2014 Yarenleri! :)

Sagol kuzum bnm p.tesi teslim edecz kismetse :) keske hic gtmese yaa mecbr elden bse gelmz:)
Olsun kuzum bak ne guzel gormussun kavusmussun sevdigine bol bol zaman gecgecir :) benimde kargo gondermistim gitmis cok sevinmis kurabiye gondermistim komutan selam soylemis tesekkur etmis :) :) bide atkiya bol bol parfum sıkmıstim bi actik kutuyu her yer koktu diyo [/QUOTE]

Yiyecek askeriyeye giriyor mu ya? Bende aşkıma kurabiye gönderdim ama ailesiyle. Çok beğenmiş hatta şu an ismimizin yazılı olduğu kurabiyeyi yiyorum falan diyordu. Ama 20 Ocak onun doğum gününü, bende hediye olarak cupcake ya da yine kurabiyeler göndermek istiyorum, atkı takımıyla. Acaba sorun olur mu ki merak ettim.

Bende uykuyu sevrm cok ama isten malum uyuyamyrm rahat:) spor icn bnde dusnmstm hafta sonu icn bakm askerm gitmedn bi ionusm gene ben bu konuyu iyi tarfna gelrde izn verir ins gerci bseyi iki dha syledgmde yk dmsse dha sorarsm snr olyor da amannn onun sinirini yiyim sana basarlar sende ki bu azim olduktan snra mankenlere tas cikarrsn:) iyi geclr ALLAH RAHTLK VErsn canm ruyanda sebde sevdcgni gorursn insallah

Peri__Kizi canim benim bildiğim her yer aliyor banada almiyor yasak geldi dedi ben yinede gönderdim nimeti çöpe atacak halleri yok diye öylede oldu almislar herkeste yemiş orda olan bence gönder en çok buna seviniyorlar zaten :)))

Kızçeler burdamı hlaa :) dun gece ıkı bucuk falandı eve geldik bizde.. Mola vere vere geldik. Cok yorucuydu ama guzeldi:) trubunlerde yer yoktu bızde ordan oraya kosustrduk durduk. En son sıraya gectiler işte baktım butun aileler karısmıs araya annemde bi ki sıra gitti burak burak diye burdayım kız diyo :) oyle bulduk onu annem telını verdi ara bizi cıkarken diye. o ara sıradayken foto bile cektik :) sonra aldı esyalarını geldi yanımıza cok guzel fotograflar cektırmış yaa cok yakısıklı geldi cocuk gozume :)) ay bi ara abimi bekliyoduk bi tane kız tırım tırım birilerini arıyo bende gozlyorum onu , baktım kosmaya basladıı kosttu kostuu bi sarııldı askerine ahhh dedim kalbimden yaraldınız beni diyecektim Aklıma gökhanın yemin ettiği gün geldi nasıl bulmustuk birbirimizii ya.. Ben bölüğün onune gitmiştim onu almayao giyidi ustunu cıktı kapıda sıra oluyorlar yoklama gibi bişey alıyorlar. Gökhanın numarasını soyluyo komutan gokhanın gozu bendeydi öyle işte kızlar sizler neler yaptınız suan aramızda askeriyle olanlar da vardırr onlar da gelince buraya yazarlar :)

vayy ne güzell yazmışsın çok beğendim :)

evet bebis biz hemen hemen ayni tarihlerde kavusucaz sevdiceklerimize herkes gidicek biz kalcaz ahahaha:) gerci burdan kopamaz sanirim insan yaa.. bnm nisanlim askerden donse bile girerim ben yine:) arkadasliklar, paylasimlar cok gzel:)
aynenn ya bitmesin bu sayfayı ben de beğendim :)

Bugün benim spor yalan oldu ya. Öyle fena hasta olmuşum ki. :) Demek ki her şeyin başı sağlıkmış cidden. Ben hep diyorum askerliği ondan çok yapıyorum. Daha 25 günde dağıldım, 3 ay sonra hastanelik olursam şaşmam. Neyse inşallah usta birlikleri iyi olur bizimkilerinde, burda keyiften pasta, börek, kurabiye tarifleri veririz birbirimize. Inşallah herkesin günü iyi geçiyordur. :)

Cok guzel duygudr cnm ya ben secemdm yemn torenin de goremdm kendni malsf ama tum askerlrsmzle gurur duydm ya o an anlatlmaz yasanr:)

kizlaaaar merhabalaaar.. hepinizi ozlediiiim:) yemin toreni harika bi duyguydu tuylerim diken diken olduu:) allah herkese nasip etsin.. simdi sevdicekleyimm oyuzden giremiyorum:) 2dk bakiyim dedim:) gorusuruz fistiklar opuldunuz kocaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…