Ben çocuk gelişimcisiyim canım lise ve üni. Çocuk gelişimi okudum. Şimdi Minopolis diye bi yer var istanbulda Çocuk şehri birçıok meslek simülasyonları var dr,bankacı,aşçı,polis,itfayeci,modacı vs vs. Bu istasyonlarda egitim koçları oluyor işte bende onun için basvuru yapmıstım. Cagırdılar gorustuk falan şimdi yarın ikinciye cagırıyorlar inşallah olur kafama yattı iş bakalaım. İnş yarın ikimizde güzel haberlerle geliriz :) Zaten evet deneyim büyük sorun oluyor cogu yerde. Ben anaokulu ogretmeniyim aslında.. az mı kapılardan döndum deneyim yok diye ilk zamanlar
Tatlım iyi aksamlar sabah iste oldugum icin giremedim yeni girebildim. Gecicek gecicek de bide cabuk gecse..günaydın canım..
geçecek Allah ın izniyle sabır ve duayla, zor canım zor ama Allah dayanma gücü veriyor çok şükür :)
:) kuzum ya her türlü ağlarım ki be nzaten sulu gözüm suan bile o anı aklıma getirdim gözlerim yasardı :) Bende normalde hiç bizaman bğyğk seyler beklememşimdir. Ama o an cok özel olmalı :) Bakalım kusum kısmet belli olmaz bu işler.. biz 4 yıldır beraberiz gökimle .. Bi arkadasımö bir yıldır beraberler ve kız benden kucuk haftaya nişanı varValla ben her şeye hazırlıklıyım. Kebapçıda da edebilir, boğaza karşı bir yerde de. Hoş biz ikimiz deniz aşığıyız. Kız kulesi'nde ya da tekne kiralayıp da edebilir. Hayatta hiçbir zaman büyük beklentilerim olmadı ama evlilik teklifini kusursuz bekliyorum. :) Senin Göki, seni ağlatacak bir teklif yapar bence. Bizle paylaş. Muhtemelen ilk teklifi sen duyacaksın aramızda. :)
oy kıyamam ben olsam bende öyle olurdum ya gokhana ulasamayım aklıma en kotu seyler gelir heme narkdslarını ararım yada yazarım faceden :)dun cok kotu oldum kuzum ya ..kac defa aradim..askerimde tek ortalığı ayagi kaldiran sendin aşkım diyo:)
ehiehihi sende istanbulda oturuyodun degilmi? benim evim marmaraforuma 10 dakika :) bi gireyim oraya da gel beklerim yegenin falan varsa kapıp gelirsinnAy o minopolise ben bile gelmek istiyorum. Afişlerini ve reklamlarını gördüm, bayıldım. Zaten ruhen daha ben 7-8 yaşındayım. :)
Aynı canısı sende ne var ne yok?kızlaaar hayırlı akşamlarrr, napıyosunuz bakalıım?
:) kuzum ya her türlü ağlarım ki be nzaten sulu gözüm suan bile o anı aklıma getirdim gözlerim yasardı :) Bende normalde hiç bizaman bğyğk seyler beklememşimdir. Ama o an cok özel olmalı :) Bakalım kusum kısmet belli olmaz bu işler.. biz 4 yıldır beraberiz gökimle .. Bi arkadasımö bir yıldır beraberler ve kız benden kucuk haftaya nişanı varhahahah ben de böyle gordukce gokhana patlıyorum hadi artık gel yaaa sıramızı baskalarına veryoz diye
ehiehihi sende istanbulda oturuyodun degilmi? benim evim marmaraforuma 10 dakika :) bi gireyim oraya beklerim yegenin falan varsa kapıp gelirsinn
aynen işten geldim kk takılmacası işte şimdi de klasikAynı canısı sende ne var ne yok?
Cnm cok guzel hayal edyrsn insallah gerceklesir. Bnm evlenme teklfn bu kdr hayal ustu olmadi ama bunada sukur:))Valla ben her şeye hazırlıklıyım. Kebapçıda da edebilir, boğaza karşı bir yerde de. Hoş biz ikimiz deniz aşığıyız. Kız kulesi'nde ya da tekne kiralayıp da edebilir. Hayatta hiçbir zaman büyük beklentilerim olmadı ama evlilik teklifini kusursuz bekliyorum. :) Senin Göki, seni ağlatacak bir teklif yapar bence. Bizle paylaş. Muhtemelen ilk teklifi sen duyacaksın aramızda. :)
Iyi aksamlar tatlim kahve icyrm ben gel buyur:) sen napiosn bakalmkızlaaar hayırlı akşamlarrr, napıyosunuz bakalıım?
hahaha oy oyoyy agzından bal damlıyor yaa:) :) :) Bende öyle tahmin ediyorum kuzumm cunku yaza dogru bişeyler dusunuyoruz :) Bakalımm kısmet ya heycanlandım hahahaha:) :) Yok yok ben eminim Martta hayırlısıyla dönsün. Mayıs sonu teklif edecek gibi geliyor. Hislerim kuvvetlidir bu arada. :)
canımı çektirdin hemen kendime bir orta sekerli kahve yapıciiiym hadi herkes alsın cayını kahvesini kızlaaarIyi aksamlar tatlim kahve icyrm ben gel buyur:) sen napiosn bakalm
ayy vallahi hayır demem şuan, napayım kk faslı işte klasikkIyi aksamlar tatlim kahve icyrm ben gel buyur:) sen napiosn bakalm
Iyiyim Cnm askerin nasıl? Iyidir ish
Günaydınlar :)
Sevdicek aralık sonu gibi gelebilirmiş sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.Gelirse sonrasında zaman geçmeyecek.
Kargo gönderen var mı merkezi yerde askerlik yapan sevdiceğine? Ulaşma süresi ne kadar
Sagol kuzum bde alskanlik oldu istkten snra ceviryom oylesne haha:)ayy vallahi hayır demem şuan, napayım kk faslı işte klasikkafiyet olsun bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?