2014 Yarenleri! :)

Iyiyim tatlm bugun yolcu ettik sevdcgmi iste ama kotu olmadm ya bu gondersmde ilk gibi olmadm yani:) sende abmi gonderdn hayrli tezkereler dilerm kuzum
Abimi 5 aralıkta gönderıyoruz kuzum dagıtım ıznınde suanda evde :) Allah kavustursun canım ya.. Ben yarılayana kadar her gonderişimde kotu oldum.. artık 6 ay kala alıstım vedalara da :)

Abimi 5 aralıkta gönderıyoruz kuzum dagıtım ıznınde suanda evde :) Allah kavustursun canım ya.. Ben yarılayana kadar her gonderişimde kotu oldum.. artık 6 ay kala alıstım vedalara da :)
Pardon sasrdm almaya gitmistnz dogru.d AMIN kuzun hepmzn askerlerni ALLAH kavustrsn bilmem ikimzde alstk kotu olmadk bu gidsnde cok sukur:)

AMIN tatlm heomz ins.Aralikta belli olcak dedi ocakta dagtma gelrm belkide yilbasnda birakrlar dedi ins yilbasnda gelr ya cnm
hımm.. benimki de 19 martta gitmişti mayısın 5 inde mi ne dagıtıma gelmişti. Nisanın 16sındada ustalıgı acıklanmıstı :) baksana unutmamısım.. bi iki haftaya acıklanır ozamancanım.

hımm.. benimki de 19 martta gitmişti mayısın 5 inde mi ne dagıtıma gelmişti. Nisanın 16sındada ustalıgı acıklanmıstı :) baksana unutmamısım.. bi iki haftaya acıklanır ozamancanım.
Unutulrmu cnm ya :) hayrlsiyla btirsinlerde yacan tel goturdude gecrmek icn gtrme yaklnrsn ddm bakm napti enson ardgnda da soramam dinlenlyor die. Nyse gece msj atrsa yakalnmams demektr.d resmdeki kim kuzum sevdcgn mi:)

Unutulrmu cnm ya :) hayrlsiyla btirsinlerde yacan tel goturdude gecrmek icn gtrme yaklnrsn ddm bakm napti enson ardgnda da soramam dinlenlyor die. Nyse gece msj atrsa yakalnmams demektr.d resmdeki kim kuzum sevdcgn mi:)
evet canım gökim ve ben :) soksun canım ya soka biliyosa.. Telefon gibisi yok valla :)

ahh ahh bilmem mi o duyguyu :) anılarım depreşti :) ohhh bol bol vakit geçirin kuzum :) bende iyiyim çok şükür tatlım benimki Çarşıda idi görüştük mutlu oldum :)

Merba cnm:) dusuncelern icin tesk ederm vazgctm bnde boyamaya ztn:)

isabetli karar vermişsin canm :) bende boyadım yok anacım akmak bilmedi birde zor renk Dönmesi zor saç hasar Görüyor aman aman

Canım nasılsın?
iyiyim kuzum çok şükür sen nasılsın :*

kizlar ya sac duzlesttirici almıştım,bugun teyzem kahvaltıya geldi oturuyoduk beraber,getirdim gosterdm...o da senin vardi ztn yine mi aldin dedi..annemde bizim damat almis dedi güldü ..ay kabulleniyo mu ne:)

kizlar ya sac duzlesttirici almıştım,bugun teyzem kahvaltıya geldi oturuyoduk beraber,getirdim gosterdm...o da senin vardi ztn yine mi aldin dedi..annemde bizim damat almis dedi güldü ..ay kabulleniyo mu ne:)
Guzel haber bu canm kabullenioki bizim damat diyor.icini ferah tut:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…