgl dir dkkay etmyrm die kizdi biraz:) ama gidemesydm bile gormek yetio be kuzu vallahaSaol canmm ya evimde internet gitti musteri hizmetleriyle her gün kavga halindeyimm özledim valla burayasen nasilsin yemin toreni bugunmuydu gittin miii
Evet canim guzel bi yanls olmus safgi yanlslkla cok azaltmadm mesela oyle zorma giderdi:)) iyiym cok sukur seni sormali. Sevndm gideck olmana yedr bol bol ozlemz olurlarmi yaa bzm kadr onlarda ozluyordur cnm.bzde yedryrz iki gun tika basa yedrcez braz rahatsz ins iglesmis teslim ederiz ya.silemm o zaman yarın 338 yaparız. Bu güzel bir yanlış. Şafak azalacaksa her türlü yanlış güzeldir.
ozgeemre önemli değil canım. Ben bir sorun olduğunu tahmin ettim ama ciddi bir şey olmamasina sevindim.
Nasılsınız kızlar?
Ben malum yemin törenine gidemedim. 24 Ocak ya da 31 Ocak tarihinde gidip 2 gün onunla Manisa'da kalıcam. Kıyamam aşkıma ya telefonunu aldığından beri seni özledim, en çok seni özledim diyip duruyor. Zaten 9'da yatırdım onu. 4'de uyanmışlar bir de ayakta kalkmaktan beli ağrımış yat dinlen dedim. 23 günde 4 kilo vermiş aşkım, üzüldüm baya. O yüzden Ocakta gittiğimde sarmalar, börekler, kekler götürmeyi düşünüyorum. 2 gün boyunca full yedireceğim. :)
Gecmis olsun canmm bu ara salgin var zatwn herkkes hasta dikkat etsin kendine askerde dahabkotu olmasinn. Gidebilmene cok sevindim canim ya :) ne kadar birliktesiniz daha[/QUOTE]["kamuhe, post: 38036857, member: 636706"]Bu musteri hzmetleryle bende cok kavga edyrm:) bnde ozledm sizi vala bugn pek giremedm. Iim kuzum sadce sesim kisildi ya bademcgm sis. Gittm cok gurur vercydi RABBIM herkse yastsn bu duyguyu:) getrdk serum taktm ona oda kotydu hem grp hem sesi kisk bnm gbi iki gunde olsa saglikli gnderelm dedk insallah iglesr ya benlede dalga gecyr senmi askerlk yapyn bn mi belli dgl dir dkkay etmyrm die kizdi biraz:) ama gidemesydm bile gormek yetio be kuzu vallaha
Evet canim guzel bi yanls olmus safgi yanlslkla cok azaltmadm mesela oyle zorma giderdi:)) iyiym cok sukur seni sormali. Sevndm gideck olmana yedr bol bol ozlemz olurlarmi yaa bzm kadr onlarda ozluyordur cnm.bzde yedryrz iki gun tika basa yedrcez braz rahatsz ins iglesmis teslim ederiz ya.
Sagol canim insallah saglikli gittsnde gozm arkada kalmasn :) ocagda nr kaldki cnm sunun surasinda kasm btti bi arlk kalyor hemen gecer hayrlsyla sende askerne kavusursn insallah:)Geçmiş olsun. Iyileşir merak etme sen. Sevdikleri yanında 2 güne toparlar. :)
Sagol kuzum bnm p.tesi teslim edecz kismetse :) keske hic gtmese yaa ama mecbr elden bse gelmz:)[/QUOTE]kamuhe .!.:Gecmis olsun canmm bu ara salgin var zatwn herkkes hasta dikkat etsin kendine askerde dahabkotu olmasinn. Gidebilmene cok sevindim canim ya :) ne kadar birliktesiniz daha
Olsun kuzum bak ne guzel gormussun kavusmussun sevdigine bol bol zaman gecgecir :) benimde kargo gondermistim gitmis cok sevinmis kurabiye gondermistim komutan selam soylemis tesekkur etmis :) :) bide atkiya bol bol parfum sıkmıstim bi actik kutuyu her yer koktu diyoSagol kuzum bnm p.tesi teslim edecz kismetse :) keske hic gtmese yaa ama mecbr elden bse gelmz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?