2014 Yarenleri! :)

YOK ARTIK harbi orada mantik kalmams satmak nedir yahu? komutan Bir bilse boyle bisi oldugunu o Ust devreleri napar bilmiyorlar galiba.. Neyse kuzum cok asabiligini belli etmesin kurallara uysun Yeter bence :)

Merhabaaa yarencik
Aynen tatlm ya artk ust devre sikayt ederse bnmki der yani satmk icn istdgni vala bu durmlarda asabi dov.eye gecyr direk akillanr artk yapmaz ins arsnda rahtlrm cnm yaa

kızlar bugun bi sarkı keşfettiim yıldız tilbe çok özledim çaresizim mi ne ayy bizi anlatıyo sanki
Kuzum slow donlemiyorm yaa kotu olyorm bilyon mu sende dnleme bnce duygsllsyrm valla ben. Deniz seki guzl sarki yapti yeni iyisin tabi. Die dnle bnce gzl:) snra ztn hapisaneye gitti :)

İnşallah canım benim hayırlısıyla geçecek, bugün kargo yaptım yarime keşke koliye kendimi de koyabilseydim
neler gönderdin:) bnde biraz önce konustum santralci olabilirmiş komutanöyle söylemiş bi sevindimki bi kaç hafta sonrada tlfn kullaNIRIM DİYO.:)) pek bi mutlu oldummm

oy kıyamam ben olsam bende öyle olurdum ya gokhana ulasamayım aklıma en kotu seyler gelir heme narkdslarını ararım yada yazarım faceden :)
aynn kuzu bnde hmn heryeri ararim bide bu askerlik iyice meraklandim karakoldan bi askerle konustum baya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…