2014 Yarenleri! :)

Canm sna yazdm net gitmems demek. Dagtm ocakta dmsti ama ins yilbasnda gelr dagtma umidmz o:)

çok şükür kuzum tek kelimeyle harikaydı her şey, hoşbulduk bebeğiiim♥ sen nasılsıın

konuştuk şimdi artık uyuyabilirim kaç gündür uykusuzdum vallahi
hoşgeldin pofudukummm mutlusun tabiii :) Allah bozmasın inşallah. O yorgunlugu bilmem mi öldüm öldüm dirildim burdura gidip geldik diye

Canım haline şükret bak ben ve benim gibi arkadaşlar 2 aydır görmüyoruz ve 4 ay daha beklicem 15 gün izne gelsin diye
Biliyorum Allah yardimciniz olsun sizinde cok zormus ben bu kadar zor olacagini tahmin etmiyordum.bana da 2 ay gecse ne var sanki o gunler hic gelmicek gibi

Si
Arar kuzum bnide ilk iki gun aramadi raht olmazlar sirada coktur imzalardan dha vakt olmamstr arar m.etme cnm
Simdi aradi ama hat kesildi 30 sn konusmadan.aramasini bekliyorum tekrar.kart alamamis santralden aramis.cok zor o kadar ay nasil gecicek bilmiyorum yaa

Cnm korku flmmi izlcksn .d bnde izlcm flm ama tek izlcm.d
Korku izlicez canım :) iki tane film buldum biri kayıp ruhlar diğeri göz. Bakalım hangisini begenırsek... Sen buldunmu film:) Dün gece bende bi film izledim gece tekk bide laptop kucagımdaydı bööö cıkıyo zıplıyorum havaya

Hahahaha ay banada olyor oyle birden cikan yaratk veya baska bsey korktyr beni. Ama bana soryorlr tek korkmynmu yok diyorm haha:) ben bakyorm kuzum bulim soylerm sana da göz izledm sankibyabanci gelmyr o kdr izlyrm untyrm vala:)

Tatlm bak savaged die flm de var o guzele benziyor izleym bakm nasl bsey:)

askerim aramadi bugün icime korku düştü karakolu aradim herzaman mesgul caln telefon caliyodu ama kimse acmiyodu ısrarla aradim sonunda duydum askerimin sesini..asagida olay olmus yola iniyoruz askim dedi kapattı iste dünyam basima yikildi simdi

Hahahaha ay banada olyor oyle birden cikan yaratk veya baska bsey korktyr beni. Ama bana soryorlr tek korkmynmu yok diyorm haha:) ben bakyorm kuzum bulim soylerm sana da göz izledm sankibyabanci gelmyr o kdr izlyrm untyrm vala:)
savagedin konusuna baktımda aklıma mezarına tüküreceğim filmi geldi :) o filmde güzel ikincisi cıktı ikncisini daha cok begendimm :)

ne olayı olmuş ki canımm acaba yaa.. Belki kavga falan cıkmıstır aklına kötü bişey getirme lütfen

benim arkideşş altyazı sevmıyor daaa türkçe dublajlıysa bakabiliriim.. bende geçen gün bi filn izledim derin kabus diye güzeldi tavsiye ederim sürükleyici :)
Tamam tatlm onuda izlerm:) mezarna tukurecgmi bende izldm 2mcsi dha gzl defgn gbi:)

Tatlm olumsuz dusunme belki kavga ckmstr. Bnm askermde bi ara oyle olmstu merk ettm snra ardi askm arkdslr tartsti ayrdk dikkat et sen karsma fln dmstm hatta merk etme kotu bse yktr ins kuzum

Tatlm olumsuz dusunme belki kavga ckmstr. Bnm askermde bi ara oyle olmstu merk ettm snra ardi askm arkdslr tartsti ayrdk dikkat et sen karsma fln dmstm hatta merk etme kotu bse yktr ins kuzum
kuzu bu öyle degil yola iniyoruz dedi acil bi durum olmadigi surece inmiyolar mayınlı bolge die tehlikeli goksel telefona gelirkn komutani seslendi kapatıyorum hmn komutanim dedi belli bi kosusturma vardi offff

kuzu bu öyle degil yola iniyoruz dedi acil bi durum olmadigi surece inmiyolar mayınlı bolge die tehlikeli goksel telefona gelirkn komutani seslendi kapatıyorum hmn komutanim dedi belli bi kosusturma vardi offff
Hadi ya cnm insallah kotu bsey yoktur yaaa icini ferah tut aramasni bekle kuzum sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…