2014 Yarenleri! :)

evet canım :) evli mutlu çocukluyum yani:) darısı başına :)

Canım benimki de İzmir'de herkes oo şanslı çocuk, İzmir'in kızları güzel olur, çarşıda çok kız olur vs diyor. Adamın içinde varsa yan yana olduğunuz dönemde de yapar şehir falan filan farketmiyor yani. Küçük bir kasabada da bulursun koca bir şehirde de.

Haklısın o konuda zaten şüphem yok ama, boş ağızlıların bu tarz konuşmaları da çok canımı sıkıyor işte..
Bu arada aradı yarenim şimdi kızlar yarım saat konuştuk ilk defaa vallahi çok mutlu oldummm .. Darısı size ..
Çalıştığım için hafta sonu pek uğrayamam evde işlerim olur belki, kendinize dikkat edin pazartesi laflarız yineee
Yarenlerinizden güzel haberler aladığınız mutlu bir hafta sonu diliyorum sizlereeeeee

himm komutan öyle dediyse söylesin tabi tatlım,bizim komutan canavar gibide bn o yüzden o şekilde yorumladim:)
gitsin konussun tabi ici rahatlar ne neymiş ogrenir.

Yani buyuk konusmaym cnm çay konusunda bakalm kaynanam icirmeye calsyr ztn haha

Ahahah alisirsin kuzum Ozaman abooo el mahkum gelin kaynana keyif yaparsiniz sonra

Evet kuzum ben attırıyorumm . Annenin kabullenmesine çok sevindimm tatlımmm olsun değiştirsende önemli olan niyet hayırlısı olsun bakalım artık her şey daha kolay olur

Tamam canim :) soyleyim mi safak ahaha

begenir kuzum cokkk güzel:)

Cok sağol canimsin :)

Yaa ne guzel masallahh Bize yarisi yeter:) hic izne gelmicek bide puffff

Gun sayma kuzum gecmiyor yoksa benm askerim 1kere geldi Sonra ben gittim daha gelmeyecek

Ahahah alisirsin kuzum Ozaman abooo el mahkum gelin kaynana keyif yaparsiniz sonra

Tamam canim :) soyleyim mi safak ahaha

Cok sağol canimsin :)

Gun sayma kuzum gecmiyor yoksa benm askerim 1kere geldi Sonra ben gittim daha gelmeyecek
Cnm zaten diyorrrr bak bz cayciyz senide alstrcaz canin sagolsn anne icerm sen yeterki iste dedm yag cekiom haha:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…