- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
Burdur cok kotu canım ya şehir olarak hiç ama hiç begenmedik.. insanları tatlı bi tek.. Cooook acayip bi soguk vardı. kar vardı saglarda hep.. Allah yardımcısı olsun. İy iegelenceler sizede bebişim.bnmki burdur tatliiim
Cok gurur verici canım evet:)Cok guzel duygudr cnm ya ben secemdm yemn torenin de goremdm kendni malsf ama tum askerlrsmzle gurur duydm ya o an anlatlmaz yasanr:)
Allah yardımcıları olsun :)bnmki burdur tatliiim
Havada aşk kokusu varHos geldin kuzum ben sevdcgmn yanndaym az uyumaya gecti bnde firsattn istifade gelm ddm haha.d
AyyyHavada aşk kokusu var
Evet tatlm RABBIM herkese bu duyguyu yasatsn:)Cok gurur verici canım evet:)
Merba kuzu bende firsat buldukca giryrm sayfaya ya ozluyorm sizi:) aynen cok gzl bi duyguydu yemn toreni ne kdr sevdcgmi secemesem de arlrndakizlaaaar merhabalaaar.. hepinizi ozlediiiim:) yemin toreni harika bi duyguydu tuylerim diken diken olduu:) allah herkese nasip etsin.. simdi sevdicekleyimm oyuzden giremiyorum:) 2dk bakiyim dedim:) gorusuruz fistiklar opuldunuz kocaman..
Grcms olsn cnm yaa bende hala iglesmdm srvdcgm gbi kaynanam da dedi iknzde ayni olmusunz dkkat edn fln die:) INSALLAH usta birlkleri raht olur cnm dedgn gbiBugün benim spor yalan oldu ya. Öyle fena hasta olmuşum ki. :) Demek ki her şeyin başı sağlıkmış cidden. Ben hep diyorum askerliği ondan çok yapıyorum. Daha 25 günde dağıldım, 3 ay sonra hastanelik olursam şaşmam. Neyse inşallah usta birlikleri iyi olur bizimkilerinde, burda keyiften pasta, börek, kurabiye tarifleri veririz birbirimize. Inşallah herkesin günü iyi geçiyordur. :)
aaa olmaz mi hic tatlım.:) napiyosun nasilsin bayadr konusamiyoruzbi tane nida mevcut elimizde işini görür mü
napıyım güllerin savaşını izliyorum canımm.. sen napıyosu nnasıl gidiyor :) bende hersey aynı :)aaa olmaz mi hic tatlım.:) napiyosun nasilsin bayadr konusamiyoruz
iyiyim tatlım bnde hersey yolunda şimdilik cok sukur :)napıyım güllerin savaşını izliyorum canımm.. sen napıyosu nnasıl gidiyor :) bende hersey aynı :)
Kuzummmm :)mrb hanımlarr :) ıyı aksamlar bende seızler gıbı asker yolu bekleyenlerdenım :)
tatlım nasılsınKuzummmm :)
Mrb cnm h.geldn aramizamrb hanımlarr :) ıyı aksamlar bende seızler gıbı asker yolu bekleyenlerdenım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?