- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
Abimi 5 aralıkta gönderıyoruz kuzum dagıtım ıznınde suanda evde :) Allah kavustursun canım ya.. Ben yarılayana kadar her gonderişimde kotu oldum.. artık 6 ay kala alıstım vedalara da :)Iyiyim tatlm bugun yolcu ettik sevdcgmi iste ama kotu olmadm ya bu gondersmde ilk gibi olmadm yani:) sende abmi gonderdn hayrli tezkereler dilerm kuzum
Canım ya benim şafak olmuş coomolokkoİyi diyelim iyi olsun cnm sen nasilsin memnun oldum :) senin safak kac
Pardon sasrdm almaya gitmistnz dogru.d AMIN kuzun hepmzn askerlerni ALLAH kavustrsn bilmem ikimzde alstk kotu olmadk bu gidsnde cok sukur:)Abimi 5 aralıkta gönderıyoruz kuzum dagıtım ıznınde suanda evde :) Allah kavustursun canım ya.. Ben yarılayana kadar her gonderişimde kotu oldum.. artık 6 ay kala alıstım vedalara da :)
ne güzel işte canım.. Hep böyle olursunuz inşallah :) ustalıgı nzaman belli olucak?Pardon sasrdm almaya gitmistnz dogru.d AMIN kuzun hepmzn askerlerni ALLAH kavustrsn bilmem ikimzde alstk kotu olmadk bu gidsnde cok sukur:)
AMIN tatlm heomz ins.Aralikta belli olcak dedi ocakta dagtma gelrm belkide yilbasnda birakrlar dedi ins yilbasnda gelr ya cnmne güzel işte canım.. Hep böyle olursunuz inşallah :) ustalıgı nzaman belli olucak?
hımm.. benimki de 19 martta gitmişti mayısın 5 inde mi ne dagıtıma gelmişti. Nisanın 16sındada ustalıgı acıklanmıstı :) baksana unutmamısım.. bi iki haftaya acıklanır ozamancanım.AMIN tatlm heomz ins.Aralikta belli olcak dedi ocakta dagtma gelrm belkide yilbasnda birakrlar dedi ins yilbasnda gelr ya cnm
Unutulrmu cnm ya :) hayrlsiyla btirsinlerde yacan tel goturdude gecrmek icn gtrme yaklnrsn ddm bakm napti enson ardgnda da soramam dinlenlyor die. Nyse gece msj atrsa yakalnmams demektr.d resmdeki kim kuzum sevdcgn mi:)hımm.. benimki de 19 martta gitmişti mayısın 5 inde mi ne dagıtıma gelmişti. Nisanın 16sındada ustalıgı acıklanmıstı :) baksana unutmamısım.. bi iki haftaya acıklanır ozamancanım.
evet canım gökim ve ben :) soksun canım ya soka biliyosa.. Telefon gibisi yok valla :)Unutulrmu cnm ya :) hayrlsiyla btirsinlerde yacan tel goturdude gecrmek icn gtrme yaklnrsn ddm bakm napti enson ardgnda da soramam dinlenlyor die. Nyse gece msj atrsa yakalnmams demektr.d resmdeki kim kuzum sevdcgn mi:)
Yakisyosnz cnm ALLAHim daim etsin mutlulugunuzu:) bnde isterdm teli gecrsn die ama acemlkte zor gbime gelio.sevet canım gökim ve ben :) soksun canım ya soka biliyosa.. Telefon gibisi yok valla :)
iyiyiz cook sukur bebegim.. bugun yemin torenimiz vardi.. harika bi duyguydu:) gurur duydum caniminiciyle ve tum askerlerimizle:) simdi dagitim iznindeyiz allahin izniyle 7gunumuz var ondan snra burdur yolcusu sevdicek:) sen nasilsin tatlim? askerinle iyisiniz dimi?
Merba cnm:) dusuncelern icin tesk ederm vazgctm bnde boyamaya ztn:)
iyiyim kuzum çok şükür sen nasılsın :*Canım nasılsın?
ustalıkta goturse daha iy icanım acemide yyakaltırsa mahkemeye verirle.rYakisyosnz cnm ALLAHim daim etsin mutlulugunuzu:) bnde isterdm teli gecrsn die ama acemlkte zor gbime gelio.s
Walla o kadr dil doktm dinlemedi. Revire verrm dedi orda da calrlr vermzler yani bosa gotrduustalıkta goturse daha iy icanım acemide yyakaltırsa mahkemeye verirle.r
Canım ya benim şafak olmuş coomolokkoAtarsa 103 canım sonunda..[/QUOTE
Ayy ne guzel canim Allah kavustursun :) darisi bize :/Canım ya benim şafak olmuş coomolokkoAtarsa 103 canım sonunda..
Guzel haber bu canm kabullenioki bizim damat diyor.icini ferah tut:)kizlar ya sac duzlesttirici almıştım,bugun teyzem kahvaltıya geldi oturuyoduk beraber,getirdim gosterdm...o da senin vardi ztn yine mi aldin dedi..annemde bizim damat almis dedi güldü ..ay kabulleniyo mu ne:)
Sagol canim oyle valla nasil 253 oldu anlamadim :)araft cnm zaman su gbi gecer ya ALLAH büyük:)
Bende nasl 338oldu anlamdm en az 10kere sordm emnmsn die geldgnde haha:))Sagol canim oyle valla nasil 253 oldu anlamadim :)
ewwt bebeğim bnde cok mutlu oldum..askerimin aramasını bekliyorum hemn anlatcam:) :)Guzel haber bu canm kabullenioki bizim damat diyor.icini ferah tut:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?