Alistm vala kuzum alismak zorundYm mecbr yksa zamanm gecmz hergn cnm sklr. Canim sklsada beklcm sklmasada enazndn cnm skkn olmadan gecsn dha iyi sende alsrsn:)Sen alismisindir artik.:)@kamuhe
Ne guzell basarabilmisin bu dediklerinii.:) umarim senin gibi olurum bndeIlk baslar byle gecer bnmde oyleydi. Bn yogunluktan dusnck vakt bulamyrm. Saate bkmyrm safak saymyrm arck die teln basnda beklemyrm oyle zor olur. :) alisrsn tatlm skma canini
Aynen dedigin gibi oylede boylede zamn gecicek insallAhAlistm vala kuzum alismak zorundYm mecbr yksa zamanm gecmz hergn cnm sklr. Canim sklsada beklcm sklmasada enazndn cnm skkn olmadan gecsn dha iyi sende alsrsn:)
Olursun canim sen kendi kendini motiive edeceksn uzulsekte gelmiyorlar ordalar mutlu olalim oyle beklyelm enazndn. Dha iyi hemen gecer. Onuda teselli edyrm o sasryr hatya bana hc bi kere olsun cnm skkn demezmsn ozlemynmu diyor ya saksna diyr tabide.d sende oyle yap tatln alisrsn ztnN
Ne guzell basarabilmisin bu dediklerinii.:) umarim senin gibi olurum bnde
Aynen dedigin gibi oylede boylede zamn gecicek insallAh
Haha :) bzm ailede caya tiryaki kime cekmissem artk:)
biz her konusmamiz da cok özledim diyoruz nasıl gecicek diyoruz ben demiyorum o diyor sonra bnde Tutamıyorum diyorum bugun az kalsin aglicaktim son anda toparladim boyle boyle nisan gelcek insallah Allah senin gibi olabilmeyi de nasip etsin bnaOlursun canim sen kendi kendini motiive edeceksn uzulsekte gelmiyorlar ordalar mutlu olalim oyle beklyelm enazndn. Dha iyi hemen gecer. Onuda teselli edyrm o sasryr hatya bana hc bi kere olsun cnm skkn demezmsn ozlemynmu diyor ya saksna diyr tabide.d sende oyle yap tatln alisrsn ztn
biz her konusmamiz da cok özledim diyoruz nasıl gecicek diyoruz ben demiyorum o diyor sonra bnde Tutamıyorum diyorum bugun az kalsin aglicaktim son anda toparladim boyle boyle nisan gelcek insallah Allah senin gibi olabilmeyi de nasip etsin bna
biz her konusmamiz da cok özledim diyoruz nasıl gecicek diyoruz ben demiyorum o diyor sonra bnde Tutamıyorum diyorum bugun az kalsin aglicaktim son anda toparladim boyle boyle nisan gelcek insallah Allah senin gibi olabilmeyi de nasip etsin bna
Özlem güçlendirir ilişkiye olgunluk katar. Birde bu açıdan düşünün. Siz çok karamsarsınız hangimiz özlemiyoruzki hangimiz her konuşmada özledim demiyoruzki? ama her şey insanlar için. Bunu yaşamamız gerekiyormuş yaşıyoruz . Birasz olsun poziitif bakmazsak hiç geçmez bu günler.. İnsan nelere alışmıyorki bu hayatta özlem kalıcıdır o geçmez ama alışılır bi zamandan sonra
at at at bebis bizde gorelim:) ben gecenlerde kahve makinesi almistim kayinvalidecie aman allahim kadin havalara uctu nasi mutlu olduuu:) onu oyle gorunce bende mutlu oldm tabii:) anne kiz mutlu olduk kucuk beyi kiskandirdik:)Hehe dmi bosa dememsler bi kahvenin 40yillik hatri var die .d.d fincani alrm atrm resmini sizede vermeden:)
insanlarin anneleri,babalari, evlatlari vefat ediyoda hayatlarina dvam ediyolar tatlim.. byle surekli gecmiyo zmn diye dusunup durursan tabiiki gecmez zmn.. bak onu ozlemek bile guzel de:) askerlik engelimizde ortadan kalkiyo de.. her gecen gun onu bana yaklastiriyo de:) tamammi kuzu? bugunde bitti iste.. ohhh 1gun daha eksildi isteee:) seninle tanismadik sanirim cnm bnm ama yazdiklarini okuyunca dayanamadim:) beterin beteri vardir.. bizim 11ayimiz var onumuzde biz olelim mi ozmnbiz her konusmamiz da cok özledim diyoruz nasıl gecicek diyoruz ben demiyorum o diyor sonra bnde Tutamıyorum diyorum bugun az kalsin aglicaktim son anda toparladim boyle boyle nisan gelcek insallah Allah senin gibi olabilmeyi de nasip etsin bna
saol bebeğim begenmene sevindim:)zamansizim saatini gordum cok guzelmis gule gule kullansin enistemiiiiz :)
kuzucuuuuk belki o zmn cikartmistir.. yatmadan once fln bnde cikartirim yuzugumu.. hemencik kotu senaryolari getirme, bos yere alinganlik yapma bakiyim:) aaaa sivilde olsa neyse.. askeriyede istemedigin kadar hemcinsiyle beraber zaten:) tehlike yok yaani bebis:)kizlar sevdicegim resim yolladi cok mutlu oldum derkn yüzüğunu takmadigini farkettim cok canim sıkıldı
beni de yaz beni de 1345 ARALIK 2014
2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ
TESKERE ALAN YARENLERİMİZ:
MUTELLA
PLAKA SAYAN YARENLERİMİZ:
HUZURAERDİM / 54 ---SAKARYA
PLASLAN / 58--- SİVAS
PLAKALARA DÜŞMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLEYEN YARENLERİMİZ:
MYNM / 89
OZGEEMRE / 89
NİDAGKHN / 98
ÇİFT RAKAMLARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
WAİT_AND_WAİT / 134
PERİ__KİZİ / 136
PRENSES / 136
POFUDUK16 / 150
YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ:
EVMAKİNESİ / 135
TUCE_TUCE / 135
SAMOZLEM/135
EFULİ__ / 136
EVREM2724 / 171
100'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
PEMBECANTA / 226
ZAMANSİZ93 / 246
YESMCEYHN / 249
200'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
KAMUHE / 333
PANZEHİR121/ 333
DENİZLİLİLİLİ / 335
MLTM / 343
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR
ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ
ellerine saglik tatlim.. super olmuss5 ARALIK 2014
2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ
TESKERE ALAN YARENLERİMİZ:
MUTELLA
PLAKA SAYAN YARENLERİMİZ:
HUZURAERDİM / 54 ---SAKARYA
PLASLAN / 58--- SİVAS
PLAKALARA DÜŞMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLEYEN YARENLERİMİZ:
MYNM / 89
OZGEEMRE / 89
NİDAGKHN / 98
ÇİFT RAKAMLARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
WAİT_AND_WAİT / 134
PERİ__KİZİ / 136
PRENSES / 136
POFUDUK16 / 150
YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ:
EVMAKİNESİ / 135
TUCE_TUCE / 135
SAMOZLEM/135
EFULİ__ / 136
EVREM2724 / 171
100'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
PEMBECANTA / 226
ZAMANSİZ93 / 246
YESMCEYHN / 249
200'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
KAMUHE / 333
PANZEHİR121/ 333
DENİZLİLİLİLİ / 335
MLTM / 343
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR
ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ
beni de yaz beni de 134
ellerine saglik tatlim.. super olmuss
sağol canım:)Tmam canım yarınki şafakta eklicem senide :)
Cnmbiz her konusmamiz da cok özledim diyoruz nasıl gecicek diyoruz ben demiyorum o diyor sonra bnde Tutamıyorum diyorum bugun az kalsin aglicaktim son anda toparladim boyle boyle nisan gelcek insallah Allah senin gibi olabilmeyi de nasip etsin bna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?