günaydın :)Günaydınlar :)
Sevdicek aralık sonu gibi gelebilirmiş sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.Gelirse sonrasında zaman geçmeyecek.
Kargo gönderen var mı merkezi yerde askerlik yapan sevdiceğine? Ulaşma süresi ne kadar
günaydın balımpek iyi olmasa iyi sayılır senin nasıl geçti
ah kuzummm askerin gelene kadar ne yazıkki aynı devam edicek :)4 aydır tüm haftasonlarım birbirine çok benziyor, buna şükür tabii :)
günaydın :)
sevin tabiki canım gelmeyince daha kötü oluyor .
kargo merkezi yerden bi hafta sürüyor en azından bizde öyle
ah kuzummm askerin gelene kadar ne yazıkki aynı devam edicek :)
Ben yollayana kadar çocuk izne gelir yaaa
evet bitanem eski sayılırım her ne kadar şafak çok uzunda olsabuna şükür be canım :) sen eski yarenlerdensin dimi, yemin töreni açısından soruyorum :)
ne göndericeksin ki canm
Günaydınlar :)
Sevdicek aralık sonu gibi gelebilirmiş sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.Gelirse sonrasında zaman geçmeyecek.
Kargo gönderen var mı merkezi yerde askerlik yapan sevdiceğine? Ulaşma süresi ne kadar
Gunaydn cnm bnm sevdck te ocak basi gelblr yilbasnada brakrlr gelr belki sevn nye uzulecen kz
evet bitanem eski sayılırım her ne kadar şafak çok uzunda olsa
günaydın kızlarrr :) nasıl geçti haftasonu :)
Gunaydn kuzumbsuper gecti onla brlkte :) senin
telefon kullanmıyomu ?Ya bana fotoğrafları yolla dedi ben sadece onlarımı yollim ya bir şey atarım dedim ihtiyacı olan
230 tatlımbizimde şafak çok canım :) 252 sizin kaç :)
ah tabi süper geçer ne güzel birkaç günlük de olsa kavuştunuz canım benim :) bende bir değişiklik yok beklemeye devamm
izin kullandınız mı :)230 tatlım
yok kullanmadı kullanmıycakmıştaizin kullandınız mı :)
telefon kullanmıyomu ?
bide bu ay izne gelicek diyosun gönderme boşuna gelince verirsin
aynen öyle yaparsın kesinse geleceği kargoya gerek yok :) senin şafak kaçKullanıyor ne blm yolla dedi. Ben en iyisi bir daha konuşayım izne gelmesi kesin değil izin alabilirse gelecek olmadı yollamam. :)
yok kullanmadı kullanmıycakmışta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?