Iste belli etmcn cnm ne olrsa olsn. Askerlermz ztn cok zor gunler gdcryor bzde moral vermzsk dha cok sklrlarmalesef duygularımı saklayamıyorum üzgünüm ve oda bunu hissediyor
Bidahaki seferr dikkat et cnm onemli moral vermen lazm uzldgnu belli etmemalesef duygularımı saklayamıyorum üzgünüm ve oda bunu hissediyor
Walla beniedm kuzum ya ozledk seni naslsn demstm.d
Tamam tatlm insallah istedgn gibi hayrli bi ise girersn tatlm:)Nolsun kuzum ben ayni beklemeye devamİs gorusmelerine gidiyorum yogun bir tempodaaa dua edin benm icinn :)
bende öylee valla. yarın ikinci gorusmeye cagırıyorlar ilk gorusme olumlu geçmişş.. İnşallah olur sıkıldım evdee pineklemektenNolsun kuzum ben ayni beklemeye devamİs gorusmelerine gidiyorum yogun bir tempodaaa dua edin benm icinn :)
bende öylee valla. yarın ikinci gorusmeye cagırıyorlar ilk gorusme olumlu geçmişş.. İnşallah olur sıkıldım evdee pineklemekteninşallah sende bulursun kuzum en kısa zamanda.
aa ciddimisiin :) ne işi canım?Aynennn benimde yarin 2. Gorusmem var insallah ikimizde hayirli haberlerle geliriz
bebeğim kule nöbetinde askerler görüntü almis bi grup terörist varmış bizimkilerde komple karakol olarak gidip yolu kapatmislar helikopterle komandolar,ozel timler gelmis olay yerine teröristlerden ses cikmamis cok şükür.Allah belalarini versinKuzucm aksam okudm kapatmak zorunda kaldi yazmissin ne oldu haber var mi askerinden
aa ciddimisiin :) ne işi canım?
hoşbulduk canııım, çoook mutluyum hemde hamdolsun. amiin.. öyle canım gelir gelmez işe gittim falan ee ondan önceki geceler de yolda falan geçmişti ama artık toparlandım diyebilirimhoşgeldin pofudukummm mutlusun tabiii :) Allah bozmasın inşallah. O yorgunlugu bilmem mi öldüm öldüm dirildim burdura gidip geldik diye
canııım iyi düşün iyi olsun hemen en kötü ihtimalleri düşünme ama.. Allah yardımcınız olsunnaskerim aramadi bugün icime korku düştü karakolu aradim herzaman mesgul caln telefon caliyodu ama kimse acmiyodu ısrarla aradim sonunda duydum askerimin sesini..asagida olay olmus yola iniyoruz askim dedi kapattı iste dünyam basima yikildi simdi
zamanında ben de gidememiştim yemin törenine malesef.. iyiyizz ben haftasonu askerimin yanına gitmiştim geldim işte aynı düzen devam iş güçgünaydın gzüeller nasılsınız kıs bir süre giremedim ...askerleriniz nasıl ...benim askerim kilo almış ben göremedim töree gidemedim ama resimlerde öyle idi ..sesi çok gzüel geliyordu ...
biz de seni özlediik kuzum hoşgeldiiin, biz çok iyiyiz canım harika bir haftasonu geçirdik askerimleeeKizlaaaaaarrrrrrinternetim hala yokkk musteri hizmetleriyle her gun kavga rtmekten yyoruldummm :) sizi ozledimmm bilgisayarimi ozledimmm :) siz naptiniz kavustunuz askerlerinize
gerçekten pehhhh...Bedelli askerlik cikmiş pehh
oh bol bol hasret giderin hayatım.. ohh ne güzelll tadını çıkarınnpofudukcummmm ben gorustum askerimlee hatta hala gorusuyorum:) dagitim izninde oldgu icin cuma gunune kdr birlikteyizsnra burdur yolcusu.. alasehirde iyiydik insaAllah burdur'da da iyi olur.. insan rahata cok cabuk alisiyo.. sevdicek yanimda oldgu icin cok cok rahatim suan:) rabbim hepimizi sevdiklerimize tez zamanda kavustursuuun:)
canım Allah sabır versin Allah yardımcınız olsun..Kızlar merhaba moralim cok bozukdun askerim aradi jandarmaydi komando yapmışlar berberlikten kurtarir diyoduk devre kaybı gittigi icin meslekler dolmus ihtiyac yokmus 9. Boluge veermisler hrpsi sınıra dusuyormus en pis bolukmus komutanlari psikopatmis kopek gibi davraniyorlsr diyor ve 3 yilda bir teftis oluyomus askerime denk geldi koskoca yeri temizliyorlar tuvalet yerler koğuş morali cok bozuk bilssydim gelmezdim diyor babam askrdeolan abilerim hepsi sinira catismaya giderler diyor askimin morali cok bozuk bendr cok korkuyorum daha üçüncü gunu bugun hic aramadi ben napicam (((
bebeğim kule nöbetinde askerler görüntü almis bi grup terörist varmış bizimkilerde komple karakol olarak gidip yolu kapatmislar helikopterle komandolar,ozel timler gelmis olay yerine teröristlerden ses cikmamis cok şükür.Allah belalarini versinV . dun ömrümden ömür gitti.
aynn kuzummm bi bitmediler köpekler. .Ayy kuzum Allah korusun onlarida bildigi gibi yapsin insallah can yakmaya bikmadilar usanmadilar dualarimiz aizinle canm Allahin izniyle sag salim bitirip gelicek sen sakin sıkma canini
Ben çocuk gelişimcisiyim canım lise ve üni. Çocuk gelişimi okudum. Şimdi Minopolis diye bi yer var istanbulda Çocuk şehri birçıok meslek simülasyonları var dr,bankacı,aşçı,polis,itfayeci,modacı vs vs. Bu istasyonlarda egitim koçları oluyor işte bende onun için basvuru yapmıstım. Cagırdılar gorustuk falan şimdi yarın ikinciye cagırıyorlar inşallah olur kafama yattı iş bakalaım. İnş yarın ikimizde güzel haberlerle geliriz :) Zaten evet deneyim büyük sorun oluyor cogu yerde. Ben anaokulu ogretmeniyim aslında.. az mı kapılardan döndum deneyim yok diye ilk zamanlarBen ekonomi mezunuyum canim gorustugum is satin alma ve satis pazarlama personeli icin seninn neyy? Benim suan en buyuk sorunum tecrube olmamasi aah ahhh cok zor is bulmak
bana da öyle söyluyor :) bide büyüterek anlatıyor baskalarının evlenme teklflerını soyluyorum. o da neymiş sen benım yapacagım teklifi görceksin diyoKızlar Nasılsınız? Ben projelerle boğuşuyorum o yüzden yazamıyorum. Sevgilimle sık sık telefonla konuşabiliyoruz Allah'a şükür. Sevgilim askere gitmeden evlenme teklifi edecektim ama sonrasında bitsin öyle edeyim diye düşündüm diyip diyip duruyor. Şimdiden beni teklif heyecanı sardı. Benim biricik odunum nasıl bir teklif yapacak, onu düşünüyorum. :) Böylece pozitif düşünmüş oluyorum. Sizde deneyin işe yarıyor.
Off.. Allahım esirgesinn..bebeğim kule nöbetinde askerler görüntü almis bi grup terörist varmış bizimkilerde komple karakol olarak gidip yolu kapatmislar helikopterle komandolar,ozel timler gelmis olay yerine teröristlerden ses cikmamis cok şükür.Allah belalarini versin
dun ömrümden ömür gitti.
bana da öyle söyluyor :) bide büyüterek anlatıyor baskalarının evlenme teklflerını soyluyorum. o da neymiş sen benım yapacagım teklifi görceksin diyogörcez dedim bende
dun cok kotu oldum kuzum ya ..kac defa aradim..askerimde tek ortalığı ayagi kaldiran sendin aşkım diyo:)Off.. Allahım esirgesinn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?