- 20 Mart 2013
- 480
- 194
- 63
Olsun kuzum bak ne guzel gormussun kavusmussun sevdigine bol bol zaman gecgecir :) benimde kargo gondermistim gitmis cok sevinmis kurabiye gondermistim komutan selam soylemis tesekkur etmis :) :) bide atkiya bol bol parfum sıkmıstim bi actik kutuyu her yer koktu diyoSagol kuzum bnm p.tesi teslim edecz kismetse :) keske hic gtmese yaa mecbr elden bse gelmz:)
Bende uykuyu sevrm cok ama isten malum uyuyamyrm rahat:) spor icn bnde dusnmstm hafta sonu icn bakm askerm gitmedn bi ionusm gene ben bu konuyu iyi tarfna gelrde izn verir ins gerci bseyi iki dha syledgmde yk dmsse dha sorarsm snr olyor da amannn onun sinirini yiyimKızlar ben yatıyorum. Yarın sabah erkenden uyanıp (erken dediğim 9, ben uykuyu çok severim bıraksalar öğlen saat 2 ye 3 e kadar uyurum) kahvaltı yapıp spora gideceğim. Şu kilo verme ve sıkılaşma işini iyice kafaya koydum. Gittiği kadar gitsin bakalım. Personal Trainer eşliğinde ilk çalışmam yarın, ölmezsem görüşürüz yarın. Aaa bu arada sporda geçen haftalar yorulduğumda, bırakıyım ya bu kadar yeter. 3 gün sonra yine gelip yaparım vs diyordum. Sonra aklıma aşkım geldi. Dedim o orda çile çekiyor yoruluyor, o zaman ben hiç sızlanmıyım. Resmen kendime eziyet ediyorum. :) Yarın için şans dileyin, enerjimin ve kondisyonumun bol olduğu bir gün olsun. Kendinize iyi bakın. Allah hepinize rüyanızda sevdiklerinizi görmeyi nasip etsin ve Allah en kısa zamanda gözünüzü yeni bir güne açtığınızda şafak tablosunda 01 Adana'yı görmeyi nasip etsin. Iyi geceler.
ya bak kendinde diyorsun :)saka bi yana harbiden geciyo zaman bee:) dun gibi gittigi gunu hatirliyorum ama 20gun oldu bileyarindan snra bizim acemilik bitiyo:) calisiyo olunca daha kolay atlatiliyo:)
iyilik canım senden naber :)günaydın güzellerr :) nasılsınızzz
ne güzell :)saka bi yana harbiden geciyo zaman bee:) dun gibi gittigi gunu hatirliyorum ama 20gun oldu bileyarindan snra bizim acemilik bitiyo:) calisiyo olunca daha kolay atlatiliyo:)
vayy ne güzell yazmışsın çok beğendim :)Kızçeler burdamı hlaa :) dun gece ıkı bucuk falandı eve geldik bizde.. Mola vere vere geldik. Cok yorucuydu ama guzeldi:) trubunlerde yer yoktu bızde ordan oraya kosustrduk durduk. En son sıraya gectiler işte baktım butun aileler karısmıs arayaannemde bi ki sıra gitti burak burak diye burdayım kız diyo :) oyle bulduk onu annem telını verdi ara bizi cıkarken diye. o ara sıradayken foto bile cektik :) sonra aldı esyalarını geldi yanımıza cok guzel fotograflar cektırmış yaa cok yakısıklı geldi cocuk gozume :)) ay bi ara abimi bekliyoduk bi tane kız tırım tırım birilerini arıyo bende gozlyorum onu , baktım kosmaya basladıı kosttu kostuu bi sarııldı askerine ahhh dedim kalbimden yaraldınız beni diyecektim Aklıma gökhanın yemin ettiği gün geldi nasıl bulmustuk birbirimizii ya.. Ben bölüğün onune gitmiştim onu almayao giyidi ustunu cıktı kapıda sıra oluyorlar yoklama gibi bişey alıyorlar. Gökhanın numarasını soyluyo komutan gokhanın gozu bendeydi öyle işte kızlar sizler neler yaptınız suan aramızda askeriyle olanlar da vardırr onlar da gelince buraya yazarlar :)
aynenn ya bitmesin bu sayfayı ben de beğendim :)evet bebis biz hemen hemen ayni tarihlerde kavusucaz sevdiceklerimizeherkes gidicek biz kalcaz ahahaha:) gerci burdan kopamaz sanirim insan yaa.. bnm nisanlim askerden donse bile girerim ben yine:) arkadasliklar, paylasimlar cok gzel:)
delisin yaAsil ozaman olem.d
Seninle tanısmadık biz merhaba canım :) kaç tertip gitti askerin?vayy ne güzell yazmışsın çok beğendim :)
Kizum benm askern belli dgl dha arlkta belli olcakyemin töreni olan kızlar usta birlikleri neresi belli oldu dmi
Cok guzel duygudr cnm ya ben secemdm yemn torenin de goremdm kendni malsf ama tum askerlrsmzle gurur duydm ya o an anlatlmaz yasanr:)Kızçeler burdamı hlaa :) dun gece ıkı bucuk falandı eve geldik bizde.. Mola vere vere geldik. Cok yorucuydu ama guzeldi:) trubunlerde yer yoktu bızde ordan oraya kosustrduk durduk. En son sıraya gectiler işte baktım butun aileler karısmıs arayaannemde bi ki sıra gitti burak burak diye burdayım kız diyo :) oyle bulduk onu annem telını verdi ara bizi cıkarken diye. o ara sıradayken foto bile cektik :) sonra aldı esyalarını geldi yanımıza cok guzel fotograflar cektırmış yaa cok yakısıklı geldi cocuk gozume :)) ay bi ara abimi bekliyoduk bi tane kız tırım tırım birilerini arıyo bende gozlyorum onu , baktım kosmaya basladıı kosttu kostuu bi sarııldı askerine ahhh dedim kalbimden yaraldınız beni diyecektim Aklıma gökhanın yemin ettiği gün geldi nasıl bulmustuk birbirimizii ya.. Ben bölüğün onune gitmiştim onu almayao giyidi ustunu cıktı kapıda sıra oluyorlar yoklama gibi bişey alıyorlar. Gökhanın numarasını soyluyo komutan gokhanın gozu bendeydi öyle işte kızlar sizler neler yaptınız suan aramızda askeriyle olanlar da vardırr onlar da gelince buraya yazarlar :)
Hos geldin kuzum ben sevdcgmn yanndaym az uyumaya gecti bnde firsattn istifade gelm ddm haha.dcanımlaaar ben geldiiim, neler yapıyorsunuz?
bnmki burdur tatliiimyemin töreni olan kızlar usta birlikleri neresi belli oldu dmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?