iletisim cok zor gunde bir kere aksam o da 5 dk anca Nasıl gecicek bilmiyorum 4 ay ordan hat almis Ama götürdugu tlfn calismamis orda haftaya carsi iznine cikinca tlfn alcam dedi.ama ben askerligin bu kadar zor olacagini sanmazdimcok sukur iyi canim yaa durgunlugumu attim annem sayesinde :) ruyamda da erdiyi gordum boyle kanli canli karsimdaydi supriz yapmisti gozleri doldu falan sarildik superdi :) erdinin de keyfini yerine
getirdim sukur artik olumsuz olmicaz insallah canimmm
sen nasilsin iyimisin yavrum? :)
hosgeldin canim :) skma tatli caniniii kisa donemmis bak.. iletisim sorunu var galiba bi yolunu bulursunuz canim yurtdisina 1 saat bedava veren operatorler falan var o caldirsin sen ara o sekil halledersiniz canim
Yani buyuk konusmaym cnm çay konusunda bakalm kaynanam icirmeye calsyr ztn hahaHahahhaagzina SAGLIK canim :)) amin amin ve kocaman amin diyorum
Ailende tiryakiymis alirsin canim bak gorusun:)
Hosbuldum balim :) ufakliklar napiyor)
4ay gecer canim ALLAH Sabrini veriyor Bak 8.ayimiza girdik biz :)
Merhabaa TATLIM :) safaklari sen attiriyordun demi yanlis hatirlamadiysam :)
yok tatlim ya gercekten eski modellerdenmis.. markasi bilinmedik bi marka.. hem dusununce bi kere alicam markali isteerim banane :) bide burdan alsam turkiyeye nasil getiricem oda var oyuzden en iyisi istanbuldan kendim secerek almam..
ama tabi annemin almis olmasi bu mutlulugu bozamaz :) annem kabullendi artik yaaaa :))
Hahahhaagzina SAGLIK canim :)) amin amin ve kocaman amin diyorum
Sende bendensin kuzumm hiç içemem 1 bardak oda zoooorlaa hiç çekici değil benceYani buyuk konusmaym cnm çay konusunda bakalm kaynanam icirmeye calsyr ztn haha
Aynen kuzum yaaa kz kahvaltisa icmyorm die sasryorlr onun yerine su icerm dh iyi bnm icm hc icmemSende bendensin kuzumm hiç içemem 1 bardak oda zoooorlaa hiç çekici değil bence
Aynen kuru kuru nasıl yapıyon o kahvaltıyı diyorlar ama ne yapaymmmAynen kuzum yaaa kz kahvaltisa icmyorm die sasryorlr onun yerine su icerm dh iyi bnm icm hc icmem
ALLAH sabrni veriyor kuzum. Ben alistm gibi sukur. Sukret halineki 5ay 1sene de ilsa mecbr sabredcz :)[/QUOT
Allahim sabir versin hepimize.Tlfn kullanmaya baslayinca Alisicam sanirim
Aynen diom bende hergun aln meyvesuyu icimAynen kuru kuru nasıl yapıyon o kahvaltıyı diyorlar ama ne yapaymmm
begenir kuzum cokkk güzel:)Merhabaaaa cancağazım :)
Şuan Şubat'ta gelenler gidecektir terhislerini alacaktır canımizin kullanmamışlarsa okadar Zaman'ları kalmıştır tahminimce :)
Kendi seçmişti canım bakıyorum da beğenir mi acaba bilemedim
Acemilikler Çoktan belli olmadı mı kuzum?
Yaa ne guzel masallahh Bize yarisi yeter:) hic izne gelmicek bide puffffHahahhaagzina SAGLIK canim :)) amin amin ve kocaman amin diyorum
O da yeter canim ya cvp yazamasa bile o tlfnun ucunda onun oldugunu bilmek herseye deger bn yazarim o yazamasada:) suan arzum bi an once Alisabilmek.
ALLAHin iznyle alisirsnz cnm ya. Valla bak zamanin nasl gectgni anlamcksn bileO da yeter canim ya cvp yazamasa bile o tlfnun ucunda onun oldugunu bilmek herseye deger bn yazarim o yazamasada:) suan arzum bi an once Alisabilmek.
saol balim :) onada bakarim canim aklimin bi kosesine yazdimm :)Sevindim kuzum yaa kabullenirler anne yurwgi iste:) mutlu olmamizi isterler. Bncde marka al kuzu cok guzeller bunlarda bende almstm markasiz ama sekillydi gozmde kLmsti. Yengm dedi alcaksan kaliteli al yksa makinada solar zaman gectkce inter al markali solmaz dedi aldm snra markali:)
Ne demek sekerim:) Tamam tatlm :)saol balim :) onada bakarim canim aklimin bi kosesine yazdimm :)
Amin rabbim insallah..çalışıyorum calistigim halde gün icinde hep aklimda sürekli saate bakıyorum felan aksam olunca Arıcak diyorum.icim skintilaniyo karariyo ne bilim cok zor yaaALLAHin iznyle alisirsnz cnm ya. Valla bak zamanin nasl gectgni anlamcksn bile
Ilk baslar byle gecer bnmde oyleydi. Bn yogunluktan dusnck vakt bulamyrm. Saate bkmyrm safak saymyrm arck die teln basnda beklemyrm oyle zor olur. :) alisrsn tatlm skma caniniAmin rabbim insallah..çalışıyorum calistigim halde gün icinde hep aklimda sürekli saate bakıyorum felan aksam olunca Arıcak diyorum.icim skintilaniyo karariyo ne bilim cok zor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?