2014 Yarenleri! :)

kizlar nbrsiniz:)@zamansiz93
iyudr cnm sendn nbr:) kz yazdgnin altna cvpla diorm olmuo ya mecbr byle yaziorm.s​

iyudr cnm sendn nbr:) kz yazdgnin altna cvpla diorm olmuo ya mecbr byle yaziorm.s​
bnde hicbisi anlamadım valla

bnde hicbisi anlamadım valla​
.s byle olcaksa devmli iyi dgl yaa

yaa kızlarr an itibariyleee tamamen döndüm aranızaa, anca sabah indim terminalden iki dakikada eve gelip hazırlanıp işe gittim falan şimdi geliyorum işten sizleri çookk özledim ne var ne yok nasılsınızzzz?

bu arada bu kk'da değişiklikler mi olmuş ne olmuş anlayamadım alıntılarda sıkıntı varsa kusura bakmayın lütfennn

anlatın bakalım keyifler nasıll?
Bende ozledm vala yaa he ya alntlr sinr bozucu oldu:) iyi dylm iyi olsn kuzum sen naslsn bakalm

kizlar nbrsiniz:)
iyiyiz canım hamdolsunn sen nasılsııınnn?
P pofuduk16 cnm onu gitmeden yazmstn ah ah smdi askerde:) sende h.geldn tatlm naslsn bakalm
ay kusura bakma canım geriden geliyorum biraz hahahah hoşbulduk çok iyiyim çok şükürrr sen nasılsııınn?

öyle valla canım benim gitsinler de gelsinler bir an önce, of şuan duygularım karman çorman zaten
Evet kuzum gidp gelrlen insallah. Sıkma canini ya moralmizi yuksek tutalmki zaman keyfli gecsn byle yaprsak zor gecer.s

P pofuduk16 güzel vakit geçirmenize çok sevindim tatlım :)
sağoll canımm beniiiimm yaa

Kiyamam cnm ya mecbr yaock bse yok malsf dua edelm sabrdlm sdce bde cok sukur sz yarldnz yani bter insallah cnm P pofuduk16 cnm ben gorstmde ailelerle gecrdk hep hic yalnz kalp raht konusmdk soru cok soramdm oda bende ayni seklde dagtmda ksmtse dcm artk yalnz brakn bzi die hahaha

hep dua hep sabır kuzum başka yapacak bir şey yok. de canım zaten hakkın vallahi. olsun yine de iyi gelmiştir bebeğim. ben şu 2 günü düşünüyorum da resmen rüya gibiydi bir vardı şimdi yok değişik bir şey oldu. ama yeniden karşımdaydı ya benimdi yaa eskisi gibiydik gezdik güldük eğlendik çok güzeldi çoook Allahıım dedim bu rüya bitmesin diye ama bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…