2014 Yarenleri! :)

N
Ilk baslar byle gecer bnmde oyleydi. Bn yogunluktan dusnck vakt bulamyrm. Saate bkmyrm safak saymyrm arck die teln basnda beklemyrm oyle zor olur. :) alisrsn tatlm skma canini
Ne guzell basarabilmisin bu dediklerinii.:) umarim senin gibi olurum bnde
Alistm vala kuzum alismak zorundYm mecbr yksa zamanm gecmz hergn cnm sklr. Canim sklsada beklcm sklmasada enazndn cnm skkn olmadan gecsn dha iyi sende alsrsn:)
Aynen dedigin gibi oylede boylede zamn gecicek insallAh

N

Ne guzell basarabilmisin bu dediklerinii.:) umarim senin gibi olurum bnde

Aynen dedigin gibi oylede boylede zamn gecicek insallAh
Olursun canim sen kendi kendini motiive edeceksn uzulsekte gelmiyorlar ordalar mutlu olalim oyle beklyelm enazndn. Dha iyi hemen gecer. Onuda teselli edyrm o sasryr hatya bana hc bi kere olsun cnm skkn demezmsn ozlemynmu diyor ya saksna diyr tabide.d sende oyle yap tatln alisrsn ztn

biz her konusmamiz da cok özledim diyoruz nasıl gecicek diyoruz ben demiyorum o diyor sonra bnde Tutamıyorum diyorum bugun az kalsin aglicaktim son anda toparladim boyle boyle nisan gelcek insallah Allah senin gibi olabilmeyi de nasip etsin bna

Özlemlerin arttığı zaman. Benimkide özledim diyor. Her sözünün başı ya da sonu özledim. Bugün seni karşımda görsem yemin ederim başka bir şey istemem dedi. Kıyamıyorum da içim cız ediyor. Ben Ocak sonu yanına gideceğim inşallah. Sen de gidebiliyorsan git istiyorsan.

Özlem güçlendirir ilişkiye olgunluk katar. Birde bu açıdan düşünün. Siz çok karamsarsınız hangimiz özlemiyoruzki hangimiz her konuşmada özledim demiyoruzki? ama her şey insanlar için. Bunu yaşamamız gerekiyormuş yaşıyoruz . Birasz olsun poziitif bakmazsak hiç geçmez bu günler.. İnsan nelere alışmıyorki bu hayatta özlem kalıcıdır o geçmez ama alışılır bi zamandan sonra

Kesinlikle. Ben bugün benimki özledim diyince, bende şaka yaptım. Valla burda keyfim yerinde sevgilim. Senin dırdırın olmadan yaşıyorum. Güldü sonra dedi ki bekle sen, saltanatın Nisan'a kadar. Döneyim sana bir balans ayarı yaparım. :) Bazen şaka yapın, espri yapın. Onların en çok morale ihtiyacı var. Benimki her telefon sonrası, beni yine güldürdün Allahta seni güldürsün diyip kapatıyor. Karamsar olma özgeninde dediği gibi. En güzeli rasyonel hayaller kurmak. Ben bana evlenme teklifi anını hayal ediyorum. Ama odunca teklifler hayal ediyorum ki, sonrasında daha da mutlu olayım. Çünkü o kadar da odunca teklif etmez yani biliyorum. :)

Hehe dmi bosa dememsler bi kahvenin 40yillik hatri var die .d.d fincani alrm atrm resmini sizede vermeden:)
at at at bebis bizde gorelim:) ben gecenlerde kahve makinesi almistim kayinvalidecie aman allahim kadin havalara uctu nasi mutlu olduuu:) onu oyle gorunce bende mutlu oldm tabii:) anne kiz mutlu olduk kucuk beyi kiskandirdik:)

insanlarin anneleri,babalari, evlatlari vefat ediyoda hayatlarina dvam ediyolar tatlim.. byle surekli gecmiyo zmn diye dusunup durursan tabiiki gecmez zmn.. bak onu ozlemek bile guzel de:) askerlik engelimizde ortadan kalkiyo de.. her gecen gun onu bana yaklastiriyo de:) tamammi kuzu? bugunde bitti iste.. ohhh 1gun daha eksildi isteee:) seninle tanismadik sanirim cnm bnm ama yazdiklarini okuyunca dayanamadim:) beterin beteri vardir.. bizim 11ayimiz var onumuzde biz olelim mi ozmn gecicek geciceeek:) hatta geciyooooo:)

kizlar sevdicegim resim yolladi cok mutlu oldum derkn yüzüğunu takmadigini farkettim cok canim sıkıldı

kizlar sevdicegim resim yolladi cok mutlu oldum derkn yüzüğunu takmadigini farkettim cok canim sıkıldı
kuzucuuuuk belki o zmn cikartmistir.. yatmadan once fln bnde cikartirim yuzugumu.. hemencik kotu senaryolari getirme, bos yere alinganlik yapma bakiyim:) aaaa sivilde olsa neyse.. askeriyede istemedigin kadar hemcinsiyle beraber zaten:) tehlike yok yaani bebis:)

5 ARALIK 2014

2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ

TESKERE ALAN YARENLERİMİZ:

MUTELLA

PLAKA SAYAN YARENLERİMİZ:

HUZURAERDİM / 54 ---
SAKARYA

PLASLAN / 58--- SİVAS

PLAKALARA DÜŞMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLEYEN YARENLERİMİZ:

MYNM / 89

OZGEEMRE / 89

NİDAGKHN / 98

ÇİFT RAKAMLARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:

WAİT_AND_WAİT / 134

PERİ__KİZİ / 136

PRENSES / 136

POFUDUK16 / 150

YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ:

EVMAKİNESİ / 135

TUCE_TUCE / 135

SAMOZLEM/135

EFULİ__ / 136

EVREM2724 / 171

100'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:

PEMBECANTA / 226

ZAMANSİZ93 / 246

YESMCEYHN / 249

200'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:

KAMUHE / 333

PANZEHİR121/ 333

DENİZLİLİLİLİ / 335

MLTM / 343

ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR

ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ

beni de yaz beni de 134

ellerine saglik tatlim.. super olmuss

Cnm ozgeemre dedigi gibi sizin kadr bizde ozluyoruz ozlemiyor degiliz. Ama neden karamsar dusunip canimi sikym hergun. Oule zamanimmi gecer bnm pskoloji denen bsey kalmaz bende ise verimli olamam. Insanlar nelere alisyor ya bz bunami alisamicaz cok sukur yarilicaklar yolu. Ki sen 5ay kisa donem uzun donem olsa napardn bnm karamsar olmam lazmken bide:) dedgm gbinkaramsar olup askermde o zorluklar icnde canini sıkamam onuda dusunmem lazm. O yuzde bnm sesmi cok mutlu bi seklde gortor hissettiryorm arada espiriler yapyorm hatta oda bnm sayemde dha bi mutlu hizirlu olyor. Dene bak senee farki anlicaksn negatif olmayalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…