Tesekkur ederiz kuzum :)Massallah cnm cok tatlisnz:)
kizlar nbrsiniz:)
iyiyiz canım hamdolsunn sen nasılsııınnn?
yaa kızlarr an itibariyleee tamamen döndüm aranızaa, anca sabah indim terminalden iki dakikada eve gelip hazırlanıp işe gittim falan şimdi geliyorum işten sizleri çookk özledim ne var ne yok nasılsınızzzz?
bu arada bu kk'da değişiklikler mi olmuş ne olmuş anlayamadım alıntılarda sıkıntı varsa kusura bakmayın lütfennn
anlatın bakalım keyifler nasıll?
kuzuu nasil gecti bakalım
ay nerden başlasam rüya mı desem masal mı.. o kadar güzeldi ki her şey kuzum o kadar özlemişim buna o kadar ihtiyacımız varmış ki.. harikaydı askerimle vakit geçirmek♥
yaa kızlarr an itibariyleee tamamen döndüm aranızaa, anca sabah indim terminalden iki dakikada eve gelip hazırlanıp işe gittim falan şimdi geliyorum işten sizleri çookk özledim ne var ne yok nasılsınızzzz?
bu arada bu kk'da değişiklikler mi olmuş ne olmuş anlayamadım alıntılarda sıkıntı varsa kusura bakmayın lütfennn
anlatın bakalım keyifler nasıll?
Bende ozledm vala yaa he ya alntlr sinr bozucu oldu:) iyi dylm iyi olsn kuzum sen naslsn bakalm
çok sinir bozucu hem de pöffff, çok iyiyim canım benim çok şükür
öyle valla canım benim gitsinler de gelsinler bir an önce, of şuan duygularım karman çorman zaten
Evet kuzum gidp gelrlen insallah. Sıkma canini ya moralmizi yuksek tutalmki zaman keyfli gecsn byle yaprsak zor gecer.s
sıkmıyorum canım ama gittiği o yeri gördüm ya o askeriyeyi o ortamı, dönerken resmen canım orda kaldı ya bir yarım eksik resmen.
hep dua hep sabır kuzum başka yapacak bir şey yok. de canım zaten hakkın vallahi. olsun yine de iyi gelmiştir bebeğim. ben şu 2 günü düşünüyorum da resmen rüya gibiydi bir vardı şimdi yok değişik bir şey oldu. ama yeniden karşımdaydı ya benimdi yaa eskisi gibiydik gezdik güldük eğlendik çok güzeldi çoook Allahıım dedim bu rüya bitmesin diye ama bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?