evet canım :) evli mutlu çocukluyum yani:) darısı başına :)Yok canm ben evli değilimmm, inşallah 332 biterde yarenim gelirse 2016 haziranda düşünüyoruz..
Ben seni takip ediyorum eşin askerde bebişlerinde var sanırımmm dimi
Ohhh azıcık kalmış darısı bize inşallahh..
Uzun donem cnm.. Alasehırde acemılıgımız bıttı smdı burdurda usta bırlıgıne gectı.. Dagıtım ıznındeydı 1hftadır ama cok cabuk gectı bıttıAllah kavuştursun, kısa dönemmi uzun dönemmi ? nereye gittitAramıza hoşgeldin .
Sagol bıtanemAllah kavuştursun bebeğim
Muğla fethiyeye geçicek 15 gün sonra falan Bahriyeli olarak Sahik güvenlikte olucak.. Şuan Yalovada eğitim alıyor.
Vallaha güzelmi kötümü bilemedim, kime söylesem tek dönmez muğladan diyorlarağlasammı gülsemmi bilemiyorum işte
Haklısın o konuda zaten şüphem yok ama, boş ağızlıların bu tarz konuşmaları da çok canımı sıkıyor işte..Canım benimki de İzmir'de herkes oo şanslı çocuk, İzmir'in kızları güzel olur, çarşıda çok kız olur vs diyor. Adamın içinde varsa yan yana olduğunuz dönemde de yapar şehir falan filan farketmiyor yani. Küçük bir kasabada da bulursun koca bir şehirde de.
himm komutan öyle dediyse söylesin tabi tatlım,bizim komutan canavar gibide bn o yüzden o şekilde yorumladim:)o zaman sorun edilcek birsey yok bebeğim :)) biz kızlar fazla detaycıyız ben de çok kafama takıyorum bu konuyu ama askerdeyken varsın takmasın çarşısı bile yok sevdiceğin :))
canım komutan özellikle demişti göreve başladığında, ne olursa olsun ilk önce bana gel kimsenin lafına bakma, burda komutan benim diye.. o nedenle ben gidip konuşmasından yanayım, tamam bekle araştırma konuyu dicem ama ya haksızlık yapılıyorsa bunu öğrenmeye hakkımız var o da kendini savunur eğer bir problem varsa öyle değil mi
Yani buyuk konusmaym cnm çay konusunda bakalm kaynanam icirmeye calsyr ztn haha
Evet kuzum ben attırıyorumm . Annenin kabullenmesine çok sevindimm tatlımmm olsun değiştirsende önemli olan niyet hayırlısı olsun bakalım artık her şey daha kolay olur
begenir kuzum cokkk güzel:)
Yaa ne guzel masallahh Bize yarisi yeter:) hic izne gelmicek bide puffff
ya sevdiceğimin fotoğraflarina bak bak doymuyorum,meğer ne cok özlemişim..bi fotoğraf karesi bu kdr mutlu edebilir mi bi insanı:)
Cnm zaten diyorrrr bak bz cayciyz senide alstrcaz canin sagolsn anne icerm sen yeterki iste dedm yag cekiom haha:)Ahahahalisirsin kuzum Ozaman abooo el mahkum gelin kaynana keyif yaparsiniz sonra
Tamam canim :) soyleyim mi safak ahaha
Cok sağol canimsin :)
Gun sayma kuzum gecmiyor yoksa benm askerim 1kere geldi Sonra ben gittim daha gelmeyecek
Massallah cnm darisi bze olsn. Bnm 335:)iyi akşamlar kızlar bugünüde biitirdik sayılır kaldı 135 günümüz:) ben çıkıyorum Allaha emanet ...
iyi akşamlar kızlar bugünüde biitirdik sayılır kaldı 135 günümüz:) ben çıkıyorum Allaha emanet ...
Pardon 333 cnm bnm karstiriom :))iyi akşamlar kızlar bugünüde biitirdik sayılır kaldı 135 günümüz:) ben çıkıyorum Allaha emanet ...
Massallah cnm darisi bze olsn. Bnm 335:)
Cnm zaten diyorrrr bak bz cayciyz senide alstrcaz canin sagolsn anne icerm sen yeterki iste dedm yag cekiom haha:)
Aynen kuzum allah var sagolsunla cok severler beni bende cok seviyorm. Icerm oblar icn.d sevglyken dha soz olmadan can derdi ic bnm icn icmzdm yuzume vuracak geldgnde haha:)Vayyy geline bak gelineafferin Kiz iyi Yapiyon bence kuzum
AMIN insallah kuzum. 333 olduda ben fazla soyledm braz zaman su gibi gscer INSALLAH:)amin kuzum inşallah ...01 dediğimzi günü büyük harflerle yazıcaz buraya inşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?