2014 Yarenleri! :)

yok canm ben sevglme bısey demyrm zatn ama askerıyedkı sorunu komtanlar halletmek zorunda bı ben degl orda herkesn aılesı bar merk eden. şuan komutanlarn keyfne kalyo ynı durum
Vala cnm orasi oyle bnde ilk gttgnde iki gun aramamsti insan merk edyr dogru ama iste mecbr beklmktn baksa bsey gelmyr elmzden.s

kızlar askeriyle kimler görüştü nasıl geçti anlatsanıza yahu
pofudukcummmm ben gorustum askerimlee hatta hala gorusuyorum:) dagitim izninde oldgu icin cuma gunune kdr birlikteyiz snra burdur yolcusu.. alasehirde iyiydik insaAllah burdur'da da iyi olur.. insan rahata cok cabuk alisiyo.. sevdicek yanimda oldgu icin cok cok rahatim suan:) rabbim hepimizi sevdiklerimize tez zamanda kavustursuuun:)

Kızlar merhaba moralim cok bozuk dun askerim aradi jandarmaydi komando yapmışlar berberlikten kurtarir diyoduk devre kaybı gittigi icin meslekler dolmus ihtiyac yokmus 9. Boluge veermisler hrpsi sınıra dusuyormus en pis bolukmus komutanlari psikopatmis kopek gibi davraniyorlsr diyor ve 3 yilda bir teftis oluyomus askerime denk geldi koskoca yeri temizliyorlar tuvalet yerler koğuş morali cok bozuk bilssydim gelmezdim diyor babam askrdeolan abilerim hepsi sinira catismaya giderler diyor askimin morali cok bozuk bendr cok korkuyorum daha üçüncü gunu bugun hic aramadi ben napicam (((

Kıyamam tatlım ya simdi sana ne desek bos icin rahat etmicek...yinede askerine destek ol o daha zor durumda biliyosun..umarim düşündüğün gibi kotu olmaz..nerde yapıyo gorevini

n

ah canım nerede askerlik yapyor.hiç içini sıkıntıya sokma canım Allhın ziizniyle yapıp gelirler inşallah ..kötü düşürsen kötü olur .uzun dönemmi canım

Kıyamam tatlım ya simdi sana ne desek bos icin rahat etmicek...yinede askerine destek ol o daha zor durumda biliyosun..umarim düşündüğün gibi kotu olmaz..nerde yapıyo gorevini

Kuzucm aksam okudm kapatmak zorunda kaldi yazmissin ne oldu haber var mi askerinden

Hatayda yapiyor kizlar uzun donem o normalde cok güçlüdür simdi hrrgun arayip beni kurtar burdan diyor elimden bisey gelmiyor napicam elim kolum bagli napiyim ben ya mutlu olmasini istiyorum (

Kiyamam cnm ya ALLAH yardmcilari olsun insallah rahat olur ya artk sende moral ver kendsne canin skkn oldgnu belli etme kendsne moralni yuksek tut. Nerde yapio askerlgni.

Hatayda yapiyor kizlar uzun donem o normalde cok güçlüdür simdi hrrgun arayip beni kurtar burdan diyor elimden bisey gelmiyor napicam elim kolum bagli napiyim ben ya mutlu olmasini istiyorum (
Cnm hatay sernyl dmstn sanki aslnda raht olmasi lazm orasi yaa. Moral ver cnm sen baska bsey gelmz elmzden

Canmm ya uzulme senin guclu durman lazim kisa donem mi nasil ? Su gibi akip gecsin bugunlerin insallah allahin izniyle bol bol dua et canm sevdigine guc ver moral ver

ya ne yapacağımıız şaşırdık gerçekten ..destek ol canım sen moralini yüksek tutmasını sağla onuda nasıl yaparsın bilemiyorum ama .... ne görev vermişler ona canım ... birde benim müüdr yardımcımın oğlu hatayda yapmıştı ..uzun dönem canım ...

cnm bnm rabbim hem sana hem askerine sabir selamet versin insaAllah.. cok zor biliyorum ama dua etmekten baska care yok boool bol dua et tatlim.. gecicek allahin izniyle bugunler..

cok sagolun kızlar konu o olunca güçlü olamıyorum işte dayanamıyorum onun üzgün olmasına nasıl dayanıcam bilmiyorum kendimi onsuz yok hissediyorum bide onun üzgün olması beni daha cok btiriyor

cok sagolun kızlar konu o olunca güçlü olamıyorum işte dayanamıyorum onun üzgün olmasına nasıl dayanıcam bilmiyorum kendimi onsuz yok hissediyorum bide onun üzgün olması beni daha cok btiriyor
Iste sen teselli edecnki onada moral verms olacn cnm hcbrmzn askeri hergn iyi olmyr yeri gelyr cok kotu olyorlr ama hcbzman sen uzgnlgnu belli etme. Zor 1sene beklemk koly dgl ama sabrtmk dua etmktn baska carmz yok bu seklde atltcz ins :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…