Merhaba Canim benm askerim Kütahya merkezde askeriye icinde ptt vardi ben oraya gonderdim1 2 gun kadar suruyor Tatlim.. Sen nerden nereye gondereceksin kargoyu
Herkese günaydın.
Bugün moralim sıfır.
Daha önce burda konusunu açmıştım sevdiceğimin özledim demekle bir sorunu var galiba.
Ben öyle laf arasında özledim falan yazıyorum tabii o an başka konularda konuşuyoruz benim özledim lafım arada kaynıyor ya da adam özellikle bende özledim yazmıyor. Telefon sokmadan önce ankesörlüde konuştuğumuzda söylüyordu bende özledim bitanem vs sonra neyse diyordu hani kötü oluyorum gibisinden. Ama 1 haftadır dikkat ediyorum adamın ağzından özledim lafı çıkmadı.
Dün uzun uzun yazdım bu durumun beni üzdüğünü söyledim resmen takıntı gibi oldu çünkü bende.
Özlemiyor musun sevmiyor musun içinden gelmiyor mu açık açık söyle dedim.
Sabah cevap olarak; Aşkım seni çok seviyorum birsürüü. Neden içimden gelmesin lütfen saçmalama ya bitanem benim. yazmış. Ama hala cümlede özlemek geçmiyor. Ben mi paranoya yapıyorum saçma sapan takıyorum anlamadımBana bir akıl verin bunalıma girdim. Bu çocuk beni neden özlemiyor.
günaydınn canım :)
evet bencede biraz fazla takıyorsun ama niye bu kadar takıldığın konusu da aranızdaki mesafeyle alakalı bence.. özledim dememesiyle sana olan sevgisini kıyaslamamayı deneyebilirsin mesela :)
Aynen mesafe olunca illaki özleniyor ama neden dile getirmiyor hemde ben defalarca aynı konuyu üst üstte açtığım halde bunu anlamıyorum işte. İnşallah aralık sonunda gelir bu konuyu yüz yüze konuşmam gerek. :)
günaydın kızlar ....
benim sevdicek de her konuştuğumuzda özledim demez canım, bazen ben de takılırım özledim seni derim o da bende özledim der :)
senin aşman gereken konu seni sevmesiyle özledim dememesini karşılaştırman.. inşallah gelir :)
dün konuşurken artık çok sıkıldım dedim şapşal bana diyorki bişey kalmadı bak 250 sadece, izinler açıldı istersen geleyim diyor (bak bak ağzımı arıyor) :) yok dedim sabredelim sabredebildiğimiz kadar :)
Hayır canım sevmemek meselesi değil. Sevdiğini biliyorum orda daralmış belli. Dün bana dediki akşam akşam derdin ne zaten çok stresliyim. Bir şeyler var ama anlatmıyor bence o yüzden gelmek istiyor yoksa bu kadar erken gelmek istemezdi.
Bende ne bileyim özledim demesini bekliyorum ondan bananee desin.
günaydın canım :)
nasıslın canım ben işteyim zaman geçsin diye bekliyorum valla ...ankara yağmurlu karanlıksen nasılsın napıyorsun canım ...
sevmemek meselesini sen söylediğin için vurguladım canım, adama demişsinki beni özlemiyormusun sevmiyormusun, bu yüzden ikisini kıyaslama dedim özellikle askerdeki bir adama bunları söylememiz çok yanlış, ben de yapıyordum başlarda bu şekilde şeyler söylüyordum.. baktım ki onun derdi başka benim derdim başka.. adam orda 1 hafta yıkanamadı ben diyorumki aşkım beni sevmiyormusun :) hay senin sevgine demez mi adam, demedi çok şükür
gelince zaten yüzyüze daha farklı olur herşey :) sen de haklısın çok haklısın :)
Evet yanlış ama benim de ona ihtiyacım var ne bileyim yaa. Belliki adam stresli benim derdim özlemek ahaha. Neyse bundan sonra farklı olcam destek olmak için daha çok çabalıcam. Gelince oo çok farklı benden daha çok özlemiş oluyor ama telefonda tık yok. :)
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın :) ay sormaa içimiz zaten sıkılıyor hava da kasvetli olunca hiçbirşey yapası gelmiyor insanın, ama mecbur işe gelmek ve çalışmak zorundayız.. geçmiyor ya 250ler çok yavaş geldi bana..
seni anlayabiliyorum ama dediğin gibi çok stresliler, biraz anlayış onu kendine getirebilir :) önemli olan yanyanayken sana nasıl davrandığı değil mi, adam telefon adamı değil belki aaa :)
ah kıyaammam canım benim 138 inan bu bile geçmiyor kuzum ...dua edelim bol bol ...senin yarin uuzn dönemmdi dimi...
İlk adımı attım mesaj yazdım güzelce. :)
Sonra dedim ihtiyacın var mı bir şeye gelmeyeceksen sana kargo yollucam ne istiyorsan söyle dedim müsait olduğunda cevap yazar artık. :)
Erkeklern yapsi fRklidir demek seninki demiyor cnm taknti yapma yaninicinde yasiyordur buyutme bnce cnm:)Herkese günaydın.
Bugün moralim sıfır.
Daha önce burda konusunu açmıştım sevdiceğimin özledim demekle bir sorunu var galiba.
Ben öyle laf arasında özledim falan yazıyorum tabii o an başka konularda konuşuyoruz benim özledim lafım arada kaynıyor ya da adam özellikle bende özledim yazmıyor. Telefon sokmadan önce ankesörlüde konuştuğumuzda söylüyordu bende özledim bitanem vs sonra neyse diyordu hani kötü oluyorum gibisinden. Ama 1 haftadır dikkat ediyorum adamın ağzından özledim lafı çıkmadı.
Dün uzun uzun yazdım bu durumun beni üzdüğünü söyledim resmen takıntı gibi oldu çünkü bende.
Özlemiyor musun sevmiyor musun içinden gelmiyor mu açık açık söyle dedim.
Sabah cevap olarak; Aşkım seni çok seviyorum birsürüü. Neden içimden gelmesin lütfen saçmalama ya bitanem benim. yazmış. Ama hala cümlede özlemek geçmiyor. Ben mi paranoya yapıyorum saçma sapan takıyorum anlamadımBana bir akıl verin bunalıma girdim. Bu çocuk beni neden özlemiyor.
Gunaydn cnmgünaydın kızlar ....
Gunaydn tatlm iidr seni sormali:)günaydın kızlarrrr :) nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?