Ya kuzu dun benke mesjlsyrdu hatta o esnada bak bana devmli msj atma dikkt et ddm. Nyse cvp gelmedi. Ust devredn bi kac kici bzmklern odasna girdi gordu teli kmn teli varsa vern hepsni bana bnmknde sende dahil gordm dms bnm askerde gor nolmus yani dedi oda dms satcm hepsni vern falan vermzsen teli komutana sylerm bnm askerde vermyrm git syle dems gidp soyleyecm bakm byle atrlanblcnmi dms bnmkde dellenms dalms cocuga gozunu morartms snra bni ardi anltti iste arymzsm m.etme hala armdi merktaym.sNolmuşşş nolmuuuş :) ay merak ettim kaçırdım bu olayıı. Üst devresi napmıış?
Cnm bnm sıkma canini ALLAH buyuk bulur elbet is. Isten cok ne var bulur sıkma caninierdim de iyi degil.. kpss olmadi yerlesemedi kafasinda birsuru soru isareti var.. ben gecenlerde anneme soyledim erdiyi simdi napicam ben diyo ya annen tanismak isterse benle ben ona ne cevap vericem issizim mi diyicem diyo..
arkadaslarim evleniyo, bekarliga vedaydi sozdu dugundu kinaydi hepsinde yardim ediyorum icim parcalaniyo.. cok karmasik seyler canim, hic keyfimiz yok.. ozlemi hic soylemiyorum bile..
hmm zaten geldi mi hepsi üst üste gelir ya kuzum insan boğuluyor gibi olur.. ama bak son günleriniz artık en azından şu aşamada canınızı sıkmayın birbirinizin unutun bu konuları düşünmeyinerdim de iyi degil.. kpss olmadi yerlesemedi kafasinda birsuru soru isareti var.. ben gecenlerde anneme soyledim erdiyi simdi napicam ben diyo ya annen tanismak isterse benle ben ona ne cevap vericem issizim mi diyicem diyo..
arkadaslarim evleniyo, bekarliga vedaydi sozdu dugundu kinaydi hepsinde yardim ediyorum icim parcalaniyo.. cok karmasik seyler canim, hic keyfimiz yok.. ozlemi hic soylemiyorum bile..
Aa yaptıklarına bak. Haraç keser gibiii. Ya üst devrelerin telefon toplama yetkisi var gökhanlarada komutanı emir veriyor gördügünzde alın ellerinden diye. Cunku istemıyorlar daha yeni gelen askerlerin bu kadar rahat takılmasını. o açıdan disiplin gibi bişeydir bu. Ama satmak ne demektir yaa? Gökhan mesela ustaya ılk gıttgnde telfnu vardı dandk gotrmstu. Ust devre demişki ya sabah kullancaksn ya aksam. Belli bi süre böyle gitti bu. Değişimli kullanıyordu ust devresiyle. Ah canım ya tutsaymıs kendini şimdi kabak ona patlaayucak. O değil şimdi o cocugu dovdu diye diğer ust devrelerde seninkini rhat bırakmayacak işin kotusu. Komuta n inşallah iyidir de anlar seninkinin halini.. Ust devrelern yaptıgı cok yanlıs ama senınkıde vurarak haksız konuma dusmus komutan gozunde. Eger cok fazla zarar vermedyse uyarı alır dye dusunuyorum canım. neleri var ya okadar halt yıyıp ceza almıyorlar.Ya kuzu dun benke mesjlsyrdu hatta o esnada bak bana devmli msj atma dikkt et ddm. Nyse cvp gelmedi. Ust devredn bi kac kici bzmklern odasna girdi gordu teli kmn teli varsa vern hepsni bana bnmknde sende dahil gordm dms bnm askerde gor nolmus yani dedi oda dms satcm hepsni vern falan vermzsen teli komutana sylerm bnm askerde vermyrm git syle dems gidp soyleyecm bakm byle atrlanblcnmi dms bnmkde dellenms dalms cocuga gozunu morartms snra bni ardi anltti iste arymzsm m.etme hala armdi merktaym.s
Tatlım iyi aksamlar sabah iste oldugum icin giremedim yeni girebildim. Gecicek gecicek de bide cabuk gecse..
hahaha oy oyoyy agzından bal damlıyor yaa:) :) :) Bende öyle tahmin ediyorum kuzumm cunku yaza dogru bişeyler dusunuyoruz :) Bakalımm kısmet ya heycanlandım hahahaha
Hadi ya bugun bahcelievlerdeydm benBizde allah nasip ederse b.düzünde oturmayı dusunuyoruz evlenince.. Bakarsın komsu gelirim sana dicemde sende evlenicksin kal ordan ayrılmaa sıkılırım benn oralarda Bende Avcılarda okudum bu arada bebüşş.. yakınmısız anam
Aynı sey banada gelıyor ara ara ya.. Benden kucuk yasta arkadaslarım nişanlanıyor haaftaya birinin nişanı var :) insanın canını acıtıyor ıster ıstemez fesatlıktan falan degil anlıyorum gayet iyi seni..erdim de iyi degil.. kpss olmadi yerlesemedi kafasinda birsuru soru isareti var.. ben gecenlerde anneme soyledim erdiyi simdi napicam ben diyo ya annen tanismak isterse benle ben ona ne cevap vericem issizim mi diyicem diyo..
ah tatlim isi olsa hemen isteyeckti beni.. hatta belki askerden once.. seneler once 2 puanla tarih ogretmenligini kacirmis falan gercekten kendini cok kotu hissediyo.. diyorum bak allah bi kapiyi kapatirsa baska kapilar acar sen merak etme bekledigine degecek falan diyip rahatlatmaya calisiyorum ama biliyorum sabah aksam onu dusunuyo.. bizim aramiz iyi sukur ama icim parcalaniyo onu oyle gorunce.. napalim kuzum kader iste, beklicez..hmm zaten geldi mi hepsi üst üste gelir ya kuzum insan boğuluyor gibi olur.. ama bak son günleriniz artık en azından şu aşamada canınızı sıkmayın birbirinizin unutun bu konuları düşünmeyin
Biliyorum kuşum gökhan emlakcılık yaptı bi seneye yakın ben gidiyordum hep ofisine ev bakıyorduk b.düzünde :) bizim içinde butcesi gayet iyi biyer. en son geldgndede arabayla gittik cumhuryt mahallesi tuyapın o taraflar falan gezdik baktık cok begendık gayet neziih. Pislik yuvası degil :) OO naptın ya florya bebek besktas ucmussunuz sizBen buralardayım bebişim. Bizde burda olacağız evlenince inşallah. Hayalimizde aslında Acıbadem, Florya ya da Beşiktaş da oturmak var ama ilk zamanlar oraları bizim bütçemizi aşar. Beylikdüzü'de nasılsa metrobüs var ve son durak olduğu için rahatça oturabiliyorsun. Bir de Bakırköye kadar metro yapılacak. Gittikçe merkeze yakınlaşıyoruz toplu taşıma ile. Beylikdüzü hem nezih hemde yeni evleri oldukça lüks ve fiyatları uygun. Beyaz, Gül Yapı ve Kale'nin yeni evleri yapıldı. O evler Florya, Acıbademde olsa rahat 2-3 milyon TL fiyat çekerler; ama burda 380.000-450.000 arası 3+1'ler, 2+1'lerde 300.000-350.000 arası. O yüzden cidden ISTANBULUN YENI YUZU BEYLIKDUZU :) hahaha reklamlar bitti.
Kuzumm internetim yokk evde bilgisayardan göremedim telefondan da yeni paket yaptimda öyle girdim o yüzden donemedm ama aklimdaydnnyesmceyhn
aynen kuzum insan bi tuhaf oluyor :/ ben sana yazdim ama alinti yapmamisim bende marmaraparka yakinim canim istanbula geldgmde oraya yakin oturuyoruzAynı sey banada gelıyor ara ara ya.. Benden kucuk yasta arkadaslarım nişanlanıyor haaftaya birinin nişanı var :) insanın canını acıtıyor ıster ıstemez fesatlıktan falan degil anlıyorum gayet iyi seni..
işte insan heves ediyor çocukta haklı hayaller kuruyor onun uğruna ama ikinciye yine hayali yıkılıyor zaten askerlik ayrı bir yandanah tatlim isi olsa hemen isteyeckti beni.. hatta belki askerden once.. seneler once 2 puanla tarih ogretmenligini kacirmis falan gercekten kendini cok kotu hissediyo.. diyorum bak allah bi kapiyi kapatirsa baska kapilar acar sen merak etme bekledigine degecek falan diyip rahatlatmaya calisiyorum ama biliyorum sabah aksam onu dusunuyo.. bizim aramiz iyi sukur ama icim parcalaniyo onu oyle gorunce.. napalim kuzum kader iste, beklicez..
Ah canim ah dedim o kadr geldgnde bak gotrme yakalnrsn bsey olur dinlemedi beni. Ust devrelern alma yukmu var ama satma gbi durum olamaz bence o adam komutana diyemez dese bile bnmki der alip teli satacam der yani oyoe dusunyrm ins oyle olur. Aynen eline koluna hakim olmuyor ya bi turlu ogretemdm sinrlenince direk dalyor hakszlga gelemiyr. Kimi ust devre girsede insafa gelip susar bnm askern sansi yok hep dengeszler bnm askeri bulur ins cok buyuk ceza vermezlerde tel alnsn umrmda olmaz kuzu ya arasa icm rahatlcakAa yaptıklarına bak. Haraç keser gibiii. Ya üst devrelerin telefon toplama yetkisi var gökhanlarada komutanı emir veriyor gördügünzde alın ellerinden diye. Cunku istemıyorlar daha yeni gelen askerlerin bu kadar rahat takılmasını. o açıdan disiplin gibi bişeydir bu. Ama satmak ne demektir yaa? Gökhan mesela ustaya ılk gıttgnde telfnu vardı dandk gotrmstu. Ust devre demişki ya sabah kullancaksn ya aksam. Belli bi süre böyle gitti bu. Değişimli kullanıyordu ust devresiyle. Ah canım ya tutsaymıs kendini şimdi kabak ona patlaayucak. O değil şimdi o cocugu dovdu diye diğer ust devrelerde seninkini rhat bırakmayacak işin kotusu. Komuta n inşallah iyidir de anlar seninkinin halini.. Ust devrelern yaptıgı cok yanlıs ama senınkıde vurarak haksız konuma dusmus komutan gozunde. Eger cok fazla zarar vermedyse uyarı alır dye dusunuyorum canım. neleri var ya okadar halt yıyıp ceza almıyorlar.
Aa yapmadıysan gormemişim canım evet.. Oh oh bi sürü komsum cıktı benım burdan yavaynen kuzum insan bi tuhaf oluyor :/ ben sana yazdim ama alinti yapmamisim bende marmaraparka yakinim canim istanbula geldgmde oraya yakin oturuyoruz
evet kuzum resmen depresyona girecek az kaldi yaniişte insan heves ediyor çocukta haklı hayaller kuruyor onun uğruna ama ikinciye yine hayali yıkılıyor zaten askerlik ayrı bir yandanama gerçekten Rabbim hayırlısını kararlaştırıyordur kuzum vardır bunda da bir hayır
bende evlenince orda oturmak istiyorum ya beylikduzu gercekten cok rahat bi yer.. belcikadan sonra rahat rahat alisabilecegim bi yer.. ama erdi orasi istanbul mu ya diye dalga geciyo, istanbulun disi o diyip gulerdi hep canim benim.. o gungorende oturuyor, o taraflardan istiyor ama ikna etmeye calisiyorum bakalimmmAa yapmadıysan gormemişim canım evet.. Oh oh bi sürü komsum cıktı benım burdan yavbirbirmize çaya gideriz artık
her şey nasip ama ondan ötesi yok ki ister yırt parçala kendini her şey olacağına varır siz yeter ki pes etmeyin bitanem sabırevet kuzum resmen depresyona girecek az kaldi yanibende ona cok inaniyorum yavrum var bunda da bi hayir diyorum bekledigimize degecek insallah diyip umutlaniyorum
Tabiki de satma hukmu yok o nedemek ya hırsızlık olur o canım. Keşke deseymiş ya hadi tamam söyle komutana gayet rahat bişekilde. Söylese bile seninki derdi ben sadece aksamları kullanıyorum önemli degil ama kogusa giripte telefnlarınızı satacagız ne demek komutanım alırsanız buyrun pekte önemli degil deseymiş.. O zaman o azar yerdi seninkinin en fazla telefonunu alırdı sonra geri verirdi.. Kuzum cok gordum aggresif adamları abim olsun gokhan olsun.. O şimdi alısmaya calısıyor işin kurnazlıgını cozdukten sonra yapmaz oyle atar gider meerak etme :)Ah canim ah dedim o kadr geldgnde bak gotrme yakalnrsn bsey olur dinlemedi beni. Ust devrelern alma yukmu var ama satma gbi durum olamaz bence o adam komutana diyemez dese bile bnmki der alip teli satacam der yani oyoe dusunyrm ins oyle olur. Aynen eline koluna hakim olmuyor ya bi turlu ogretemdm sinrlenince direk dalyor hakszlga gelemiyr. Kimi ust devre girsede insafa gelip susar bnm askern sansi yok hep dengeszler bnm askeri bulur ins cok buyuk ceza vermezlerde tel alnsn umrmda olmaz kuzu ya arasa icm rahatlcak
oyle yavrum oyle sabretmekten baska bisey gelmiyor eldennher şey nasip ama ondan ötesi yok ki ister yırt parçala kendini her şey olacağına varır siz yeter ki pes etmeyin bitanem sabır
kiz biz inegole cok geliriz senle de orda gorusek :)ohh maşallah size yok mu Bursadan bir Allahın kulu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?