2014 Yarenleri! :)

Bende çayı çok sevmiyordum eskiden ama son 2 senedir içiyorum. Hele bir de yanımda aşkım varsa 1 demlik çay bitiyor. Ama alış bence, sevdiğine ayak uydurabilmen için.
Cnm ben icemem cayi alisamam da sanmiyorm. Benm sevdicek cay icerken bende kola icyorm byle enazndn eslik edyrm bi seklde:))))

at at at bebis bizde gorelim:) ben gecenlerde kahve makinesi almistim kayinvalidecie aman allahim kadin havalara uctu nasi mutlu olduuu:) onu oyle gorunce bende mutlu oldm tabii:) anne kiz mutlu olduk kucuk beyi kiskandirdik:)
Bak buda guzel fikir kahve makineside alablrm:)) yoktu zatn iyi akil ettn bak.d mutlu olur tabi tatlm:) kim olmaz:)

gunaydin canlarimmm :) bu sabah erdim tras olurken resmini cekmiss aynaya da safak 53 yazmis kopukle :) tipini yerimmm :) ama küstümm yazdım benim adımı niye yazmadın diyee

günaydın bebeklerrrr :)) hava karanlık biz aydınlık olalım.. haftanın son iş günü.. yarın sınav var( aöf )

günaydın canım nasılsın ...dün askerim aradı akşam iyiyim dedi haftaya atışlara başlıycaklarmış bende tam atma slla dedim oonlar zaten hepsini 9 da 9 yazıyorlarmış nasıl olur dedim öyle işte dedi ...aralık 16 gelecek işte ..sonra urfa geçicek .. sınav için başarılar canım..aman dikkat et emi..:)

evet canım atışlarda hepsini attılar diye yazıyorlar ama merak etme usta birliğine gittiklerinde pek etkisi olmuyor onun, çünkü sınırda tekrar atış yaptırıyorlar 2 ayda 2 kez atışa gitti benim sevdicek de..
gelmesine az kalmış canım, 1 hafta mı kullanacak iznini
teşekkür ederim canım pek çalışamadım o yüzden korkuyorum sorulardan :)) hakkımızda hayırlısı :))

yok canım 2 gün kalacak komutanları izin kullanmayın demiş eğer içerde yer açığı varsa oraya alırlar geç giderseniz dolar demiş bakalımişte birde akşam rapor istedi ayakta fazala kalamaz diye rapor alın dşiye nöbet çok tutturyolrmış valla nasıl alacaz bilmiyorum ...

akçakale nereye bağlı acaba canım, eğer viranşehire bağlıysa komutanın dediği şekilde olursa benim sevdiceğin orda da görevlendirilebilir, evet canım sınırda hep nöbet varmış, Allah yardımcıları olsun

akçakale şanlıurfaya bağlı kuzum hepsinin hakınnad hayırlısı olsun canım ...nöbet tutmnası değil adam yerine koymaamları içimi acıtıyor ya askerler bu vatanın en değerli evltları

kuzu güveniyorum ona o ayrı bi konu ama ne bilim takmamasina uzuldum açıkçası

akçakale şanlıurfaya bağlı kuzum hepsinin hakınnad hayırlısı olsun canım ...nöbet tutmnası değil adam yerine koymaamları içimi acıtıyor ya askerler bu vatanın en değerli evltları

direkt merkeze mi bağlıymış canım, o zaman merkezde kalma ihtimali de olabilir, hakkınızda hayırlısı olsun canım :)
bu böyle gelmiş böyle gidecek canım.. mehmetçik kavramının olduğu, vatan bayrak sevgisinin olduğu bir ülkede bedelli askerlik diye bir zırvalığın çıkması benim de canımı çok sıkıyor..

ewet tatlım ya dun fotoğraf gonderdi bi kac tane cok mutlu oldum derkn bi baktim yuzuk yok,bna takıyorum demişti

canım bu konuda baskı yapmazsan hem sen üzülmezsin hem de o rahat eder, ben de yüzük takıyorum ama sevdiceğe şart koşmuyorum sonuçta askeriye içindeler hadi onu geçelim, sürekli iş yapıyorlar.. takmıyor ben de üstüne gitmiyorum sen de dert etme :)) anladığım kadarıyla yüzüğü takmamasından çok, sana takıyorum deyip takmaması üzmüş seni, buna ben de çok kızardım..

urfaya 54 km imiş canım amin hepimizin hakkında hayırlııs olsun canım katılıyorum sana sövüyorum bu adaletsiz düzene zaten ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…