Aynen tatlm ya artk ust devre sikayt ederse bnmki der yani satmk icn istdgni vala bu durmlarda asabi dov.eye gecyr direk akillanr artk yapmaz ins arsnda rahtlrm cnm yaaYOK ARTIK harbi orada mantik kalmams satmak nedir yahu?komutan Bir bilse boyle bisi oldugunu o Ust devreleri napar bilmiyorlar galiba.. Neyse kuzum cok asabiligini belli etmesin kurallara uysun Yeter bence :)
Merhabaaa yarencik
Aynen kuzum yaa dha 11aymz var puffff :SDegiilmi daha usta birliği var ayy.. senin allah yardımcın olsun kuzuuum aklın onda kalıcak heep. Konus konus devam et pes etme elbet aklı basına gelecektir tatlım..
Budaa geliir buda geeçeer alışmalısınn dayanmalısınnAynen kuzum yaa dha 11aymz var puffff :S
Iyi diyelm iyi olsun be tatlm sen naslsn nasl gidyr bakm sekerIyiyim güzellik sen nasılsın nasıl gidiyor :)
Rahmetli:) bunada sukur kuzum hemen gecer insallahG
Budaa geliir buda geeçeer alışmalısınn dayanmalısınnMüslüm baba
hoşgeldin dadlımmm
Iyi diyelm iyi olsun be tatlm sen naslsn nasl gidyr bakm seker
kızlar bugun bi sarkı keşfettiim yıldız tilbe çok özledim çaresizim mi ne ayy bizi anlatıyo sankiRahmetli:) bunada sukur kuzum hemen gecer insallah
Kuzum slow donlemiyorm yaa kotu olyorm bilyon mu sende dnleme bnce duygsllsyrm valla ben. Deniz seki guzl sarki yapti yeni iyisin tabi. Die dnle bnce gzl:) snra ztn hapisaneye gitti :)kızlar bugun bi sarkı keşfettiim yıldız tilbe çok özledim çaresizim mi ne ayy bizi anlatıyo sanki
Iyi geceler kuzum ALLAH rahtlk versn sende opuldun tatlmkızlar ben yatıyorum iyi gecelerr hepinizee öpüldünüzz :*
ALLAH iglik versin tatlm:)Hosbuldukk :)
Çok şükür kuzum idare ediyoruz
ay koptum yanlızKuzum slow donlemiyorm yaa kotu olyorm bilyon mu sende dnleme bnce duygsllsyrm valla ben. Deniz seki guzl sarki yapti yeni iyisin tabi. Die dnle bnce gzl:) snra ztn hapisaneye gitti :)
ay koptum yanlızyazık oldu be kadına saka makaa üzüldüm ben niye bilmiyom
satıyorsa eger cezasını cekmeli ttabi amaa.. bu ülkede o kadar hırsız varr cezasını cekmeyen ona uzuldum sadeceuyusturucudan ama haketms yani satyorms. Ama hastayms dogruysa yalan sylemyrsa uzuldm ona ama belki yalan soylyrdur sirf aciyp braksnlar die.d
neler gönderdin:) bnde biraz önce konustum santralci olabilirmiş komutanöyle söylemiş bi sevindimki bi kaç hafta sonrada tlfn kullaNIRIM DİYO.:)) pek bi mutlu oldummmİnşallah canım benim hayırlısıyla geçecek, bugün kargo yaptım yarime keşke koliye kendimi de koyabilseydim
Hadi gozun aydin canim:)neler gönderdin:) bnde biraz önce konustum santralci olabilirmiş komutanöyle söylemiş bi sevindimki bi kaç hafta sonrada tlfn kullaNIRIM DİYO.:)) pek bi mutlu oldummm
Evet canim orasi oyle. Adaletsz bi dunyada yasiyoruz malesefkisatıyorsa eger cezasını cekmeli ttabi amaa.. bu ülkede o kadar hırsız varr cezasını cekmeyen ona uzuldum sadece
sagol canım. nerde asker?Hadi gozun aydin canim:)
aynn kuzu bnde hmn heryeri ararim bide bu askerlik iyice meraklandim karakoldan bi askerle konustum baya:)oy kıyamam ben olsam bende öyle olurdum ya gokhana ulasamayım aklıma en kotu seyler gelir heme narkdslarını ararım yada yazarım faceden :)
senınkisagol canım. nerde asker?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?