- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
Gungoren bana yarım saat var yok arası :) gungoren kalabalıktır sokakları pistir biraz insanlar acısından.. Benım oturdugum yerde öyle.. Kafa dinlemek için birebir beylikdüzü. Artık sosyal alanıda cok fazla kendı gozumle gidip gordugum için soyluyorum. Eskidendi orası dag bayır:) şimdi eksik hiç bişeyi yok metro dısında :) gel gel bende gitcem oraya :)bende evlenince orda oturmak istiyorum ya beylikduzu gercekten cok rahat bi yer.. belcikadan sonra rahat rahat alisabilecegim bi yer.. ama erdi orasi istanbul mu ya diye dalga geciyo, istanbulun disi o diyip gulerdi hep canim benim.. o gungorende oturuyor, o taraflardan istiyor ama ikna etmeye calisiyorum bakalimmm
kesin gorusuruz ilerde canim bence, ne iyi olur
Insallah kuzum yaaa ben ogretemedm bu sakinlesmelerni bari askerlik ogretsin bseler buna akli basina gelsn:) aynen dedgn gbi yapsydi kendi hakli ckardi ama dovdkten snra snmyem ins ust devreler satasmaz gene kendsne sonradan yaTabiki de satma hukmu yok o nedemek ya hırsızlık olur o canım. Keşke deseymiş ya hadi tamam söyle komutana gayet rahat bişekilde. Söylese bile seninki derdi ben sadece aksamları kullanıyorum önemli degil ama kogusa giripte telefnlarınızı satacagız ne demek komutanım alırsanız buyrun pekte önemli degil deseymiş.. O zaman o azar yerdi seninkinin en fazla telefonunu alırdı sonra geri verirdi.. Kuzum cok gordum aggresif adamları abim olsun gokhan olsun.. O şimdi alısmaya calısıyor işin kurnazlıgını cozdukten sonra yapmaz oyle atar gider meerak etme :)
Bi kere gıcık kaptılarmı tezkere alana kadar gıcık giderler canım.. ama belki gozu korkmustur bilemem sanmam ama. Kurallara uysun yeterr.. ne çok akıllı olsun ne cok saf.. Ortayı tutturdunmu zaten kimse sana havlamaz :) öğrenecektir tatlım merak etme kimse anasnın karnından ust devre oalrak dogmuyorInsallah kuzum yaaa ben ogretemedm bu sakinlesmelerni bari askerlik ogretsin bseler buna akli basina gelsn:) aynen dedgn gbi yapsydi kendi hakli ckardi ama dovdkten snra snmyem ins ust devreler satasmaz gene kendsne sonradan ya
evet gungoren cok kotu bi yermis oyuzden istemiyorum ama erdi abartiyolar diyo okadar kotu degil falan.. ama sonuna kadar direncem bakalimm neresi olcak.Gungoren bana yarım saat var yok arası :) gungoren kalabalıktır sokakları pistir biraz insanlar acısından.. Benım oturdugum yerde öyle.. Kafa dinlemek için birebir beylikdüzü. Artık sosyal alanıda cok fazla kendı gozumle gidip gordugum için soyluyorum. Eskidendi orası dag bayır:) şimdi eksik hiç bişeyi yok metro dısında :) gel gel bende gitcem oraya :)
kız ömrümde gitmedim İnegöle haoyle yavrum oyle sabretmekten baska bisey gelmiyor eldenn
kiz biz inegole cok geliriz senle de orda gorusek :)
Hahahaha ay beni guldurdun ya ALLAH ta seni guldursn cnm ya aynen hc saf dgl bnm asker asiri kurnazda bu k9nulrda eli calsyr malsf snrlennce nyse cok sukr 1ay snra usta brlge gececk ins hayrli yere gecmesi nasp olur tum askerlermznde kuzumBi kere gıcık kaptılarmı tezkere alana kadar gıcık giderler canım.. ama belki gozu korkmustur bilemem sanmam ama. Kurallara uysun yeterr.. ne çok akıllı olsun ne cok saf.. Ortayı tutturdunmu zaten kimse sana havlamaz :) öğrenecektir tatlım merak etme kimse anasnın karnından ust devre oalrak dogmuyor
merhaba canıımMerhaba yarenlerr
Merhaba canim nasilsiinMerhaba yarenlerr
Ayyy bana mado deme pastalari aklma gelyr canm cekyorevet gungoren cok kotu bi yermis oyuzden istemiyorum ama erdi abartiyolar diyo okadar kotu degil falan.. ama sonuna kadar direncem bakalimm neresi olcak.
bizde seneler once beylikduzunden aldik evimizi ozamanlar bukadar gelismemisti.. simdi apartmanin altinda neler yok ki benzin, ozsut, mado, .. cok gelisti valla cok
tamam canim orda bulusalim :)
tamam canim geleyim merkeze :) gezelim kocalarimizla beraber ah ahhhkız ömrümde gitmedim İnegöle hagel Bursa merkezee gezeriz ne güzel
Iyiyim güzellik sen nasılsın nasıl gidiyor :)Me
Merhaba canim nasilsiin
Aynen tatlm dengeszler ya ust devreler de bi hava bi hava orayi sahplenmsler tek bnm askerdn istememsler toplyp satackms adam varmi byle bi mantk ya deli oldm:/ bnm askerde asabi tabi dalmis adam a
Merhaba yarenlerr
valla kiz biz yazin ordayken daha yapim asamasindaydii daha acilmadi oyuzden subatta gidersem ilk isim oraya gitmek olacak ziyafet cekcem kendime :)Ayyy bana mado deme pastalari aklma gelyr canm cekyor
ah ahh inşallah valla kuzummmtamam canim geleyim merkeze :) gezelim kocalarimizla beraber ah ahhh
tamamdırr kuşumevet gungoren cok kotu bi yermis oyuzden istemiyorum ama erdi abartiyolar diyo okadar kotu degil falan.. ama sonuna kadar direncem bakalimm neresi olcak.
bizde seneler once beylikduzunden aldik evimizi ozamanlar bukadar gelismemisti.. simdi apartmanin altinda neler yok ki benzin, ozsut, mado, .. cok gelisti valla cok
tamam canim orda bulusalim :)
Gidersen mutlaka ye kuzum ayy cok pahali ama tadi da bi okadr ye ye doymuyon vala :) bzmde carsi tarfnda yarm saatlk yol mado ism dustgnde mutlaka yiyorm kilolar ondan sonra tavan yapyor tabi o ayrivalla kiz biz yazin ordayken daha yapim asamasindaydii daha acilmadi oyuzden subatta gidersem ilk isim oraya gitmek olacak ziyafet cekcem kendime :)
hoşgeldin dadlımmmMerhaba yarenlerr
yapak canim valla :)
Degiilmi daha usta birliği var ayy.. senin allah yardımcın olsun kuzuuum aklın onda kalıcak heep. Konus konus devam et pes etme elbet aklı basına gelecektir tatlım..Hahahaha ay beni guldurdun ya ALLAH ta seni guldursn cnm ya aynen hc saf dgl bnm asker asiri kurnazda bu k9nulrda eli calsyr malsf snrlennce nyse cok sukr 1ay snra usta brlge gececk ins hayrli yere gecmesi nasp olur tum askerlermznde kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?