2014 Yarenleri! :)

nasildi askerin canim? sarildin mi ski ski?
Hastaydi ilk gun serum taktm hastnye gotrmedk kmlgni aldlr yakalnsa alrlar diye. Sarldm kuzum ama ailesyle gecrdk hep o yuzden rahat bi seklde konusma forsatmz olmadi malesef. Ksmet olursa ocak ta dagtma gelecek cnm. Bide giderken telfnunu gotrdu bn istmdmde gne gecrmeknicn denycem dedi gecrms teli ama icm huzursuz yakalnr yada calnr die

Iyiyim Cnm askerin nasıl? Iyidir ish

hadi ya gecmis olsun kuzum.. olsun canim bunada sukur ocakta yanliz kalirsiniz insallahh.. telefonu dert etme canim gotursun yakalanmaz bi sekilde, daha rahat olcan canim skma canini..

hadi ya gecmis olsun kuzum.. olsun canim bunada sukur ocakta yanliz kalirsiniz insallahh.. telefonu dert etme canim gotursun yakalanmaz bi sekilde, daha rahat olcan canim skma canini..
Sagol kuzum haklsn bunada şükür. Insallah:) yalnz brakrlar bu sefer bizi .d tamam tatlm tesekr ederm. Sanki canin skkn gbi geldi bana ins oyle degildr de oyle hussttm biraz

Sagol kuzum haklsn bunada şükür. Insallah:) yalnz brakrlar bu sefer bizi .d tamam tatlm tesekr ederm. Sanki canin skkn gbi geldi bana ins oyle degildr de oyle hussttm biraz
insallah canim.. ara ara oluyor bana oyle canim onemli bisey degil.. saol dusundugun icin canim benim

Ne demek tatlm.Sevindm önemli bsey olmamasna bnde de arada olyor oyle nedensz yere durgunlasyrm bazen:)
insanin keyfi olmayinca yazasi bile gelmiyor baskalarini da sıkarım diye.. nedensiz yere skma canini canim :)

ben yatiyorum canim insallah gorusuruz yine kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…