2014 Yarenleri! :)

29 KASIM 2014
2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ

TESKERE ALAN YARENLERİMİZ:
MUTELLA

PLAKA SAYAN YARENLERİMİZ:
HUZURAERDİM / 60 ---TOKAT

PLASLAN / 64--- UŞAK

PLAKALARA DÜŞMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLEYEN YARENLERİMİZ:
MYNM / 95
OZGEEMRE / 95

ÇİFT RAKAMLARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
NİDAGKHN / 104
PERİ__KİZİ / 142
PRENSES / 142

YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ:
EVMAKİNESİ / 141
TUCE_TUCE / 141
EFULİ__ / 142
POFUDUK16 / 156
EVREM2724 / 177

100'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
PEMBECANTA / 232
ZAMANSİZ93 / 252
YESMCEYHN / 255

200'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
DENİZLİLİLİLİ / 340
KAMUHE / 343
MLTM / 349

ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR

ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ

Saol canmm ya evimde internet gitti musteri hizmetleriyle her gün kavga halindeyimm özledim valla buraya sen nasilsin yemin toreni bugunmuydu gittin miii
Bu musteri hzmetleryle bende cok kavga edyrm:) bnde ozledm sizi vala bugn pek giremedm. Iim kuzum sadce sesim kisildi ya bademcgm sis. Gittm cok gurur vercydi RABBIM herkse yastsn bu duyguyu:) getrdk serum taktm ona oda kotydu hem grp hem sesi kisk bnm gbi iki gunde olsa saglikli gnderelm dedk insallah iglesr ya benlede dalga gecyr senmi askerlk yapyn bn mi belli dgl dir dkkay etmyrm die kizdi biraz:) ama gidemesydm bile gormek yetio be kuzu vallaha

silemm o zaman yarın 338 yaparız. Bu güzel bir yanlış. Şafak azalacaksa her türlü yanlış güzeldir.

ozgeemre önemli değil canım. Ben bir sorun olduğunu tahmin ettim ama ciddi bir şey olmamasina sevindim.

Nasılsınız kızlar?

Ben malum yemin törenine gidemedim. 24 Ocak ya da 31 Ocak tarihinde gidip 2 gün onunla Manisa'da kalıcam. Kıyamam aşkıma ya telefonunu aldığından beri seni özledim, en çok seni özledim diyip duruyor. Zaten 9'da yatırdım onu. 4'de uyanmışlar bir de ayakta kalkmaktan beli ağrımış yat dinlen dedim. 23 günde 4 kilo vermiş aşkım, üzüldüm baya. O yüzden Ocakta gittiğimde sarmalar, börekler, kekler götürmeyi düşünüyorum. 2 gün boyunca full yedireceğim. :)

Evet canim guzel bi yanls olmus safgi yanlslkla cok azaltmadm mesela oyle zorma giderdi:)) iyiym cok sukur seni sormali. Sevndm gideck olmana yedr bol bol ozlemz olurlarmi yaa bzm kadr onlarda ozluyordur cnm.bzde yedryrz iki gun tika basa yedrcez braz rahatsz ins iglesmis teslim ederiz ya.

["kamuhe, post: 38036857, member: 636706"]Bu musteri hzmetleryle bende cok kavga edyrm:) bnde ozledm sizi vala bugn pek giremedm. Iim kuzum sadce sesim kisildi ya bademcgm sis. Gittm cok gurur vercydi RABBIM herkse yastsn bu duyguyu:) getrdk serum taktm ona oda kotydu hem grp hem sesi kisk bnm gbi iki gunde olsa saglikli gnderelm dedk insallah iglesr ya benlede dalga gecyr senmi askerlk yapyn bn mi belli dgl dir dkkay etmyrm die kizdi biraz:) ama gidemesydm bile gormek yetio be kuzu vallaha[/QUOTE]
Gecmis olsun canmm bu ara salgin var zatwn herkkes hasta dikkat etsin kendine askerde dahabkotu olmasinn. Gidebilmene cok sevindim canim ya :) ne kadar birliktesiniz daha

Bir de nedendir bilmem, şimdi inşallah Allah kısmet ederse Ocak sonu yanındayım ya, 50-55 gün çabuk geçer. Nasılsa finallerim start alacak ocak başında. Projelerim var yıl sonuna yetiştirmem gereken. Bir de telefon sokacak içeri aksilik çıkmazsa; Ocak'a kadar daha az sancılı geçer süreç diye düşünüyorum. Zaten Ocakta görüp dönersem, 3 ayı kalacak. O 3 ayda bir şekilde geçecek. Inşallah usta birliği karakol olurda rahat eder. Cezaevine düşmesin diye tüm dualarım.

Gecmis olsun canmm bu ara salgin var zatwn herkkes hasta dikkat etsin kendine askerde dahabkotu olmasinn. Gidebilmene cok sevindim canim ya :) ne kadar birliktesiniz daha[/QUOTE]
Sagol kuzum bnm p.tesi teslim edecz kismetse :) keske hic gtmese yaa ama mecbr elden bse gelmz:)

Geçmiş olsun. Iyileşir merak etme sen. Sevdikleri yanında 2 güne toparlar. :)

kamuhe .!.:
Gecmis olsun canmm bu ara salgin var zatwn herkkes hasta dikkat etsin kendine askerde dahabkotu olmasinn. Gidebilmene cok sevindim canim ya :) ne kadar birliktesiniz daha
Sagol kuzum bnm p.tesi teslim edecz kismetse :) keske hic gtmese yaa ama mecbr elden bse gelmz:)[/QUOTE]
Olsun kuzum bak ne guzel gormussun kavusmussun sevdigine bol bol zaman gecgecir :) benimde kargo gondermistim gitmis cok sevinmis kurabiye gondermistim komutan selam soylemis tesekkur etmis :) :) bide atkiya bol bol parfum sıkmıstim bi actik kutuyu her yer koktu diyo

Kızlar ben yatıyorum. Yarın sabah erkenden uyanıp (erken dediğim 9, ben uykuyu çok severim bıraksalar öğlen saat 2 ye 3 e kadar uyurum) kahvaltı yapıp spora gideceğim. Şu kilo verme ve sıkılaşma işini iyice kafaya koydum. Gittiği kadar gitsin bakalım. Personal Trainer eşliğinde ilk çalışmam yarın, ölmezsem görüşürüz yarın. Aaa bu arada sporda geçen haftalar yorulduğumda, bırakıyım ya bu kadar yeter. 3 gün sonra yine gelip yaparım vs diyordum. Sonra aklıma aşkım geldi. Dedim o orda çile çekiyor yoruluyor, o zaman ben hiç sızlanmıyım. Resmen kendime eziyet ediyorum. :) Yarın için şans dileyin, enerjimin ve kondisyonumun bol olduğu bir gün olsun. Kendinize iyi bakın. Allah hepinize rüyanızda sevdiklerinizi görmeyi nasip etsin ve Allah en kısa zamanda gözünüzü yeni bir güne açtığınızda şafak tablosunda 01 Adana'yı görmeyi nasip etsin. Iyi geceler.

Sagol kuzum bnm p.tesi teslim edecz kismetse :) keske hic gtmese yaa ama mecbr elden bse gelmz:)
Olsun kuzum bak ne guzel gormussun kavusmussun sevdigine bol bol zaman gecgecir :) benimde kargo gondermistim gitmis cok sevinmis kurabiye gondermistim komutan selam soylemis tesekkur etmis :) :) bide atkiya bol bol parfum sıkmıstim bi actik kutuyu her yer koktu diyo [/QUOTE]
Dogru diyon kuzum:) iyi yapmssn kurabiye icn gzl dusnmussn cnm:) parfum olaynda nasl skmissan atkiya kiz parfum sisesi bitene kadrmi sktn yoksa haha:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…