2014 Yarenleri! :)

günaydın gzüeller nasılsınız kıs bir süre giremedim ...askerleriniz nasıl ...benim askerim kilo almış ben göremedim töree gidemedim ama resimlerde öyle idi ..sesi çok gzüel geliyordu ...
Gunaydn cnm. Iyiym ben sen naslsn? Bnm askerm ayni kiloda ne alms ne verms :)

Gunaydn cnm. Iyiym ben sen naslsn? Bnm askerm ayni kiloda ne alms ne verms :)

bende iyiyim canım çlaışmaya devam akşam olsa günler geçse diye dua ediyorum valla ...benim canım karnı çıkmış :) antalayada çok rahatım dedi ..ama usta birliğnde ne olur bilemmeiycem

bende iyiyim canım çlaışmaya devam akşam olsa günler geçse diye dua ediyorum valla ...benim canım karnı çıkmış :) antalayada çok rahatım dedi ..ama usta birliğnde ne olur bilemmeiycem
Aynen calsmaya devam zaman hemwn gecse keske.s raht olmasna svndm cnmnins usta brlgde raht yere duser. Bnm asker ankarda ddi cogunu sirnak hakkarye gonderyrlar die insallah dusmez oraya :S

Dün telefon acilmadi yaa nasıl sarf edecek yer bulamıyor anlamdim ben yanii

canım herkesin girdiği yerlerde nasıl doldursun sarjını biz de 1 hafta sarj sıkıntısı çektik, ofiste çalışmasa yine sarj sorun olurdu yani, dur bakalım sabret

canım herkesin girdiği yerlerde nasıl doldursun sarjını biz de 1 hafta sarj sıkıntısı çektik, ofiste çalışmasa yine sarj sorun olurdu yani, dur bakalım sabret

Ne bileyim ya sinir oldum bir de nete giriyor o yüzden daha çabuk bitiyor baslicam sarjina artık uffff

Kizlaaaaaarrrrrr internetim hala yokkk musteri hizmetleriyle her gun kavga rtmekten yyoruldummm :) sizi ozledimmm bilgisayarimi ozledimmm :) siz naptiniz kavustunuz askerlerinize

ya kızlar ben sevgılme nasıl ulascam bulundgu yerde bı telefon varmıs oda bozlmus bu telefonuda keyflerıne gore tamir ederler galıba

:) az kaldi nidakusummm goki gelsinn abiciginin askerligini daha kolay atlaticaksin insaAllah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…