2014 Yarenleri! :)

sen nisanli miydin kuzum ya cok tatlisin bu arada
Saol kuzum o senin tatli bakis acin. Yok sozluyum bahcede oldu amcam oskestraci. Bnm oyle giymemin sebebide kaynanam istedi ilk gelini gecn yaz evlendi bnm askern absi yani kiz abiye giyms sozde nisanda hatta dugunde bile duz gyms ve salonda soz kesimi yapmslr bn istemedm soz kesmi bnm bildgm evde olur bz bahcde yaptk byle cok istdler salonda ama bn istemdm gozlerne girmsm tabi istmdgm icn ama yazk gunah soz kina dugn hadi nyse olur knada ama bn kinami bile evmn onunde istyrm hatta bana dyr kaynanamgl masrafszsn falan die.d.d hevslerni krmym dedm byle bol gydm bnde severm ztn oyle oldu tatlm:))

çokta zayıfsin kiz bayıldım sana:)

o
O zayf halim kuzum gitti saldm kendmi abur cubura ya :) saol tatlm smdi bnm askerde msj atti bana tel gecrcekti gecrblms cin gbi varya nasl gecrmsse.d.d
ooo harika kuzum...bnmkide acemilikte sokmustu teli.caldilar bu da calan cocugu görmüştü kavga etmisler 7 gun uzadi bizim askerlik. .aman dikkat etsin

o

ooo harika kuzum...bnmkide acemilikte sokmustu teli.caldilar bu da calan cocugu görmüştü kavga etmisler 7 gun uzadi bizim askerlik. .aman dikkat etsin
Bn gotrmesnden yana degldm kuzum dedm gotrme dinlemedi beni. Hatta bana anltti bi arkdsida gecrms yatagna e yatak degsyr ya bazen bulms calmslr. Ins calnmaz da yakalanmaz da sevnm mi uzlm mi bilemedm:)

merhaba kader arkadaslarım bende bugun askerimi yolladım 94/4devre kaybı 23 yasında baya kaybı var gerci
askerimi Hatay/Serinyol a yolladım bugun belki on defa konustuk ama ben onu simdiden coooook özledim

merhaba kader arkadaslarım bende bugun askerimi yolladım 94/4devre kaybı 23 yasında baya kaybı var gerci
askerimi Hatay/Serinyol a yolladım bugun belki on defa konustuk ama ben onu simdiden coooook özledim
Merhaba canim hos geldin aramiza:) ben damla. ALLAH kavustursun. Bizm hemen hemen akrablrn yarisi hatay sernyolda icini ferah tut cok iyu bi yere dusmus. Uzun donemmi kisa donenmi

hoşbulduk canım adım Güneş. Amin inşallah günler su gibi akıp geçer herkes cok iyi yere düşmüş diyor ama bu acemilik önemli olan ustalıkta iyi yere düşsün o iyi olsun baska bisey düşünemiyorum uzun dönem yapacak şafak 365 ah ahh geçer mi

Memnun oldum canim. Aynen iyi yere dusmus darisi usta brlgnin iyi yere dusmesne ama genlde hatay serinyola gdenlern cogu izmir focaya dusuyor orada raht iyi abm yapmsti. Dedgn gibi usta brlgi onemli darisi iyi yerlere dusmelrne. Gecer ya bnm askermde 4kasmda gitti 338gun oldu anlamdm bile yani 1ay oldu hemen hemen zaman gecer yeterki hergun safak sayma:) gecmz saynca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…