2014 Yarenleri! :)

Ya cookk teşekkür ederim o kadar moral olduki yazdiklarin o kadar cok hosuma gitti ki..vakitler su gibi aksin gitsin insallah hepimiz icin.Aynen dedigin gibi zaman lehimize isliyor hepimiz icin Guzel gunler bekliyor hepimizi insallah evlenecegim gune daha cok yaklasiyorummm:))))

Ozge cok dogru söylediklerin katiliyorum tabiki ama insanin bazen elinde olmuyo yapi meselesi birazda sanirim Alisicam insallah dediklerinizi kulagima küpe ediyorum.destekleriniz icin cok sagolun.

Kibris da canim lefkosada zor degil gitmek ama onu görüp dönmek orda birakmak cok daha zor olur diye korkuyorum mart da dogum günü belki o zaman bi süpriz yapabilirm:) senin asker Nerede?

yerim seni :) allah kavustursun tatlimmm

iyi aksamlar kuzuuum

oyyy bidigimm :) bende kiz bendeee :) bir opesim var kiii sormayin gitsinnn
Nasılsın tatlımm? Ne zmndır konusamadık senınle Ben hıc ıyı degılım yaa Coook ozledııım sımdıdeeen Aramadıda benııı babasını aramıs rahatmıs cok sukur 20kısı ancaymıs gazınoda calısan..tlf gotursem olucakmıs demıs.. Ama benı neden aramadı yaa 1000kere syledım benı ara dıye Rahat olusuna sevınemıyorm bıle.. Sesını duymadan rahat edemıycm cnku Ooooofff cok kotuyum.. Neden aramadı benı yaa

Ooooh ne guzel ıste kuzucum yaa Hep dugun planlarına odaklan tamammı? Ben oyle yapıyorum Bızde askerden snra bahara planlıyoruz nasıpseee2016baharıııı..daha var ama yınede her gecen gun bıraz daha yaklasıoruz.. Sız nezmna dusunuyosunuz tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…