2014 Yarenleri! :)

Nolsun kuzum ben ayni beklemeye devam İs gorusmelerine gidiyorum yogun bir tempodaaa dua edin benm icinn :)
bende öylee valla. yarın ikinci gorusmeye cagırıyorlar ilk gorusme olumlu geçmişş.. İnşallah olur sıkıldım evdee pineklemekten inşallah sende bulursun kuzum en kısa zamanda.

bende öylee valla. yarın ikinci gorusmeye cagırıyorlar ilk gorusme olumlu geçmişş.. İnşallah olur sıkıldım evdee pineklemekten inşallah sende bulursun kuzum en kısa zamanda.

Aynennn benimde yarin 2. Gorusmem var insallah ikimizde hayirli haberlerle geliriz

Kuzucm aksam okudm kapatmak zorunda kaldi yazmissin ne oldu haber var mi askerinden
bebeğim kule nöbetinde askerler görüntü almis bi grup terörist varmış bizimkilerde komple karakol olarak gidip yolu kapatmislar helikopterle komandolar,ozel timler gelmis olay yerine teröristlerden ses cikmamis cok şükür.Allah belalarini versin
dun ömrümden ömür gitti.

hoşgeldin pofudukummm mutlusun tabiii :) Allah bozmasın inşallah. O yorgunlugu bilmem mi öldüm öldüm dirildim burdura gidip geldik diye
hoşbulduk canııım, çoook mutluyum hemde hamdolsun. amiin.. öyle canım gelir gelmez işe gittim falan ee ondan önceki geceler de yolda falan geçmişti ama artık toparlandım diyebilirim

canııım iyi düşün iyi olsun hemen en kötü ihtimalleri düşünme ama.. Allah yardımcınız olsunn
günaydın gzüeller nasılsınız kıs bir süre giremedim ...askerleriniz nasıl ...benim askerim kilo almış ben göremedim töree gidemedim ama resimlerde öyle idi ..sesi çok gzüel geliyordu ...
zamanında ben de gidememiştim yemin törenine malesef.. iyiyizz ben haftasonu askerimin yanına gitmiştim geldim işte aynı düzen devam iş güç bak sesi iyiymiş ne güzel kuzum
Kizlaaaaaarrrrrr internetim hala yokkk musteri hizmetleriyle her gun kavga rtmekten yyoruldummm :) sizi ozledimmm bilgisayarimi ozledimmm :) siz naptiniz kavustunuz askerlerinize
biz de seni özlediik kuzum hoşgeldiiin, biz çok iyiyiz canım harika bir haftasonu geçirdik askerimleee

Bedelli askerlik cikmiş pehh
gerçekten pehhhh...

oh bol bol hasret giderin hayatım.. ohh ne güzelll tadını çıkarınn olsun inşallah hayırlısı budur belki de hayatım belki daha rahat olur Rabbim kararlaştırmıştır bir şekilde. amiiiinnn

canım Allah sabır versin Allah yardımcınız olsun.. onun halini bilip elden bir şey gelmemesii...

Ayy kuzum Allah korusun onlarida bildigi gibi yapsin insallah can yakmaya bikmadilar usanmadilar dualarimiz aizinle canm Allahin izniyle sag salim bitirip gelicek sen sakin sıkma canini

Kızlar Nasılsınız? Ben projelerle boğuşuyorum o yüzden yazamıyorum. Sevgilimle sık sık telefonla konuşabiliyoruz Allah'a şükür. Sevgilim askere gitmeden evlenme teklifi edecektim ama sonrasında bitsin öyle edeyim diye düşündüm diyip diyip duruyor. Şimdiden beni teklif heyecanı sardı. Benim biricik odunum nasıl bir teklif yapacak, onu düşünüyorum. :) Böylece pozitif düşünmüş oluyorum. Sizde deneyin işe yarıyor.

Ayy kuzum Allah korusun onlarida bildigi gibi yapsin insallah can yakmaya bikmadilar usanmadilar dualarimiz aizinle canm Allahin izniyle sag salim bitirip gelicek sen sakin sıkma canini
aynn kuzummm bi bitmediler köpekler. .
askerim guvendeyz dedi ama tedirginim yinede...Allah yardımcıları olsun hepsinin

Ben ekonomi mezunuyum canim gorustugum is satin alma ve satis pazarlama personeli icin seninn neyy? Benim suan en buyuk sorunum tecrube olmamasi aah ahhh cok zor is bulmak
Ben çocuk gelişimcisiyim canım lise ve üni. Çocuk gelişimi okudum. Şimdi Minopolis diye bi yer var istanbulda Çocuk şehri birçıok meslek simülasyonları var dr,bankacı,aşçı,polis,itfayeci,modacı vs vs. Bu istasyonlarda egitim koçları oluyor işte bende onun için basvuru yapmıstım. Cagırdılar gorustuk falan şimdi yarın ikinciye cagırıyorlar inşallah olur kafama yattı iş bakalaım. İnş yarın ikimizde güzel haberlerle geliriz :) Zaten evet deneyim büyük sorun oluyor cogu yerde. Ben anaokulu ogretmeniyim aslında.. az mı kapılardan döndum deneyim yok diye ilk zamanlar

bana da öyle söyluyor :) bide büyüterek anlatıyor baskalarının evlenme teklflerını soyluyorum. o da neymiş sen benım yapacagım teklifi görceksin diyo görcez dedim bende

Off.. Allahım esirgesinn..

bana da öyle söyluyor :) bide büyüterek anlatıyor baskalarının evlenme teklflerını soyluyorum. o da neymiş sen benım yapacagım teklifi görceksin diyo görcez dedim bende

Valla ben her şeye hazırlıklıyım. Kebapçıda da edebilir, boğaza karşı bir yerde de. Hoş biz ikimiz deniz aşığıyız. Kız kulesi'nde ya da tekne kiralayıp da edebilir. Hayatta hiçbir zaman büyük beklentilerim olmadı ama evlilik teklifini kusursuz bekliyorum. :) Senin Göki, seni ağlatacak bir teklif yapar bence. Bizle paylaş. Muhtemelen ilk teklifi sen duyacaksın aramızda. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…