Gunaydn cnm. Iyiym ben sen naslsn? Bnm askerm ayni kiloda ne alms ne verms :)günaydın gzüeller nasılsınız kıs bir süre giremedim ...askerleriniz nasıl ...benim askerim kilo almış ben göremedim töree gidemedim ama resimlerde öyle idi ..sesi çok gzüel geliyordu ...
Gunaydn cnm. Iyiym ben sen naslsn? Bnm askerm ayni kiloda ne alms ne verms :)
Iyiym cok sukur kuzum sen naslsn:)
Günaydın
Aynen oyle ahh bde hemen zaman gecse:)şükür canım iyiyim, çalışmaya ve beklemeye devam :)
Aynen calsmaya devam zaman hemwn gecse keske.s raht olmasna svndm cnmnins usta brlgde raht yere duser. Bnm asker ankarda ddi cogunu sirnak hakkarye gonderyrlar die insallah dusmez oraya :Sbende iyiyim canım çlaışmaya devam akşam olsa günler geçse diye dua ediyorum valla ...benim canım karnı çıkmış :) antalayada çok rahatım dedi ..ama usta birliğnde ne olur bilemmeiycem
günaydın bacım :)
Dün telefon acilmadi yaa nasıl sarf edecek yer bulamıyor anlamdim ben yanii
canım herkesin girdiği yerlerde nasıl doldursun sarjını biz de 1 hafta sarj sıkıntısı çektik, ofiste çalışmasa yine sarj sorun olurdu yani, dur bakalım sabret
hani rafa kalkmıştı o ya :KK63:Bedelli askerlik cikmiş pehh
hani rafa kalkmıştı o ya :KK63:
oow ne kadar azmış öyleCikmis canm simdi aciklandi 28 yas 18 bin tl
o sana ulaşıcak tatlım başka çare yok .ya kızlar ben sevgılme nasıl ulascam bulundgu yerde bı telefon varmıs oda bozlmus bu telefonuda keyflerıne gore tamir ederler galıba
askerıyenın keyfını bwklcm yanı .. allahm sen şu ınsanlara bırz vıcdan ver ya aılesı bıle meraktan benı arıyo bız adamlarn keyfnı beklcxo sana ulaşıcak tatlım başka çare yok .
Kavustj cnm cok sukur:) naslsn gormyrz ztn sende ozledk:)Kizlaaaaaarrrrrrinternetim hala yokkk musteri hizmetleriyle her gun kavga rtmekten yyoruldummm :) sizi ozledimmm bilgisayarimi ozledimmm :) siz naptiniz kavustunuz askerlerinize
:) az kaldi nidakusummm goki gelsinn abiciginin askerligini daha kolay atlaticaksin insaAllah:)oyy benim denizime bak :) ne güzel bebişimm sankii 8 ay oncesine geri döndum birden.. Çok sevindim güzel geçmesine..Masallah allah bozmasın sıkı sıkı sarıl. Gökhan ilk geldiğinde izne bende böyle varya cocugun kıcından ayrılmıyodum sureklı yanaklarını sıkıp sıkıp popuyodumşimdi de abime yapıyorum onu hahaha özlemdenmiş demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?