2014 Yarenleri! :)

iletisim cok zor gunde bir kere aksam o da 5 dk anca Nasıl gecicek bilmiyorum 4 ay ordan hat almis Ama götürdugu tlfn calismamis orda haftaya carsi iznine cikinca tlfn alcam dedi.ama ben askerligin bu kadar zor olacagini sanmazdim(

Yani buyuk konusmaym cnm çay konusunda bakalm kaynanam icirmeye calsyr ztn haha

Evet kuzum ben attırıyorumm . Annenin kabullenmesine çok sevindimm tatlımmm olsun değiştirsende önemli olan niyet hayırlısı olsun bakalım artık her şey daha kolay olur

Alisirsn canm ya insanlar nelere alismyr. Bnm askerde tel gecrdi ama yazamiyor bi iyi geclr dmk icn arda yazio bunada sukur:)

begenir kuzum cokkk güzel:)

Yaa ne guzel masallahh Bize yarisi yeter:) hic izne gelmicek bide puffff

saol balim :) onada bakarim canim aklimin bi kosesine yazdimm :)

ALLAHin iznyle alisirsnz cnm ya. Valla bak zamanin nasl gectgni anlamcksn bile
Amin rabbim insallah..çalışıyorum calistigim halde gün icinde hep aklimda sürekli saate bakıyorum felan aksam olunca Arıcak diyorum.icim skintilaniyo karariyo ne bilim cok zor yaa

Amin rabbim insallah..çalışıyorum calistigim halde gün icinde hep aklimda sürekli saate bakıyorum felan aksam olunca Arıcak diyorum.icim skintilaniyo karariyo ne bilim cok zor yaa
Ilk baslar byle gecer bnmde oyleydi. Bn yogunluktan dusnck vakt bulamyrm. Saate bkmyrm safak saymyrm arck die teln basnda beklemyrm oyle zor olur. :) alisrsn tatlm skma canini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…