2014 Yarenleri! :)

Hayirdir keyfin mu kacik

Merhabaaaa kuzum:)
Evet canim biraz öyle dun askerm bana msj attignda ust devre gormus ya teli ver ya komtna derm dms bnmkde vermem dems kavga ckms birbrlerne girmsler bnm ki cocugn goznu morartms snra ariyamadi bni tabi merktym kimblr ne ceza verdler :S

Evet canim biraz öyle dun askerm bana msj attignda ust devre gormus ya teli ver ya komtna derm dms bnmkde vermem dems kavga ckms birbrlerne girmsler bnm ki cocugn goznu morartms snra ariyamadi bni tabi merktym kimblr ne ceza verdler :S

Kotu olmus kuzum uzme kendini desemde olmaz kendimden biliyorum ust devresi ne gicikmis yaaa sinir Oldum :/ askeriyede mantik Yok KI butun dengesizler orada

naber tatlimm

hosbulduk canim benim napiyosun

Iyilik canım senden naber nasılsın :)

eh iste tatlim karnim agriyo adet oldm butun gun sancilarla calistim mahvoldum sen nasilsin kuzum? askerinin basina gelene cok uzuldum valla merak etme insallah kotu bi ceza vermemislerdir
Bende iyi olmaya calsyrm haber gelse rahatlcm da iste eline koluna sahp ckmyr ya illa kavga edecek. Vala bnmde sancm var ama hastlnmdm dha kuzu

Kotu olmus kuzum uzme kendini desemde olmaz kendimden biliyorum ust devresi ne gicikmis yaaa sinir Oldum :/ askeriyede mantik Yok KI butun dengesizler orada

Iyilik canım senden naber nasılsın :)
Aynen tatlm dengeszler ya ust devreler de bi hava bi hava orayi sahplenmsler tek bnm askerdn istememsler toplyp satackms adam varmi byle bi mantk ya deli oldm:/ bnm askerde asabi tabi dalmis adam a

Aynen tatlm dengeszler ya ust devreler de bi hava bi hava orayi sahplenmsler tek bnm askerdn istememsler toplyp satackms adam varmi byle bi mantk ya deli oldm:/ bnm askerde asabi tabi dalmis adam a
Nolmuşşş nolmuuuş :) ay merak ettim kaçırdım bu olayıı. Üst devresi napmıış?

Erdin nasıll onunla mı alakalı sorun var
erdim de iyi degil.. kpss olmadi yerlesemedi kafasinda birsuru soru isareti var.. ben gecenlerde anneme soyledim erdiyi simdi napicam ben diyo ya annen tanismak isterse benle ben ona ne cevap vericem issizim mi diyicem diyo..

arkadaslarim evleniyo, bekarliga vedaydi sozdu dugundu kinaydi hepsinde yardim ediyorum icim parcalaniyo.. cok karmasik seyler canim, hic keyfimiz yok.. ozlemi hic soylemiyorum bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…