hakkaridebelki fikri değişir canım belli olmaz ama tabii yakın bir yerdeyse kullanmaz izin, sen görmeye gidersin :)
hakkaridebenim gitmem imkansız sınır çünkü izin kullanırsam dah kötü olur benim için gelmeside gitmeside olay burda diyo
inş :)anladım canım inşallah su gibi geçer zaman :)
harikaydi bebegim yaa:) sabah 5.30gibi yola ciktik aydindan kuzum 8gibi toren alanindaydik.. oturulcak yerler full dolms tabii:) onceden askim tarif etmisti girer girmez tribunun sol tarafina donun ben orda olucam diye.. bizde tribunun sol tarafinda tam onde ayaktaydik:) snracigima bi 45dk falan gecti boluk boluk askerler mars soyleyerek gelmeye basladilar.. ayy hep bir agizdan aman Allahim nasi bi sahnedir:) ilk 1.boluk girdi tabii bnm askimda 1.bolukte oldgndan bizde heycan dorukta.. ayyy gelirken gelrken biz askimi gordukkk en ondeydiii:) kayinvalideyle iste orda iste orda diye ciglik cigligaydik resmen:) o ordan bize bakiyo biz burdan salya sumukEvet bebegim dun gece canim skldi degistirip durdum :) ya tabi oyle icerisi iyi olsundaa.. sehirvoalrak begenmedik biz zaten :) nasil gecti bebegm anlatsana.
oyy benim denizime bak :) ne güzel bebişimm sankii 8 ay oncesine geri döndum birden.. Çok sevindim güzel geçmesine..Masallah allah bozmasın sıkı sıkı sarıl. Gökhan ilk geldiğinde izne bende böyle varya cocugun kıcından ayrılmıyodum sureklı yanaklarını sıkıp sıkıp popuyodumharikaydi bebegim yaa:) sabah 5.30gibi yola ciktik aydindan kuzum 8gibi toren alanindaydik.. oturulcak yerler full dolms tabii:) onceden askim tarif etmisti girer girmez tribunun sol tarafina donun ben orda olucam diye.. bizde tribunun sol tarafinda tam onde ayaktaydik:) snracigima bi 45dk falan gecti boluk boluk askerler mars soyleyerek gelmeye basladilar.. ayy hep bir agizdan aman Allahim nasi bi sahnedir:) ilk 1.boluk girdi tabii bnm askimda 1.bolukte oldgndan bizde heycan dorukta.. ayyy gelirken gelrken biz askimi gordukkk en ondeydiii:) kayinvalideyle iste orda iste orda diye ciglik cigligaydik resmen:) o ordan bize bakiyo biz burdan salya sumukayyy snra diger boluklerde geldi istiklal marsi konusma fln derken yeminlere gecildi.. ayy bebegim aramizda 3metre ya var ya yoktu ufff o slm verisleri snra yemin edislerii gurur duydum yaa butun askerlerimizle snracigima gecisler fln yapildi onumuzden gecti askerimmm:) ayyy ondan snra dagildi tum bolukler bi hengame koptu aman yareppim :) herkes birbirini ariyo kavusanlar sarilanlar aglasanlar :) derken bizde bulduk sevdicegi sarilma opusme fasli fotograf fasli derken kayinvalidem askimin ust devrelerden ona yardmci olan bi tanidigi vardi ona tatli kurabiye fln yapmisti.. onu verelim askercikler yesin diye arabaya gitti arabadaydi erzaklar:) cantasinida bana vermisti.. donuste kalabaligin arasinda bi kayboldu:) hehehee:) tlfnuda cantada bende kalmisti:) cok komikti ama yaa yaramaz cocuklar gibi bi oraya gidiyomus bi buraya gidiyomus en sonunda birinden tlf acmis oylelikle bulduk ama snradan cok gulduk:) guzel bi ani kaldi bize:) simdi dagitim iznindeyiz bebegim cuma gunu teslim olucak allah izin verirse koca danam uyuya kaldi yanimdaaa:) bende onu seyrediyorum bi yandanda kk'ne giriyim bi dedim iste oyle nidakusum:) inanilmaz ozlemisim ama varyaa surekli elini tutmak istiyorm 1dk olsn ayri kalmak istemiyorm:)
Herkese merhaba kızlar,
Nasılsınız? Sevdiğini uğurlayanlar üzülmesin, Allah'ın izniyle 4.5 ay sonra tamamen yanımızdalar. Ben spordayım. Sevgilime güzel görünmek için hırs yaptım, tempoyu artırdım. Görüşmek üzere. Moralinizi yüksek tutun. :)
bnde tatlım safak kacMemnun oldum canm:)
Hos geldin kuzum ben sevdcgmn yanndaym az uyumaya gecti bnde firsattn istifade gelm ddm haha.d
hoşbulduk hayatııım, oh iyi yapmışsın ben de tam anlamıyla aranıza an itibariyle dönmüş bulunuyorum
kizlaaaar merhabalaaar.. hepinizi ozlediiiim:) yemin toreni harika bi duyguydu tuylerim diken diken olduu:) allah herkese nasip etsin.. simdi sevdicekleyimm oyuzden giremiyorum:) 2dk bakiyim dedim:) gorusuruz fistiklar opuldunuz kocaman..
canııım biz de seni özlediik ben de geldiim, yaaa ne güzel nasip olmuş kuzumm
mrb hanımlarr :) ıyı aksamlar bende seızler gıbı asker yolu bekleyenlerdenım :)
hoşgeldin canım aramızaa nerede askerin?
Kizlaaar gunaydn bn yolcu ettm askermi yarn gdeckti yakalnmsn dye erkendn gtti bugun. Otbsle gitti arbyla gtrcktk ama polis faln ceviti olur dye istmdi ALLAH yollarni ack etsn hepsnin
amiiinn yolları açık olsun inşallah kuzum
kizlar ya sac duzlesttirici almıştım,bugun teyzem kahvaltıya geldi oturuyoduk beraber,getirdim gosterdm...o da senin vardi ztn yine mi aldin dedi..annemde bizim damat almis dedi güldü ..ay kabulleniyo mu ne
ee harika haberr
merhaba kader arkadaslarım bende bugun askerimi yolladım 94/4devre kaybı 23 yasında baya kaybı var gerci
askerimi Hatay/Serinyol a yolladım bugun belki on defa konustuk ama ben onu simdiden coooook özledim
özlenmez miii doyulmuyor ki istediğin kadar konuşş, Allah kavuştursun canım beniimmm hoşgeldin aramızaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?