2014 Yarenleri! :)

Aynen tatlm ya artk ust devre sikayt ederse bnmki der yani satmk icn istdgni vala bu durmlarda asabi dov.eye gecyr direk akillanr artk yapmaz ins arsnda rahtlrm cnm yaa

Arar kuzum arar gönlünü rahat tut yeterki :) ortalığın durulmasını bekliyordur belki aramak için :)

Kızlaaar biraz önce gökhana ebru gundeşin beyaz sarkısının sözlerini yazdım. Sok olmus askım nerden bılıyosun dıyo o sarkıyı mırıldanıyodm tam diyo aşkım benim ya

Evt demstm:) gecende evci iznine gelmsti 2gunluk. Sozluyum cnm sen?
bizde henüz bişey yok ya okulu cok zor bitti
7 yılda:) 2 yıldır birlikteyiz daha gelcek iş bulcak para biriktircezde anca daha çok var anlıcanbazı lşeyler hazır olmadan da söz nişan pek istemiyorum

neler gönderdin:) bnde biraz önce konustum santralci olabilirmiş komutanöyle söylemiş bi sevindimki bi kaç hafta sonrada tlfn kullaNIRIM DİYO.:)) pek bi mutlu oldummm

Telefon konusuna çok sevindim canım, görevi de inşallah hayırlı olur :) çamaşırdı şampuandı traş köpüğüydü falan gönderdim canım :)

Telefon konusuna çok sevindim canım, görevi de inşallah hayırlı olur :) çamaşırdı şampuandı traş köpüğüydü falan gönderdim canım :)
canım cok sagol::) valla burda sizlerle konusmak cok iyi geliyo kendimi yalnız hissetmiyorum.:) sadece benim ki değil heğimizin sevdiği sag salim gelsin insallah ya cok zor hepinizi cok iyi anlıyorum. nerde askerin.?

canım cok sagol::) valla burda sizlerle konusmak cok iyi geliyo kendimi yalnız hissetmiyorum.:) sadece benim ki değil heğimizin sevdiği sag salim gelsin insallah ya cok zor hepinizi cok iyi anlıyorum. nerde askerin.?

Evet canım sadece kendi askerimizi değil bütün askerciklerimizi düşünüyoruz, dua ediyoruz :) şanlıurfa viranşehirde canım bana yaklasık 1500 km uzakta Senin askerin nerede

Evet canım sadece kendi askerimizi değil bütün askerciklerimizi düşünüyoruz, dua ediyoruz :) şanlıurfa viranşehirde canım bana yaklasık 1500 km uzakta Senin askerin nerede
benimkide cok uzak ben samsundayım asker kıbrıs lefkosda:)

kızlaaar ben kaçıyorum bana yarın malum iş var :S hepinize kocaman sevgiler yolluyorum.. ALLAH mehmetciklerimize güç kuvvet sabır versin zeval vermesin. koruusn inşallah.. kötüye fırsat vermesin. Allaha emanet olun iyi geceler

bizde henüz bişey yok ya okulu cok zor bitti
7 yılda:) 2 yıldır birlikteyiz daha gelcek iş bulcak para biriktircezde anca daha çok var anlıcanbazı lşeyler hazır olmadan da söz nişan pek istemiyorum
Anladm cnm hayrlisi. Onun isi hazr bende calstgm icin sıkıntı yok sukur. Darisi size olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…