elimde degil ...çaresizce bekliyorum maalesefHadi ya cnm insallah kotu bsey yoktur yaaa icini ferah tut aramasni bekle kuzum sıkma canını
Haklsn kuzum iste insanin ici rahat etmiyr insallah hayrlsyla arar seni bugn icini ferah tut.selimde degil ...çaresizce bekliyorum maalesef
inşallah arar sesini duyana kdr beklicemHaklsn kuzum iste insanin ici rahat etmiyr insallah hayrlsyla arar seni bugn icini ferah tut.s
Insallah arar kuzum yaainşallah arar sesini duyana kdr beklicem
Aradi 2 dk konustuk sesi fenaydkCnm gecer ya ALLAH büyük gne sukret kisa donem yani sıkma canini zaman gecmz byle
Sıkma bcanini onu motive et cnm bn uzulsmde belli etmyrm ona. Ankara da yapio 338 safak karanlik dha:)Aradi 2 dk konustuk sesi fenaydkumarim bna soylemedigi bisey yoktur.1 gun bitmek uzere kaldi 140 gun.Allah yardimcimiz olsun.seninki nerde ne kadari var?
Uzuldum.demesi kolayda içini ferah tut dua oku bol bol canimelimde degil ...çaresizce bekliyorum maalesef
Neyseki ankara iletisim sorunu yasamazsiniz.uzun donem miydi? Izne gelmicek mi? Bnmki gelmicem dedi nisan20 gibi burda bakalim nasil sabretcem.acemiligini amasyada yaptı 25 gunde nasik özledim anlatamam.4.5 ay dile kolay.Sıkma bcanini onu motive et cnm bn uzulsmde belli etmyrm ona. Ankara da yapio 338 safak karanlik dha:)
saol canim öyle yapıyorum. .ah telefonum bi calsaUzuldum.demesi kolayda içini ferah tut dua oku bol bol canim
Cnm uzun donem dedm ya 338 safak normali 365 iste. Ocakta ince gelmeyi dusnyr da baklm hayrlsi. Sende takma gecer oyle de byle deN
Neyseki ankara iletisim sorunu yasamazsiniz.uzun donem miydi? Izne gelmicek mi? Bnmki gelmicem dedi nisan20 gibi burda bakalim nasil sabretcem.acemiligini amasyada yaptı 25 gunde nasik özledim anlatamam.4.5 ay dile kolay.
Insllah arar dua et tatlm icini ferah tutInsallah arar kuzum yaa
Bak beniďe sasirttn .d 337 safak 338 degl bnm cnm sasrdm sayende haha:)N
Neyseki ankara iletisim sorunu yasamazsiniz.uzun donem miydi? Izne gelmicek mi? Bnmki gelmicem dedi nisan20 gibi burda bakalim nasil sabretcem.acemiligini amasyada yaptı 25 gunde nasik özledim anlatamam.4.5 ay dile kolay.
Biliyorum Allah yardimciniz olsun sizinde cok zormus ben bu kadar zor olacagini tahmin etmiyordum.bana da 2 ay gecse ne var sanki o gunler hic gelmicek gibi
Gunaydn sekerim:)günaydın güzellerrr :)
Gunaydn canmGünaydın
Gunaydn sekerim:)
Iyiym cok sukur kuzum sen naslsn:)nasılsın canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?