tatlim safakk 53 :) bu gece 52 olcak :) ben sana aksam hatirlatirim yine :)
Benide eklediğin için teşekkür ederimozgeemre ;-) Bu hayırlı cuma vaktin de Allah'ım tüm askerlerimizi sevdikleriyle sağ salim kavuşmasını nasip etsin... Zamanda su olup aksın inşallah.....
Selamlar.
Bugün çok kötüyüm. Doğum günüm ve sevdicek hatırlamadı bilee.
Selamlar.
Selamlar.
Kuuzumm doğum günün kutlu olsunnnNasıl hatirlamadı canım aramadı mı yoksa aradıda kutlamadı mı
güzelim mutlu yıllara .aramadımı aradıda bişe demedimi ? ....
doğum günün kutlu olsun bebeğim
aramamıştır daha seni, yoksa hatırlamaz mı canım unutmamıştır
Bugünün tarihinin farkında mı acaba canım yoksa neden unutsun yok yok kafaaları çok dolu orda yada bi süprizin peşindedir belkideeeTeşekkür ederim canım :) Mesajlaşıyoruz kutlamadı unuttu yani.
Teşekkürler canım :) Konuştuk ama hiçbir şey demedi işte.
Canım mesajlaştık saat kaçtan beri kutlamadı unuttu anlayacağın. İzne de gelmiyor neymiş ailesi gelme daha erken demiş o yüzden gelmiyor.
Hosgeldn cnmGeldimmm :)
Bugünün tarihinin farkında mı acaba canım yoksa neden unutsun yok yok kafaaları çok dolu orda yada bi süprizin peşindedir belkideee
ya nasıl unutur canım benim dur sıkma canını hemen, izne gelmemesi de iyi oluyor canım daha yeni gitti bak harcamadığın her güne şükrediceksin izne geldiğinde :)
ne biliyim belki birşey planlıyordur yani unutmuş olamaz canım daha önce unuttuğu oldu mu ki
bence canım bulundukları ortamı bilmiyoruz biz ..ne yaşadıklarını beyinleri dolmuştur artık onların o yüzden tepki yapma emin ol sana gzüel bir süpriz yapacaktır .. akşama kadar hatırlamazsa sakın tepki yapma sen söyle bugün doğımgünümdü unuttun diye ....
Bir şey planladığı yok unutmuş işte canım. Dondurmuştum ya açtım dün bugün baktım yarım saat önce aktifmiş orda bile görmüştür ama kutlamadı bende gördüm verdiği değeri.
görmüştür tabi canım girdiyse, ne diyimki beklemekten başka çare yok, eğer akşama kadar kutlamazsa koy tavrını canım, mesela bugüne kadar hiç konuşmadınız mı doğumgününden, ne bileyim arkadaşlarımla dışarı çıkarım bi pasta keseriz falan diye
Yok canım konusunu açmayı sevmem ben doğumgünlerini öyle pasta vs kutlamayıda sevmem hiç. Ama 2 3 hafta önce muhabbeti geçmişti. Unutmuştur yaa. Bi keresinde sordum taa askere gitmeden önce adam doğumgünümü hatırlamadı düşün
unutmuş olabilir o zaman canım ama unutması seni önemsememesinden değil, kafasının dolu olmasından bence
Erkekler bizim kadar değer vermiyor böyle şeylere. Her neyse takılsın o ya keyfine baksın ne diyim.
Postayı da yolladım. 3 4 güne elinde olurmuş. :)
Hosbuldum canim :)Hosgeldn cnm
evet canım bizim kadar detaycı değiller haklısın :)
hadi bakalım hayırlısı olsun eline alsın duygulansın bi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?