- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Iyi geceler canım. Nasılsın?iyi geceler kizlar
off sorma bebeğim ya..ona belli etmiyorum ama böyle beklemekte cok zor ..ozlem agir basiyoAynen bizede yazık ama o yokken hayattan tad alamiyorm ben yaaa
Saol canim.. Iyiyim sen nasilsin?Iyi geceler canım. Nasılsın?
Iyiyim bugun sabah yolcu ettik askerimi hasret giderdik biraz cok sukur vardi sen de gorunmuyorsn durgunlasti burasi:)Saol canim.. Iyiyim sen nasilsin?
Aynen kuzum ama alistm ya sanki valla motive rtmemz lazm kendmizi oylede gececk zaman boylede bari mutlu gecsn dusunmeyelim böyle:)off sorma bebeğim ya..ona belli etmiyorum ama böyle beklemekte cok zor ..ozlem agir basiyo
gozun aydin canim.. oyle oldu bu aralar canim..Iyiyim bugun sabah yolcu ettik askerimi hasret giderdik biraz cok sukur vardi sen de gorunmuyorsn durgunlasti burasi:)
Evet canım tesekkur ederm.gozun aydin canim.. oyle oldu bu aralar canim..
geldim tatlim.. nasilsin?MissPeaceful nerdesin kuzum
nasildi askerin canim? sarildin mi ski ski?Evet canım tesekkur ederm.
Hastaydi ilk gun serum taktm hastnye gotrmedk kmlgni aldlr yakalnsa alrlar diye. Sarldm kuzum ama ailesyle gecrdk hep o yuzden rahat bi seklde konusma forsatmz olmadi malesef. Ksmet olursa ocak ta dagtma gelecek cnm. Bide giderken telfnunu gotrdu bn istmdmde gne gecrmeknicn denycem dedi gecrms teli ama icm huzursuz yakalnr yada calnr dienasildi askerin canim? sarildin mi ski ski?
Iyiyim Cnm askerin nasıl? Iyidir ishahh ahh bilmem mi o duyguyu :) anılarım depreşti :) ohhh bol bol vakit geçirin kuzum :) bende iyiyim çok şükür tatlım benimki Çarşıda idi görüştük mutlu oldum :)
isabetli karar vermişsin canm :) bende boyadım yok anacım akmak bilmedi birde zor renk Dönmesi zor saç hasar Görüyor aman aman
iyiyim kuzum çok şükür sen nasılsın :*
hadi ya gecmis olsun kuzum.. olsun canim bunada sukur ocakta yanliz kalirsiniz insallahh.. telefonu dert etme canim gotursun yakalanmaz bi sekilde, daha rahat olcan canim skma canini..Hastaydi ilk gun serum taktm hastnye gotrmedk kmlgni aldlr yakalnsa alrlar diye. Sarldm kuzum ama ailesyle gecrdk hep o yuzden rahat bi seklde konusma forsatmz olmadi malesef. Ksmet olursa ocak ta dagtma gelecek cnm. Bide giderken telfnunu gotrdu bn istmdmde gne gecrmeknicn denycem dedi gecrms teli ama icm huzursuz yakalnr yada calnr die
Sagol kuzum haklsn bunada şükür. Insallah:) yalnz brakrlar bu sefer bizi .d tamam tatlm tesekr ederm. Sanki canin skkn gbi geldi bana ins oyle degildr de oyle hussttm birazhadi ya gecmis olsun kuzum.. olsun canim bunada sukur ocakta yanliz kalirsiniz insallahh.. telefonu dert etme canim gotursun yakalanmaz bi sekilde, daha rahat olcan canim skma canini..
insallah canim.. ara ara oluyor bana oyle canim onemli bisey degil.. saol dusundugun icin canim benimSagol kuzum haklsn bunada şükür. Insallah:) yalnz brakrlar bu sefer bizi .d tamam tatlm tesekr ederm. Sanki canin skkn gbi geldi bana ins oyle degildr de oyle hussttm biraz
Ne demek tatlm.Sevindm önemli bsey olmamasna bnde de arada olyor oyle nedensz yere durgunlasyrm bazen:)insallah canim.. ara ara oluyor bana oyle canim onemli bisey degil.. saol dusundugun icin canim benim
insanin keyfi olmayinca yazasi bile gelmiyor baskalarini da sıkarım diye.. nedensiz yere skma canini canim :)Ne demek tatlm.Sevindm önemli bsey olmamasna bnde de arada olyor oyle nedensz yere durgunlasyrm bazen:)
Tamam tatlim sende kendine iyi bak iyi geceler ALLAH rahatlk versn :)insanin keyfi olmayinca yazasi bile gelmiyor baskalarini da sıkarım diye.. nedensiz yere skma canini canim :)
ben yatiyorum canim insallah gorusuruz yine kendine iyi bak
günaydın balımgünaydın kızlarrr :) nasıl geçti haftasonu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?