yok canm ben sevglme bısey demyrm zatn ama askerıyedkı sorunu komtanlar halletmek zorunda bı ben degl orda herkesn aılesı bar merk eden. şuan komutanlarn keyfne kalyo ynı durumssc2310 cnm cocuk keyfndenmi sanki aramyr musait oldgnda arar ztn
Vala cnm orasi oyle bnde ilk gttgnde iki gun aramamsti insan merk edyr dogru ama iste mecbr beklmktn baksa bsey gelmyr elmzden.syok canm ben sevglme bısey demyrm zatn ama askerıyedkı sorunu komtanlar halletmek zorunda bı ben degl orda herkesn aılesı bar merk eden. şuan komutanlarn keyfne kalyo ynı durum
pofudukcummmm ben gorustum askerimlee hatta hala gorusuyorum:) dagitim izninde oldgu icin cuma gunune kdr birlikteyizkızlar askeriyle kimler görüştü nasıl geçti anlatsanıza yahu
Evet deniziimmm ya gökhan bi gelse oyalayacak beni.. Yanımda olacak destek vericekk. İkisi birden ağır oluyorr:) az kaldi nidakusummm goki gelsinn abiciginin askerligini daha kolay atlaticaksin insaAllah:)
Kıyamam tatlım ya simdi sana ne desek bos icin rahat etmicek...yinede askerine destek ol o daha zor durumda biliyosun..umarim düşündüğün gibi kotu olmaz..nerde yapıyo goreviniKızlar merhaba moralim cok bozukdun askerim aradi jandarmaydi komando yapmışlar berberlikten kurtarir diyoduk devre kaybı gittigi icin meslekler dolmus ihtiyac yokmus 9. Boluge veermisler hrpsi sınıra dusuyormus en pis bolukmus komutanlari psikopatmis kopek gibi davraniyorlsr diyor ve 3 yilda bir teftis oluyomus askerime denk geldi koskoca yeri temizliyorlar tuvalet yerler koğuş morali cok bozuk bilssydim gelmezdim diyor babam askrdeolan abilerim hepsi sinira catismaya giderler diyor askimin morali cok bozuk bendr cok korkuyorum daha üçüncü gunu bugun hic aramadi ben napicam (((
Kızlar merhaba moralim cok bozukdun askerim aradi jandarmaydi komando yapmışlar berberlikten kurtarir diyoduk devre kaybı gittigi icin meslekler dolmus ihtiyac yokmus 9. Boluge veermisler hrpsi sınıra dusuyormus en pis bolukmus komutanlari psikopatmis kopek gibi davraniyorlsr diyor ve 3 yilda bir teftis oluyomus askerime denk geldi koskoca yeri temizliyorlar tuvalet yerler koğuş morali cok bozuk bilssydim gelmezdim diyor babam askrdeolan abilerim hepsi sinira catismaya giderler diyor askimin morali cok bozuk bendr cok korkuyorum daha üçüncü gunu bugun hic aramadi ben napicam (((
Kavustj cnm cok sukur:) naslsn gormyrz ztn sende ozledk:)
Kıyamam tatlım ya simdi sana ne desek bos icin rahat etmicek...yinede askerine destek ol o daha zor durumda biliyosun..umarim düşündüğün gibi kotu olmaz..nerde yapıyo gorevini
Kiyamam cnm ya ALLAH yardmcilari olsun insallah rahat olur ya artk sende moral ver kendsne canin skkn oldgnu belli etme kendsne moralni yuksek tut. Nerde yapio askerlgni.Kızlar merhaba moralim cok bozukdun askerim aradi jandarmaydi komando yapmışlar berberlikten kurtarir diyoduk devre kaybı gittigi icin meslekler dolmus ihtiyac yokmus 9. Boluge veermisler hrpsi sınıra dusuyormus en pis bolukmus komutanlari psikopatmis kopek gibi davraniyorlsr diyor ve 3 yilda bir teftis oluyomus askerime denk geldi koskoca yeri temizliyorlar tuvalet yerler koğuş morali cok bozuk bilssydim gelmezdim diyor babam askrdeolan abilerim hepsi sinira catismaya giderler diyor askimin morali cok bozuk bendr cok korkuyorum daha üçüncü gunu bugun hic aramadi ben napicam (((
Cnm hatay sernyl dmstn sanki aslnda raht olmasi lazm orasi yaa. Moral ver cnm sen baska bsey gelmz elmzdenHatayda yapiyor kizlar uzun donem o normalde cok güçlüdür simdi hrrgun arayip beni kurtar burdan diyor elimden bisey gelmiyor napicam elim kolum bagli napiyim ben ya mutlu olmasini istiyorum(
Canmm ya uzulme senin guclu durman lazim kisa donem mi nasil ? Su gibi akip gecsin bugunlerin insallah allahin izniyle bol bol dua et canm sevdigine guc ver moral verHatayda yapiyor kizlar uzun donem o normalde cok güçlüdür simdi hrrgun arayip beni kurtar burdan diyor elimden bisey gelmiyor napicam elim kolum bagli napiyim ben ya mutlu olmasini istiyorum(
Hatayda yapiyor kizlar uzun donem o normalde cok güçlüdür simdi hrrgun arayip beni kurtar burdan diyor elimden bisey gelmiyor napicam elim kolum bagli napiyim ben ya mutlu olmasini istiyorum(
kamuhe .!.:ozgeemre cnm yazdm sna cvp yazmdn gormedn herlde
cnm bnm rabbim hem sana hem askerine sabir selamet versin insaAllah.. cok zor biliyorum ama dua etmekten baska care yokKızlar merhaba moralim cok bozukdun askerim aradi jandarmaydi komando yapmışlar berberlikten kurtarir diyoduk devre kaybı gittigi icin meslekler dolmus ihtiyac yokmus 9. Boluge veermisler hrpsi sınıra dusuyormus en pis bolukmus komutanlari psikopatmis kopek gibi davraniyorlsr diyor ve 3 yilda bir teftis oluyomus askerime denk geldi koskoca yeri temizliyorlar tuvalet yerler koğuş morali cok bozuk bilssydim gelmezdim diyor babam askrdeolan abilerim hepsi sinira catismaya giderler diyor askimin morali cok bozuk bendr cok korkuyorum daha üçüncü gunu bugun hic aramadi ben napicam (((
Walla gormedm kuzum ya ozledk seni naslsn demstm.dYazdm kuzucm ben sanaa hatlar karisti valla
Iste sen teselli edecnki onada moral verms olacn cnm hcbrmzn askeri hergn iyi olmyr yeri gelyr cok kotu olyorlr ama hcbzman sen uzgnlgnu belli etme. Zor 1sene beklemk koly dgl ama sabrtmk dua etmktn baska carmz yok bu seklde atltcz ins :)cok sagolun kızlar konu o olunca güçlü olamıyorum işte dayanamıyorum onun üzgün olmasına nasıl dayanıcam bilmiyorum kendimi onsuz yok hissediyorum bide onun üzgün olması beni daha cok btiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?