Ben melis vahim :) şafak karanlıkSeninle tanısmadık biz merhaba canım :) kaç tertip gitti askerin?
hb tatlmMrb cnm h.geldn aramiza
Şafak kac cnmhb tatlm
Hoşgeldin CNN :)canımlaaar ben geldiiim, neler yapıyorsunuz?
memnun oldum canım nerde yapıyor sevdiceğin görevini? Olsun yolunuz uzun ama geçer geçiyor. Üzülme canım artık alışıyorsunuz yavas yavas.. bu arada bende nida istanbuldan.:)Evet dahil tanismadik ben içine daldanben melis canim Adana dan :)
mart tatlım :)Şafak kac cnm
senın cnmŞafak kac cnm
:) tansmadk bn damla cnm 21 yasndaym adanaliym. Sen?hb tatlm
mrb cnm :) 23 yasındayım gamze bend:) tansmadk bn damla cnm 21 yasndaym adanaliym. Sen?
Memnun oldum canm:)mrb cnm :) 23 yasındayım gamze bend
Nida cnm nasılsınmemnun oldum canım nerde yapıyor sevdiceğin görevini? Olsun yolunuz uzun ama geçer geçiyor. Üzülme canım artık alışıyorsunuz yavas yavas.. bu arada bende nida istanbuldan.:)
benim nisanlim Trabzonda cnm usta birliginde 253 gun oldu .smemnun oldum canım nerde yapıyor sevdiceğin görevini? Olsun yolunuz uzun ama geçer geçiyor. Üzülme canım artık alışıyorsunuz yavas yavas.. bu arada bende nida istanbuldan.:)
iyiyim bebeğim sen nasılsın?Nida cnm nasılsın
Gene senin safak iyi benim daha karanlik 338:)benim nisanlim Trabzonda cnm usta birliginde 253 gun oldu .s
İyi diyelim iyi olsun cnm sen nasilsin memnun oldum :) senin safak kacNida cnm nasılsın
Iyiyim tatlm bugun yolcu ettik sevdcgmi iste ama kotu olmadm ya bu gondersmde ilk gibi olmadm yani:) sende abmi gonderdn hayrli tezkereler dilerm kuzumiyiyim bebeğim sen nasılsın?
Cnm yanls yere yazdn bana yazmissn nidaya yazacagna haha:)İyi diyelim iyi olsun cnm sen nasilsin memnun oldum :) senin safak kac
Allah kavustursun cnmGene senin safak iyi benim daha karanlik 338:)
He yeni farkettim telefon dandikCnm yanls yere yazdn bana yazmissn nidaya yazacagna haha:)
Saol cnm cumlemziAllah kavustursun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?