2014 Yarenleri! :)

Amin canım cümlemize nasip olur inşallah hayırlı teskereler :) kavuşmaya çok var ama şükür tabii :)
Çok özledikk çokk :)

Hiç dışarıya falan çıkmadınız mı canım benim ya anlayışsızlık yapmış aileler :)
:) kuzum hastaydi serum taktm ben hastnye grmdk yakalnr die. Kimlk ehlyt komutnlri aldi. Cksaydk arbyla ckardk ama onda da ailesi tedrgn oldu yakalnr die gizli getrdk ya e gun icersnde herks geldi gormeye komsulari akrablri falan yalnz kalma gbi bi sansmzda olmadi maleseff ama dagtmda ksmetse yalnz kalrz brakn bzi artk derm haha

Arkadaslar merhaba ben yeni katildim araniza dun erkek arkadasim kibris lefkosaya gitti kisa donem usta birligi.ve dun en son ucaga binmeden once konustuk daha aramadi.cok meraklaniyorum.tlfn goturdu ordan hat alirim diyodu. Sizce bni ne zaman arar tlfn kullanabilir mi.lutfen yardimci olun((

Canım çok geçmiş olsun insanın elinden gelince hastaneye gerek kalmıyor bak :) evet canım az daha sabır ne zaman dağıtım:) bağrırsın dağıtımda ay bi izin verin de yalnız kalalım en çok biz özleştik diye :)

Hosgeldim kuzum :) saka bi yana nasil gecti
çok şükür kuzum tek kelimeyle harikaydı her şey, hoşbulduk bebeğiiim♥ sen nasılsıın
Amin canım cümlemize nasip olur inşallah hayırlı teskereler :) kavuşmaya çok var ama şükür tabii :)
Çok özledikk çokk :)
konuştuk şimdi artık uyuyabilirim kaç gündür uykusuzdum vallahi

Hahaha aynen kuzim

Kiz

Canm ALLAH kavstrsn. Arar m.etme h.geldn aramza keske smdiden tel gotrmsydi yakalnma acisndan ins yakalanmaz

Yaa
Canm ALLAH kavstrsn. Arar m.etme h.geldn aramza keske smdiden tel gotrmsydi yakalnma acisndan ins yakalanmaz
Cok tesekkur ederim hosbuldum. Ya yakalanirsa nolur alirlar elinden belki ordan baska alir tlfn.cok agladim arkasindan hala oyleyim 4.5 ay hic gormeden napcam bilmiyorum. bir an once aramasini bekliyorum.

Yaa

Cok tesekkur ederim hosbuldum. Ya yakalanirsa nolur alirlar elinden belki ordan baska alir tlfn.cok agladim arkasindan hala oyleyim 4.5 ay hic gormeden napcam bilmiyorum. bir an once aramasini bekliyorum.

Canım haline şükret bak ben ve benim gibi arkadaşlar 2 aydır görmüyoruz ve 4 ay daha beklicem 15 gün izne gelsin diye

Yaa

Arar cnm smdi acemde yaklnrsa mahkemlk olur diye duydm ne kdr dogru ne kadr yanls bilemem de. Bnm askerde gecrdi smdi ama gitti iki gunluk izne geldi bu gidisnde gotrdu hala tedrgnm bn. 4.5 ay ne ki cnm ya goz ac kapa gecer. Bnde ilk gdsnde kotydm smdi gayet alstm. Bnm de uzun donem 337 safak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…