2014 Yarenleri! :)

sil bakalım mesajlarını düzelir belkii :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

pofuduk16 isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için pofuduk16 isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.

bu hatayı veriyor

pofuduk16 isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için pofuduk16 isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.

bu hatayı veriyor

canımmm mesaj kutumu şimdi kontrol edeceğimm seni de listeye ekledim bu arada bakar mısın herhangi bir yanlışlık var mı diye?

Birakmayalim.kendimizi canim lutfen en guclu olmamz gereken zaman suan

Kesinlikle,sizin onlara guc ve moral vermeniz gerekiyor su zamanlarda.. onlar sadece bizden ayrilmiyor ailesinden annesinden sevdiklerinden de ayriliyorlar

aynenn, biz sadece onlardan ayrılıp hayatımza aynı şekilde devam ediyoruz, ama onlar hem herkesten ayrılıyor hem de hiç bilmedikleri bi şehre hiç bilmedikleri bi ortama gidiyorlar hem de emir altına giriyorlar..

onlar için çok zor bi süreç

Kesinlikle oyle.. imzami atiyorum Altina.

Birakmayalim.kendimizi canim lutfen en guclu olmamz gereken zaman suan

evet öyle ama.. ne bileyimmm onun yanında iyiyim de içim yanıyor resmenn.. kıyamıyorum herkesi her şeyini bırakıp gidiyorlar.. Rabbim hepsinin yardımcıları olsun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…