2014 Yarenleri! :)

Ay o minopolise ben bile gelmek istiyorum. Afişlerini ve reklamlarını gördüm, bayıldım. Zaten ruhen daha ben 7-8 yaşındayım. :)

günaydın canım..
geçecek Allah ın izniyle sabır ve duayla, zor canım zor ama Allah dayanma gücü veriyor çok şükür :)
Tatlım iyi aksamlar sabah iste oldugum icin giremedim yeni girebildim. Gecicek gecicek de bide cabuk gecse..

Kuzumm internetim yokk evde bilgisayardan göremedim telefondan da yeni paket yaptimda öyle girdim o yüzden donemedm ama aklimdaydnn yesmceyhn

:) kuzum ya her türlü ağlarım ki be nzaten sulu gözüm suan bile o anı aklıma getirdim gözlerim yasardı :) Bende normalde hiç bizaman bğyğk seyler beklememşimdir. Ama o an cok özel olmalı :) Bakalım kusum kısmet belli olmaz bu işler.. biz 4 yıldır beraberiz gökimle .. Bi arkadasımö bir yıldır beraberler ve kız benden kucuk haftaya nişanı var hahahah ben de böyle gordukce gokhana patlıyorum hadi artık gel yaaa sıramızı baskalarına veryoz diye

Ay o minopolise ben bile gelmek istiyorum. Afişlerini ve reklamlarını gördüm, bayıldım. Zaten ruhen daha ben 7-8 yaşındayım. :)
ehiehihi sende istanbulda oturuyodun degilmi? benim evim marmaraforuma 10 dakika :) bi gireyim oraya da gel beklerim yegenin falan varsa kapıp gelirsinn

:) :) Yok yok ben eminim Martta hayırlısıyla dönsün. Mayıs sonu teklif edecek gibi geliyor. Hislerim kuvvetlidir bu arada. :)

ehiehihi sende istanbulda oturuyodun degilmi? benim evim marmaraforuma 10 dakika :) bi gireyim oraya beklerim yegenin falan varsa kapıp gelirsinn

Yeğenim küçük var bir tane. Ama sıkışmayalım ben doğurup geliyim hahaha :) Bende Marmara Park'ın ordayım Beylikdüzü'ndeyim. Benim anneannem sana çok yakın o da Bahçelievlerde oturuyor.

Cnm cok guzel hayal edyrsn insallah gerceklesir. Bnm evlenme teklfn bu kdr hayal ustu olmadi ama bunada sukur:))

:) :) Yok yok ben eminim Martta hayırlısıyla dönsün. Mayıs sonu teklif edecek gibi geliyor. Hislerim kuvvetlidir bu arada. :)
hahaha oy oyoyy agzından bal damlıyor yaa:) :) :) Bende öyle tahmin ediyorum kuzumm cunku yaza dogru bişeyler dusunuyoruz :) Bakalımm kısmet ya heycanlandım hahahaha
Hadi ya bugun bahcelievlerdeydm ben Bizde allah nasip ederse b.düzünde oturmayı dusunuyoruz evlenince.. Bakarsın komsu gelirim sana dicemde sende evlenicksin kal ordan ayrılmaa sıkılırım benn oralarda Bende Avcılarda okudum bu arada bebüşş.. yakınmısız anam

Merhaba Canim benm askerim Kütahya merkezde askeriye icinde ptt vardi ben oraya gonderdim 1 2 gun kadar suruyor Tatlim.. Sen nerden nereye gondereceksin kargoyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…