- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
Bugün bi denk gelemedik :)Kizlaar ben geldiiiiiiiiiiiim:)
Iuiyim bitanem sen nasilsintatlım nasılsın
Hee ya kuzu kmseyi ack gormedm demn cktm sen geldn smdi gene yoksun.dBugün bi denk gelemedik :)
menim askim en ondeydiii oyuzden ben cok net gordum video cektim:) aramizda 3metre anca vardi bebegimMerba kuzu bende firsat buldukca giryrm sayfaya ya ozluyorm sizi:) aynen cok gzl bi duyguydu yemn toreni ne kdr sevdcgmi secemesem de arlrnda
nidakusum fotonu mu degistirdin bebegim:) guzel olmussss:) allah hepsinin yardimcisi olsun be kuzu.. askeriyenin icinde rahat olsunda sehir cokta onemli degil.. 1tanecik caddesi varmis baskada bisiyi yokmus dimiBurdur cok kotu canım ya şehir olarak hiç ama hiç begenmedik.. insanları tatlı bi tek.. Cooook acayip bi soguk vardı. kar vardı saglarda hep.. Allah yardımcısı olsun. İy iegelenceler sizede bebişim.
Evet bebegim dun gece canim skldi degistirip durdum :) ya tabi oyle icerisi iyi olsundaa.. sehirvoalrak begenmedik biz zaten :) nasil gecti bebegm anlatsana.nidakusum fotonu mu degistirdin bebegim:) guzel olmussss:) allah hepsinin yardimcisi olsun be kuzu.. askeriyenin icinde rahat olsunda sehir cokta onemli degil.. 1tanecik caddesi varmis baskada bisiyi yokmus dimiolmasin varsin amaan:)
Walla bi bilgm yok. Ne zaman gittiki askernbenm askmda hadımkoye gıttıi en buyuk sorun bankamtık yokmus carsı ıznı hemen kılıtkeneblyms , rahatlk acısından nasıl acaba bılen varsa yardmcı olrmsnz kızlar
istanbul sıkıdır dıye dusunuyorum canım..benm askmda hadımkoye gıttıi en buyuk sorun bankamtık yokmus carsı ıznı hemen kılıtkeneblyms , rahatlk acısından nasıl acaba bılen varsa yardmcı olrmsnz kızlar
dun aksam canım. çatalcaya gıtcektı hadımkoy olmus oraya gttıWalla bi bilgm yok. Ne zaman gittiki askern
yanı bılac kısıden ıstanbl telefon kullanma acısından rahat falan dıe duydm ama telefonu gectm bankamatık yokms carsı ıznı olmzsa napck orda ona canm skldıistanbul sıkıdır dıye dusunuyorum canım..
Anladm canim hayrli tezkereler olsun. Aradgnda sorarsin. Uzun donem mi kisa midun aksam canım. çatalcaya gıtcektı hadımkoy olmus oraya gttı
batıda her hafta veyaz iki haftada bir çarşı olur. olmazsa bile klomutanından izin alıp para cekmeye cıkabilir.. Gökhan edirnede para çekmeye çıkıyordu bi ara..yanı bılac kısıden ıstanbl telefon kullanma acısından rahat falan dıe duydm ama telefonu gectm bankamatık yokms carsı ıznı olmzsa napck orda ona canm skldı
kısa donem canm 4 ay orda olck. ıkı kere aradı bugun 26 kısılık yerde 1 tane telefon varms cok buyukmus tek basınza gtmyn bıyere kayblrsnz dma komutan. bankamtık yokmus ıcerde en byk sorun bu aslndaAnladm canim hayrli tezkereler olsun. Aradgnda sorarsin. Uzun . donem mi kisa mi
ınsallah oule bı cıkma hakları vardr . cnku carsı ızınlernı cok cabk kılıtlyolarms bulndgu yerdebatıda her hafta veyaz iki haftada bir çarşı olur. olmazsa bile klomutanından izin alıp para cekmeye cıkabilir.. Gökhan edirnede para çekmeye çıkıyordu bi ara..
her yerde öyle canım ya.. canı sıkılıyor adamın carsı kıtlıyor.ınsallah oule bı cıkma hakları vardr . cnku carsı ızınlernı cok cabk kılıtlyolarms bulndgu yerde
elimde olsada o kafalarını kırsam onlarınher yerde öyle canım ya.. canı sıkılıyor adamın carsı kıtlıyor.
Hadi 6a evt en onemlis8 o bankmtk olmzss bu nask cekeck oaryi cok sacma ya. Sevndm cnm kisa donm olmasna hayrlsyla yapip gelr inskısa donem canm 4 ay orda olck. ıkı kere aradı bugun 26 kısılık yerde 1 tane telefon varms cok buyukmus tek basınza gtmyn bıyere kayblrsnz dma komutan. bankamtık yokmus ıcerde en byk sorun bu aslnda
Evet dahil tanismadik ben içine daldanSeninle tanısmadık biz merhaba canım :) kaç tertip gitti askerin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?