Iyiyim çok şükür tatlim sen nasilsngünaydın canım ..nasılsın ...
Iyiyim çok şükür tatlim sen nasilsn
Sevindim canim ben dha duymadim sesini dün aramadi.bende iyim canım dün askerimin sesini duydum daha iyiyim valla ....
Canin komutanin nasl davrandigi onemli. Bde gidp komutana sorsun belki bilerek yalan soyluyorlardir.kızlar moralim bozuldu.. az önce sevdicek yazdı.. yazıhanede 3 kişi çalışıyorlar, diğer ikisi askerime çok kötü davranıyorlar ama komutanı da tam tersi bi o kadar iyi davranıyor.. konu şu ki ; bugün sevdiceğe, komutan seni yetersiz buluyor yerine adam bulmamızı söyledi demişler, ben de direkt komutanla konuş kimsenin lafına bakma dedim..
inşallah görevinden olmaz kızlar cuma vakti duam bu
tam düzen oturttuk diyordum, işe bak şimdi.. eğer görevinden olursa telefonu göndermek zorunda kalıcak bana, yada çok kafamı attırırlarsa izne gelicem dedi...
Canin komutanin nasl davrandigi onemli. Bde gidp komutana sorsun belki bilerek yalan soyluyorlardir.
Sorma cnm ya kardes gbi anlasacklarna var boyleleri. Direk o aklma geldi bilerk soylemsler die. Komutnla konissn ins oyledrde digerleri ogrenp ceza yerben de böyle söyledim canım, seni yıldırmak için yapıyor olabilirler dedim.. sanki görevine göre para veriyorlar ya ne bu çekememezlik..
Benide eklediğin için teşekkür ederim5 ARALIK 2014
2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ
TESKERE ALAN YARENLERİMİZ:
MUTELLA
PLAKA SAYAN YARENLERİMİZ:
HUZURAERDİM / 54 ---SAKARYA
PLASLAN / 58--- SİVAS
PLAKALARA DÜŞMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLEYEN YARENLERİMİZ:
MYNM / 89
OZGEEMRE / 89
NİDAGKHN / 98
ÇİFT RAKAMLARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
WAİT_AND_WAİT / 134
PERİ__KİZİ / 136
PRENSES / 136
POFUDUK16 / 150
YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ:
EVMAKİNESİ / 135
TUCE_TUCE / 135
SAMOZLEM/135
EFULİ__ / 136
EVREM2724 / 171
100'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
PEMBECANTA / 226
ZAMANSİZ93 / 246
YESMCEYHN / 249
200'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
KAMUHE / 333
PANZEHİR121/ 333
DENİZLİLİLİLİ / 335
MLTM / 343
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR
ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ
Sorma cnm ya kardes gbi anlasacklarna var boyleleri. Direk o aklma geldi bilerk soylemsler die. Komutnla konissn ins oyledrde digerleri ogrenp ceza yer
Sinr olyorm byle duynca cnm hakszlga gelemyrm. Bnm can da ceza aldi haksz yere ustbddvrelerdn. cnku acmyrm yani alsalarda ceza. Sizn icn de hayrlsi cnmgörevimizden olmayalım da canım onlar ceza almasa da olur, sevdicek şikayet etmez onları zaten.. hakkımızda hayırlısı
ewet kuzum ztn yemekhanede bnmki ondan takamiyo olabilir daha konusamadik..takıyorum demedi de,yüzüğü boldu biraz daralttik dagitimda,gecen gun askim yuzuk ne durumda duruyo dimi fln dedim duruyo askim dedi. .yani takıyorum fln demedi net olarak.canım bu konuda baskı yapmazsan hem sen üzülmezsin hem de o rahat eder, ben de yüzük takıyorum ama sevdiceğe şart koşmuyorum sonuçta askeriye içindeler hadi onu geçelim, sürekli iş yapıyorlar.. takmıyor ben de üstüne gitmiyorum sen de dert etme :)) anladığım kadarıyla yüzüğü takmamasından çok, sana takıyorum deyip takmaması üzmüş seni, buna ben de çok kızardım..
canim komutana hicbisey sormasin bnce öyle bi durum soz konusuysa ztn ortaya cikar..sorupta tatsizlik yasamasin..komutanlar en ufak şeyde yanina gidenlerden hoşlanmaz diye düşünüyorumkızlar moralim bozuldu.. az önce sevdicek yazdı.. yazıhanede 3 kişi çalışıyorlar, diğer ikisi askerime çok kötü davranıyorlar ama komutanı da tam tersi bi o kadar iyi davranıyor.. konu şu ki ; bugün sevdiceğe, komutan seni yetersiz buluyor yerine adam bulmamızı söyledi demişler, ben de direkt komutanla konuş kimsenin lafına bakma dedim..
inşallah görevinden olmaz kızlar cuma vakti duam bu
tam düzen oturttuk diyordum, işe bak şimdi.. eğer görevinden olursa telefonu göndermek zorunda kalıcak bana, yada çok kafamı attırırlarsa izne gelicem dedi...
Sinr olyorm byle duynca cnm hakszlga gelemyrm. Bnm can da ceza aldi haksz yere ustbddvrelerdn. cnku acmyrm yani alsalarda ceza. Sizn icn de hayrlsi cnm
ewet kuzum ztn yemekhanede bnmki ondan takamiyo olabilir daha konusamadik..takıyorum demedi de,yüzüğü boldu biraz daralttik dagitimda,gecen gun askim yuzuk ne durumda duruyo dimi fln dedim duruyo askim dedi. .yani takıyorum fln demedi net olarak.
canim komutana hicbisey sormasin bnce öyle bi durum soz konusuysa ztn ortaya cikar..sorupta tatsizlik yasamasin..komutanlar en ufak şeyde yanina gidenlerden hoşlanmaz diye düşünüyorum
Aynen oyle canim ya haklarnda hayrlisi olsun. Ama senin asker ele vermckse digerlerni bosa gidp sormasn komutana beklsn belli olur ztn cnmbenim de çok sinirlerim bozuldu canım, alt devreymiş üst devreymiş saçma saçma işler valla bana çok komik geliyor ya sanki orda komutansın da senelerce görev yapıyosun, alt tarafı oraya 3 4 ay önce gelmişsin
Aynen oyle canim ya haklarnda hayrlisi olsun. Ama senin asker ele vermckse digerlerni bosa gidp sormasn komutana beklsn belli olur ztn cnm
Hayirlisi olsun tatlm skma caninibilmiyorum canım ne yapacak direkt isim vermese de kulağıma geldi der herhalde bakalım haber bekliyorum..
Geldimmm :)Bakim bakm:) ben paylastm cnm nerdeydn
Teşekkürler canim :)Massallah cnm cok tatlisnz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?