2014 Yarenleri! :)

İyi akşamlar kızlar ya sizi özledim artık toplanalım Site de değişti bu ne böyle​
yesmceyhn iyi aksamlar tatlm toplnlm bnde geldm artk .d bnde ozledm aynen site almis basni gidyr degsti baya si r bozucu oldu.d

hep dua hep sabır kuzum başka yapacak bir şey yok. de canım zaten hakkın vallahi. olsun yine de iyi gelmiştir bebeğim. ben şu 2 günü düşünüyorum da resmen rüya gibiydi bir vardı şimdi yok değişik bir şey oldu. ama yeniden karşımdaydı ya benimdi yaa eskisi gibiydik gezdik güldük eğlendik çok güzeldi çoook Allahıım dedim bu rüya bitmesin diye ama bitti
P pofuduk16 aynen kuzun dua ve sabrtmk baska gelmz elnzden. Sevndm tatln cok gzl gecmesne aynen bunada sukur gordm soncta :) darisi dagtma olsn insallah:)

inşallah canım benim, oyyy oyyy

toplanırız artık kuzu geldi herkes başta ben haha ay siteyi hiç sorma.. napıyosun bakalıım?

Hoşgeldin bebeğim :) ben beklemeye devam ediyorum canım çok şükür günler geçiyor, haftasonu sizlere özendim mutlu oldum mutluluklarınızla :) sen neler yaptın inşallah güzel geçmiştir :)@pofuduk16

İyi akşamlar kızlar ya sizi özledim artık toplanalım Site de değişti bu ne böyle​
yesmceyhn iyi aksamlar tatlm toplnlm bnde geldm artk .d bnde ozledm aynen site almis basni gidyr degsti baya si r bozucu oldu.d​

Bir alıntı yapamadım canım ya inşallah bu sefer olmuştur :) hoşgeldin bebeğim yalnız kalamadık demişsin bırakmadılar mı yalnız :)@kamuhe

yesmceyhn hosbuldum tatlm. Yok ya yalnz kalamadk kaynanamn evde kalablkti baya bnm asker msj atti yanyanaykn lisrliler gbi haha .d diger odaya gecek raht konusak die ama yok ayp olur dedm oyle oldu yani tatlm hep akrblrla oturduk:)

inşallah canım benim, oyyy oyyy
P pofuduk16 cnm sen basl konusmalri duzelttn bak ben hala yapmyrm cevpla dynce ckmyr tam:)
benim de yarım yamalak çıkıyor kuzu ya ben de çözemedim daha deniyorum işte çıkan kutucukların içine yazıyorum falan
hoşbulduk kuzum, rüya gibiydiii yaa çok güzel geçti hamdolsunn darısı başına artık tez vakitte hayatııımmm

Neyse duzeldi sonunda haha:)

yesmceyhn hosbuldum tatlm. Yok ya yalnz kalamadk kaynanamn evde kalablkti baya bnm asker msj atti yanyanaykn lisrliler gbi haha .d diger odaya gecek raht konusak die ama yok ayp olur dedm oyle oldu yani tatlm hep akrblrla oturduk:)

Hiç dışarıya falan çıkmadınız mı canım benim ya anlayışsızlık yapmış aileler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…