toplanırız artık kuzu geldi herkes başta ben hahaİyi akşamlar kızlar ya sizi özledim artık toplanalımSite de değişti bu ne böyle
inşallah canım benim, oyyy oyyyhep dua hep sabır kuzum başka yapacak bir şey yok. de canım zaten hakkın vallahi. olsun yine de iyi gelmiştir bebeğim. ben şu 2 günü düşünüyorum da resmen rüya gibiydi bir vardı şimdi yok değişik bir şey oldu. ama yeniden karşımdaydı ya benimdi yaa eskisi gibiydik gezdik güldük eğlendik çok güzeldi çoook Allahıım dedim bu rüya bitmesin diye ama bitti
P pofuduk16 aynen kuzun dua ve sabrtmk baska gelmz elnzden. Sevndm tatln cok gzl gecmesne aynen bunada sukur gordm soncta :) darisi dagtma olsn insallah:)
İyi akşamlar kızlar ya sizi özledim artık toplanalımSite de değişti bu ne böyle yesmceyhn iyi aksamlar tatlm toplnlm bnde geldm artk .d bnde ozledm aynen site almis basni gidyr degsti baya si r bozucu oldu.d
Bir alıntı yapamadım canım ya inşallah bu sefer olmuştur :) hoşgeldin bebeğim yalnız kalamadık demişsin bırakmadılar mı yalnız :)@kamuhe
Aaa ask olsun canm ben burdaym hep sevdcgmde burdayken ozledm girdm hatta :)Hepinizin sevdiceği geldi unuttunuz bizi ya
benim de yarım yamalak çıkıyor kuzu ya ben de çözemedim daha deniyorum işte çıkan kutucukların içine yazıyorum falan
hoşbulduk kuzum, rüya gibiydiii yaa çok güzel geçti hamdolsunn darısı başına artık tez vakitte hayatııımmmtoplanırız artık kuzu geldi herkes başta ben hahaay siteyi hiç sorma.. napıyosun bakalıım?
Hoşgeldin bebeğim :) ben beklemeye devam ediyorum canım çok şükür günler geçiyor, haftasonu sizlere özendim mutlu oldum mutluluklarınızla :) sen neler yaptın inşallah güzel geçmiştir :)@pofuduk16
Neyse duzeldi sonunda haha:)benim de yarım yamalak çıkıyor kuzu ya ben de çözemedim daha deniyorum işte çıkan kutucukların içine yazıyorum falan
hoşbulduk kuzum, rüya gibiydiii yaa çok güzel geçti hamdolsunn darısı başına artık tez vakitte hayatııımmm
Lafım diğer yarenlere kuzummmm sen burdaydin evetAaa ask olsun canm ben burdaym hep sevdcgmde burdayken ozledm girdm hatta :)
:)) bugunde bitti şükür:)ay çok şükür valla
ama telafi etmeye geldikk şimdiiiiHepinizin sevdiceği geldi unuttunuz bizi ya
Aynen tatlm:) sen napiosn naslsn bakalmLafım diğer yarenlere kuzummmm sen burdaydin evet
bitmesin bugün daha aşkımın sesini duyamadıımm:)) bugunde bitti şükür:)
yesmceyhn hosbuldum tatlm. Yok ya yalnz kalamadk kaynanamn evde kalablkti baya bnm asker msj atti yanyanaykn lisrliler gbi haha .d diger odaya gecek raht konusak die ama yok ayp olur dedm oyle oldu yani tatlm hep akrblrla oturduk:)
Hosgeldim kuzum :) saka bi yana nasil gectiama telafi etmeye geldikk şimdiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?