Bak hala ses seda yok. Bana en son attığı mesaj '' Canım sıkılıyor bugün çok yorgun hissediyorum kendimi uykusuz''
1 saat önce attı cevap gelmedi daha.
canım işi vardır dur sabret, elbet hatırlayacak ne biliyim tarihi görür bi yerde herhalde
geri gelecek ama :)Kızlar benım askerım gıttı
Allah kavuştursun, kısa dönemmi uzun dönemmi ? nereye gittitKızlar benım askerım gıttı
o hep aramızdaydıAllah kavuştursun, kısa dönemmi uzun dönemmi ? nereye gittitAramıza hoşgeldin .
o hep aramızdaydısen hoşgeldin asıl kuzum
Kızlarrr yareni Muğla Fethiye'de olan var mı ?
Muğla fethiyeye geçicek 15 gün sonra falan Bahriyeli olarak Sahik güvenlikte olucak.. Şuan Yalovada eğitim alıyor.AAaa muğladamı askerrr ne gzelll Muğlada okumuştum yeni mezun oldum ahh ahh keşke bizimde Muğla olsaydı :)
:) nasılsın kuzum şafak kaç sekerimçok özür dilerim ben bilmeden şeyetttimm :) Hoşbuldukkkk o zaman ..
Muğla fethiyeye geçicek 15 gün sonra falan Bahriyeli olarak Sahik güvenlikte olucak.. Şuan Yalovada eğitim alıyor.
Vallaha güzelmi kötümü bilemedim, kime söylesem tek dönmez muğladan diyorlarağlasammı gülsemmi bilemiyorum işte
kız kim diyor tek dönmez diye adam canına mı susamışMuğla fethiyeye geçicek 15 gün sonra falan Bahriyeli olarak Sahik güvenlikte olucak.. Şuan Yalovada eğitim alıyor.
Vallaha güzelmi kötümü bilemedim, kime söylesem tek dönmez muğladan diyorlarağlasammı gülsemmi bilemiyorum işte
Teşekkür ederim şafak sayıyorum nasıl olayım, Benim daha 332 senin kaçç nerede yarenin ?:) nasılsın kuzum şafak kaç sekerim
Bende kendime öyle moral veriyorum zaten canım ..Hahahaha e tabi turistlerin en yoğun olduğu bölgeeeİçinde varsa kuzum insanın nerde olursa olsun yapar zaten. Adam oraya askerlik yapmaya gidiyor tatile değil takma sen kimseyiiiii
Etrafımdakiler yahu kim olcakkız kim diyor tek dönmez diye adam canına mı susamış
225 yanlış saymıyorsamTeşekkür ederim şafak sayıyorum nasıl olayım, Benim daha 332 senin kaçç nerede yarenin ?
fena değil...hala çalışıyorum aslında ama arada bakıyorum buraya da :) sevin bence canım doğu olsaydı hep aklın kalacktı millet boş boş konuşmaya bayılır zatenBende kendime öyle moral veriyorum zaten canım ..hayırlısı olsun hakkımızda. Senin yarenin nerede ? şafağın kaç ?
Etrafımdakiler yahu kim olcakvalllahi diyorum ya sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ?
Derse ara verdin herhalde nasıl gidiyor çalışmalar :)
Bende kendime öyle moral veriyorum zaten canım ..hayırlısı olsun hakkımızda. Senin yarenin nerede ? şafağın kaç ?
Etrafımdakiler yahu kim olcakvalllahi diyorum ya sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ?
Derse ara verdin herhalde nasıl gidiyor çalışmalar :)
Allah yardımcınız olsun inşallah, bugünden sonra adını bilmesem de dualarımdasınız225 yanlış saymıyorsamhakkaride benim tatlişkom
Yok canm ben evli değilimmm, inşallah 332 biterde yarenim gelirse 2016 haziranda düşünüyoruz..fena değil...hala çalışıyorum aslında ama arada bakıyorum buraya da :) sevin bence canım doğu olsaydı hep aklın kalacktı millet boş boş konuşmaya bayılır zatensen evli misin avatarına bakarak soruyorum ama
Ohhh azıcık kalmış darısı bize inşallahh..Hiiiç takma kimseyii boşveerr sen güveniyorsan başkalarına laf söylemek düşmezz . Benim Afyonda canım şafak 89
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?