- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
napalım merak ediyoruz mecbur kalıyoruz canım..aynn kuzu bnde hmn heryeri ararim bide bu askerlik iyice meraklandim karakoldan bi askerle konustum baya:)
Bnm asker ankarada cnmsagol canım. nerde asker?
aa demiştin sanki pardon:) görüşebiliyo musunuz?nişan söz varmıBnm asker ankarada cnm
o da kızıyo bna hmn panik yapma diyo napim elimde degil:)napalım merak ediyoruz mecbur kalıyoruz canım..
Evt demstm:) gecende evci iznine gelmsti 2gunluk. Sozluyum cnm sen?aa demiştin sanki pardon:) görüşebiliyo musunuz?nişan söz varmı
ayne naynen benimkiside :) kıskanclık işte :)o da kızıyo bna hmn panik yapma diyo napim elimde degil:)
Aynen tatlm ya artk ust devre sikayt ederse bnmki der yani satmk icn istdgni vala bu durmlarda asabi dov.eye gecyr direk akillanr artk yapmaz ins arsnda rahtlrm cnm yaa
bizde henüz bişey yok ya okulu cok zor bittiEvt demstm:) gecende evci iznine gelmsti 2gunluk. Sozluyum cnm sen?
neler gönderdin:) bnde biraz önce konustum santralci olabilirmiş komutanöyle söylemiş bi sevindimki bi kaç hafta sonrada tlfn kullaNIRIM DİYO.:)) pek bi mutlu oldummm
canım cok sagol::) valla burda sizlerle konusmak cok iyi geliyo kendimi yalnız hissetmiyorum.:) sadece benim ki değil heğimizin sevdiği sag salim gelsin insallah ya cok zor hepinizi cok iyi anlıyorum. nerde askerin.?Telefon konusuna çok sevindim canım, görevi de inşallah hayırlı olur :) çamaşırdı şampuandı traş köpüğüydü falan gönderdim canım :)
benimki de gökhaaann:)Kızlaaar biraz önce gökhana ebru gundeşin beyaz sarkısının sözlerini yazdım. Sok olmus askım nerden bılıyosun dıyo o sarkıyı mırıldanıyodm tam diyoaşkım benim ya
:) hehehe tesadüüüf canımm gökim diyom ben ona :)benimki de gökhaaann:)
canım cok sagol::) valla burda sizlerle konusmak cok iyi geliyo kendimi yalnız hissetmiyorum.:) sadece benim ki değil heğimizin sevdiği sag salim gelsin insallah ya cok zor hepinizi cok iyi anlıyorum. nerde askerin.?
benimkide cok uzak ben samsundayım asker kıbrıs lefkosda:)Evet canım sadece kendi askerimizi değil bütün askerciklerimizi düşünüyoruz, dua ediyoruz :) şanlıurfa viranşehirde canım bana yaklasık 1500 km uzaktaSenin askerin nerede
:) hehehe tesadüüüf canımm gökim diyom ben ona :)[/QUOTE
bende gök gökümm:))
Anladm cnm hayrlisi. Onun isi hazr bende calstgm icin sıkıntı yok sukur. Darisi size olsun cnmbizde henüz bişey yok ya okulu cok zor bitti
7 yılda:) 2 yıldır birlikteyiz daha gelcek iş bulcak para biriktircezde anca daha çok var anlıcanbazı lşeyler hazır olmadan da söz nişan pek istemiyorum
Insallah tatkm Sağol:)Arar kuzum arar gönlünü rahat tut yeterki :) ortalığın durulmasını bekliyordur belki aramak için :)
Yok kuzunum :) sen yapıyo musun?Iyi Kuzum iyi Cok sukur :)
Ceyiz hazirliklari yapiyor musun canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?