hahahah o olmazsa olmaz canım kahvenin cilvesiSagol kuzum bde alskanlik oldu istkten snra ceviryom oylesne haha:)
Aynen tatlmhahahah o olmazsa olmaz canım kahvenin cilvesi
Aynen tatlmbugnde dugun dernek var showda cok komik izlcm braz keyfm yerine gelsn
iyi aksamlar canlarim
hadi iyi izle keyfin yerine gelsin gül bol bolAynen tatlmbugnde dugun dernek var showda cok komik izlcm braz keyfm yerine gelsn
iyi akşamlar hayatıım hoşgeldiiniyi aksamlar canlarim
Evet canim biraz öyle dun askerm bana msj attignda ust devre gormus ya teli ver ya komtna derm dms bnmkde vermem dems kavga ckms birbrlerne girmsler bnm ki cocugn goznu morartms snra ariyamadi bni tabi merktym kimblr ne ceza verdler :SHayirdir keyfin mu kacik
Merhabaaaa kuzum:)
Insallah kuzum gulerm az da olsa:)hadi iyi izle keyfin yerine gelsin gül bol bol
iyi akşamlar hayatıım hoşgeldiin
naber tatlimmHayirdir keyfin mu kacik
Merhabaaaa kuzum:)
hosbulduk canim benim napiyosunhadi iyi izle keyfin yerine gelsin gül bol bol
iyi akşamlar hayatıım hoşgeldiin
Iyi aksamlar tatlim. Naslsniyi aksamlar canlarim
Evet canim biraz öyle dun askerm bana msj attignda ust devre gormus ya teli ver ya komtna derm dms bnmkde vermem dems kavga ckms birbrlerne girmsler bnm ki cocugn goznu morartms snra ariyamadi bni tabi merktym kimblr ne ceza verdler :S
naber tatlimm
hosbulduk canim benim napiyosun
eh iste tatlim karnim agriyo adet oldm butun gun sancilarla calistim mahvoldumIyi aksamlar tatlim. Naslsn
inşallah hayatım beniimInsallah kuzum gulerm az da olsa:)
iyiyim vallahi klasik kk takılmacasıı, sen napıyosun keyifsiz gibisin bir şey mi var?naber tatlimm
hosbulduk canim benim napiyosun
anladim canim.. bilmiyorum canim 1 haftadir boyleyim..inşallah hayatım beniim
iyiyim vallahi klasik kk takılmacasıı, sen napıyosun keyifsiz gibisin bir şey mi var?
Erdin nasıll onunla mı alakalı sorun varanladim canim.. bilmiyorum canim 1 haftadir boyleyim..
allah iyilik versin tatlimm. bende idare ediyorum canim napayimKotu olmus kuzumuzme kendini desemde olmaz kendimden biliyorum ust devresi ne gicikmis yaaa sinir Oldum :/ askeriyede mantik Yok KI butun dengesizler orada
Iyilik canım senden naber nasılsın :)
Bende iyi olmaya calsyrm haber gelse rahatlcm da iste eline koluna sahp ckmyr ya illa kavga edecek. Vala bnmde sancm var ama hastlnmdm dha kuzueh iste tatlim karnim agriyo adet oldm butun gun sancilarla calistim mahvoldumsen nasilsin kuzum? askerinin basina gelene cok uzuldum valla merak etme insallah kotu bi ceza vermemislerdir
Aynen tatlm dengeszler ya ust devreler de bi hava bi hava orayi sahplenmsler tek bnm askerdn istememsler toplyp satackms adam varmi byle bi mantk ya deli oldm:/ bnm askerde asabi tabi dalmis adam aKotu olmus kuzumuzme kendini desemde olmaz kendimden biliyorum ust devresi ne gicikmis yaaa sinir Oldum :/ askeriyede mantik Yok KI butun dengesizler orada
Iyilik canım senden naber nasılsın :)
Nolmuşşş nolmuuuş :) ay merak ettim kaçırdım bu olayıı. Üst devresi napmıış?Aynen tatlm dengeszler ya ust devreler de bi hava bi hava orayi sahplenmsler tek bnm askerdn istememsler toplyp satackms adam varmi byle bi mantk ya deli oldm:/ bnm askerde asabi tabi dalmis adam a
erdim de iyi degil.. kpss olmadi yerlesemedi kafasinda birsuru soru isareti var.. ben gecenlerde anneme soyledim erdiyi simdi napicam ben diyo ya annen tanismak isterse benle ben ona ne cevap vericem issizim mi diyicem diyo..Erdin nasıll onunla mı alakalı sorun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?