hg canim bizim safakta 251 :) beraber sayıyoruz desene:)Sagol canim oyle valla nasil 253 oldu anlamadim :)
Oyle cnm :) agustos 5 ti gittiginde hataya acemi birlgine suan trabzonda usta birliginde :)geçer canım geçer.. be nburaya geldiğimde daha gitmesine 4 ay vardı askımın :)
Aynen aradgnda ver bu mutlu haberide sevinsn :) ALLAH mutlu etsn kuzum seni beni tum sevenleri :)ewwt bebeğim bnde cok mutlu oldum..askerimin aramasını bekliyorum hemn anlatcam:) :)
amin kuzum..hepimiz cok mutlu olalim ins:)Aynen aradgnda ver bu mutlu haberide sevinsn :) ALLAH mutlu etsn kuzum seni beni tum sevenleri :)
Cok sukur kuzum hep ailesyle gecrdk tek kalipta soru sorma frsatm olmadi raht bi seklde konusamdk buna da sukur ama gordm soncta:) darisi dagtma gelmesne olsn. Orda herks dio hakkari sirnaga gnderyrlr die ins dusmez ya oralar:Samin kuzum..hepimiz cok mutlu olalim ins:)
ee askerine kavustun senden mutlusu yoktur kuzum :)
oyle dusunme kuzum iyi dusun..Cok sukur kuzum hep ailesyle gecrdk tek kalipta soru sorma frsatm olmadi raht bi seklde konusamdk buna da sukur ama gordm soncta:) darisi dagtma gelmesne olsn. Orda herks dio hakkari sirnaga gnderyrlr die ins dusmez ya oralar:S
Insallah kuzum ALLAH yardmcilari olsun doguya dusenlern ama eskisi kadr kotu degl ya cok sukur sende skma caninioyle dusunme kuzum iyi dusun..
bizde de hep dogu diyolardi oldu da ama size olmaz ins
Ne guzel :)hg canim bizim safakta 251 :) beraber sayıyoruz desene:)
Ayy AMIN tatlm. Bak heoimiz bi ara resm paylastk sevdcgmizle sen de paylasta gorelm:))Allahim hepimizi sevdigimize bagislasin :)
ewet kuzu olacagi varsa heryerde olur..ama yinede bir gun aramasın korku düsüyo icimeInsallah kuzum ALLAH yardmcilari olsun doguya dusenlern ama eskisi kadr kotu degl ya cok sukur sende skma canini
aaa bn nerdeydim:)Ayy AMIN tatlm. Bak heoimiz bi ara resm paylastk sevdcgmizle sen de paylasta gorelm:))
Tamam cnm paylasm hemen:)aaa bn nerdeydim:)
Paylastm kuzu erkekli fotoda net gor die attm beyazlnin yanndaki bnm sevdcek.daaa bn nerdeydim:)
çok güzelsinn canım :) masallah size..
Sizde coook guzelsnz tatlm ALLAHim korusun sizi:)çok güzelsinn canım :) masallah size..
yine kaçırdım ya bnm sevdicek aradi. .goremedim kiPaylastm kuzu erkekli fotoda net gor die attm beyazlnin yanndaki bnm sevdcek.d
canin saolsn gene paylascm :)yine kaçırdım ya bnm sevdicek aradi. .goremedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?