2014 Yarenleri! :)

Cnm gecer ya ALLAH büyük gne sukret kisa donem yani sıkma canini zaman gecmz byle
Aradi 2 dk konustuk sesi fenaydk umarim bna soylemedigi bisey yoktur.1 gun bitmek uzere kaldi 140 gun.Allah yardimcimiz olsun.seninki nerde ne kadari var?

Aradi 2 dk konustuk sesi fenaydk umarim bna soylemedigi bisey yoktur.1 gun bitmek uzere kaldi 140 gun.Allah yardimcimiz olsun.seninki nerde ne kadari var?
Sıkma bcanini onu motive et cnm bn uzulsmde belli etmyrm ona. Ankara da yapio 338 safak karanlik dha:)

N
Sıkma bcanini onu motive et cnm bn uzulsmde belli etmyrm ona. Ankara da yapio 338 safak karanlik dha:)
Neyseki ankara iletisim sorunu yasamazsiniz.uzun donem miydi? Izne gelmicek mi? Bnmki gelmicem dedi nisan20 gibi burda bakalim nasil sabretcem.acemiligini amasyada yaptı 25 gunde nasik özledim anlatamam.4.5 ay dile kolay.

N

Neyseki ankara iletisim sorunu yasamazsiniz.uzun donem miydi? Izne gelmicek mi? Bnmki gelmicem dedi nisan20 gibi burda bakalim nasil sabretcem.acemiligini amasyada yaptı 25 gunde nasik özledim anlatamam.4.5 ay dile kolay.
Cnm uzun donem dedm ya 338 safak normali 365 iste. Ocakta ince gelmeyi dusnyr da baklm hayrlsi. Sende takma gecer oyle de byle de

N

Bak beniďe sasirttn .d 337 safak 338 degl bnm cnm sasrdm sayende haha:)

Biliyorum Allah yardimciniz olsun sizinde cok zormus ben bu kadar zor olacagini tahmin etmiyordum.bana da 2 ay gecse ne var sanki o gunler hic gelmicek gibi

günaydın canım..
geçecek Allah ın izniyle sabır ve duayla, zor canım zor ama Allah dayanma gücü veriyor çok şükür :)

günaydın gzüeller nasılsınız kıs bir süre giremedim ...askerleriniz nasıl ...benim askerim kilo almış ben göremedim töree gidemedim ama resimlerde öyle idi ..sesi çok gzüel geliyordu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…