Nidagkhn canim ben burda yazmstm facebook.kullananlar ekleylim.birbirimizi.ama.kimseden ses cikmadi
canım bana da mesaj atabilirsin istersen özelden eklemek istersen beni :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nidagkhn canim ben burda yazmstm facebook.kullananlar ekleylim.birbirimizi.ama.kimseden ses cikmadi
Merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:107:
var canım var.. özelden konuşuruz onu akşam. doğrudur valla şuan bizimki işten ayrıldı tazminat falan o muhabbetle uğraşıyor hiç vakit geçiremiyoruz.. bir an önce işleri hallolsa da doysak birbirimize..
Aaa nida sen bizim topiğe takılmaz oldun:97:
Nasılsın![]()
merhaba canımm hoşgeldiin :)
Kacirdim canim orda bi cok seyiiben iyiyim sen nasilsiin?
canım bana da mesaj atabilirsin istersen özelden eklemek istersen beni :)
Her gün aynı şeyler aslında kaçırmadın günaydın-dedikodu-nerde bu millet-dedikodu-iyi geceler topik böyle devam
İyiyim bende şükür yuvarlanıp gitmeye çalışıyorum![]()
Tamam canim ozelden adresini verirsin konusuruz..
Yazdim sana ama msj gitmiyo anlamadim .s sen adresini bana ozelden yazabilir misin
Hoşbuldukk nasılsın az kalmış gitmesine![]()
Hahahaha iyimisama bazen bakiyorum herkes bi konu bulms dalmis konusuyo araya giremiyorum o an
![]()
iyi Allaha şükür sen nasılsın? evet canım baya az kaldı napalımm şimdi ayrılığa sayıyoruz sonra kavuşmak için sayacağız Allahın izniylee :)
Çok şükür iyiyim
Gitsin de dönsün bi an önce![]()
Tabii ki de.. yani kendimizi bile bile o psikolojiye sokuyoruz birazda. Ben gittiginden beri adam akilli slov muzik dinlemiyorum bile![]()
Mesaj kutunu bosalt canim banada ole yapmisti.
Burasi niye bu kadar sessiz kizceleeriiiiim??![]()