2014 Yarenleri! :)

tatlim safakk 53 :) bu gece 52 olcak :) ben sana aksam hatirlatirim yine :)

Tamam tatlım ben düzeltiyorum şimdi :)

Benide eklediğin için teşekkür ederim ozgeemre ;-) Bu hayırlı cuma vaktin de Allah'ım tüm askerlerimizi sevdikleriyle sağ salim kavuşmasını nasip etsin... Zamanda su olup aksın inşallah.....

Amin canımm dualarımız hep bu yöndee hayırlısıyla herkes kavuşsun sevdiceğine :) :)

Selamlar.

Bugün çok kötüyüm. Doğum günüm ve sevdicek hatırlamadı bilee.

doğum günün kutlu olsun bebeğim
aramamıştır daha seni, yoksa hatırlamaz mı canım unutmamıştır

Canım mesajlaştık saat kaçtan beri kutlamadı unuttu anlayacağın. İzne de gelmiyor neymiş ailesi gelme daha erken demiş o yüzden gelmiyor.

Teşekkür ederim canım :) Mesajlaşıyoruz kutlamadı unuttu yani.

Teşekkürler canım :) Konuştuk ama hiçbir şey demedi işte.
Bugünün tarihinin farkında mı acaba canım yoksa neden unutsun yok yok kafaaları çok dolu orda yada bi süprizin peşindedir belkideee

Canım mesajlaştık saat kaçtan beri kutlamadı unuttu anlayacağın. İzne de gelmiyor neymiş ailesi gelme daha erken demiş o yüzden gelmiyor.

ya nasıl unutur canım benim dur sıkma canını hemen, izne gelmemesi de iyi oluyor canım daha yeni gitti bak harcamadığın her güne şükrediceksin izne geldiğinde :)
ne biliyim belki birşey planlıyordur yani unutmuş olamaz canım daha önce unuttuğu oldu mu ki

bence canım bulundukları ortamı bilmiyoruz biz ..ne yaşadıklarını beyinleri dolmuştur artık onların o yüzden tepki yapma emin ol sana gzüel bir süpriz yapacaktır .. akşama kadar hatırlamazsa sakın tepki yapma sen söyle bugün doğımgünümdü unuttun diye ....

Bugünün tarihinin farkında mı acaba canım yoksa neden unutsun yok yok kafaaları çok dolu orda yada bi süprizin peşindedir belkideee

Canım aynen dediğin gibi bence tarihin farkında bile değil. Çünkü bir kaç haftadır aynı şeyi söylüyor kafam dolu stresliyim vs. Düşün nisanda izne gelmeyi planlayan adam aralıkta gelmek istiyordu ailesi istemedi diye bugün vazgeçti ama. Surpriz yapmaz o

Bir şey planladığı yok unutmuş işte canım. Dondurmuştum ya açtım dün bugün baktım yarım saat önce aktifmiş orda bile görmüştür ama kutlamadı bende gördüm verdiği değeri.

Aynen canım akşam bugün doğumgünümdü kutladığın ve çok güzel bir gün geçirttiğin için teşekkür ederim ben uyuyorum dicem. Hatta telefonu da kapatırım.

Son düzenleme:
Bir şey planladığı yok unutmuş işte canım. Dondurmuştum ya açtım dün bugün baktım yarım saat önce aktifmiş orda bile görmüştür ama kutlamadı bende gördüm verdiği değeri.

görmüştür tabi canım girdiyse, ne diyimki beklemekten başka çare yok, eğer akşama kadar kutlamazsa koy tavrını canım, mesela bugüne kadar hiç konuşmadınız mı doğumgününden, ne bileyim arkadaşlarımla dışarı çıkarım bi pasta keseriz falan diye

Yok canım konusunu açmayı sevmem ben doğumgünlerini öyle pasta vs kutlamayıda sevmem hiç. Ama 2 3 hafta önce muhabbeti geçmişti. Unutmuştur yaa. Bi keresinde sordum taa askere gitmeden önce adam doğumgünümü hatırlamadı düşün

unutmuş olabilir o zaman canım ama unutması seni önemsememesinden değil, kafasının dolu olmasından bence

unutmuş olabilir o zaman canım ama unutması seni önemsememesinden değil, kafasının dolu olmasından bence

Erkekler bizim kadar değer vermiyor böyle şeylere. Her neyse takılsın o ya keyfine baksın ne diyim.

Postayı da yolladım. 3 4 güne elinde olurmuş. :)

Erkekler bizim kadar değer vermiyor böyle şeylere. Her neyse takılsın o ya keyfine baksın ne diyim.

Postayı da yolladım. 3 4 güne elinde olurmuş. :)

evet canım bizim kadar detaycı değiller haklısın :)
hadi bakalım hayırlısı olsun eline alsın duygulansın bi :))

evet canım bizim kadar detaycı değiller haklısın :)
hadi bakalım hayırlısı olsun eline alsın duygulansın bi :))

Bak hala ses seda yok. Bana en son attığı mesaj '' Canım sıkılıyor bugün çok yorgun hissediyorum kendimi uykusuz''

1 saat önce attı cevap gelmedi daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…