- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
Aynen tatlm. 15inde belli olcak bnm askernde dua edin kzlar rahat biyere dussun dogu olmaz insallah:Skuzular bu hafta sanırım uzun dönem gidenlerin usta birlikleri belli olacakmııış
acemi birliği neresiydi kuzum tahmin yapabilirim belki:)Aynen tatlm. 15inde belli olcak bnm askernde dua edin kzlar rahat biyere dussun dogu olmaz insallah:S
Ankara canm. Evci izne geldgnde diodu coguni sornak hakkariye gonderyorlr dusuk kibrsa gnderndenolyor ama ins kendi kbrsa duser tatlm yaaacemi birliği neresiydi kuzum tahmin yapabilirim belki:)
mutlu yillar canim :) belki cok yorulmustur aklindan gitmistir cnm hatirlar :)Selamlar.
Bugün çok kötüyüm. Doğum günüm ve sevdicek hatırlamadı bilee.
yerim seni :) allah kavustursun tatlimmmKızlar benım askerım gıttı
iyi aksamlar kuzuuumIyi aksamlar tatliskolar
oyyy bidigimm :) bende kiz bendeee :) bir opesim var kiii sormayin gitsinnnya sevdiceğimin fotoğraflarina bak bak doymuyorum,meğer ne cok özlemişim..bi fotoğraf karesi bu kdr mutlu edebilir mi bi insanı:)
Nasilsn baby:)yerim seni :) allah kavustursun tatlimmm
iyi aksamlar kuzuuum
oyyy bidigimm :) bende kiz bendeee :) bir opesim var kiii sormayin gitsinnn
Ya cookk teşekkür ederim o kadar moral olduki yazdiklarin o kadar cok hosuma gitti ki..vakitler su gibi aksin gitsin insallah hepimiz icin.Aynen dedigin gibi zaman lehimize isliyor hepimiz icin Guzel gunler bekliyor hepimizi insallah evlenecegim gune daha cok yaklasiyorummm:))))insanlarin anneleri,babalari, evlatlari vefat ediyoda hayatlarina dvam ediyolar tatlim.. byle surekli gecmiyo zmn diye dusunup durursan tabiiki gecmez zmn.. bak onu ozlemek bile guzel de:) askerlik engelimizde ortadan kalkiyo de.. her gecen gun onu bana yaklastiriyo de:) tamammi kuzu? bugunde bitti iste.. ohhh 1gun daha eksildi isteee:) seninle tanismadik sanirim cnm bnm ama yazdiklarini okuyunca dayanamadim:) beterin beteri vardir.. bizim 11ayimiz var onumuzde biz olelim mi ozmngecicek geciceeek:) hatta geciyooooo:)
iyiyiiiim babyyy :) yemek yiyorumm sen nPiyosun nasilsinNasilsn baby:)
:) bende iyiym çok şükür tatlm afydtilsn bende yeni kalktm yemektn oturuyorm smdi:)iyiyiiiim babyyy :) yemek yiyorumm sen nPiyosun nasilsin
ankara karısık gönderiyor canım ya.. arkadasımın sevgiliisi ankaradan trakyaya düştü.. Hayırlısı hepimiz iiçin.Ankara canm. Evci izne geldgnde diodu coguni sornak hakkariye gonderyorlr dusuk kibrsa gnderndenolyor ama ins kendi kbrsa duser tatlm yaa
Ozge cok dogru söylediklerin katiliyorum tabiki ama insanin bazen elinde olmuyo yapi meselesi birazda sanirim Alisicam insallah dediklerinizi kulagima küpe ediyorum.destekleriniz icin cok sagolun.Kesinlikle. Ben bugün benimki özledim diyince, bende şaka yaptım. Valla burda keyfim yerinde sevgilim. Senin dırdırın olmadan yaşıyorum. Güldü sonra dedi ki bekle sen, saltanatın Nisan'a kadar. Döneyim sana bir balans ayarı yaparım. :) Bazen şaka yapın, espri yapın. Onların en çok morale ihtiyacı var. Benimki her telefon sonrası, beni yine güldürdün Allahta seni güldürsün diyip kapatıyor. Karamsar olma özgeninde dediği gibi. En güzeli rasyonel hayaller kurmak. Ben bana evlenme teklifi anını hayal ediyorum. Ama odunca teklifler hayal ediyorum ki, sonrasında daha da mutlu olayım. Çünkü o kadar da odunca teklif etmez yani biliyorum. :)
Evet kuzum. AMIN tatlim herseyin hayirlisi:)ankara karısık gönderiyor canım ya.. arkadasımın sevgiliisi ankaradan trakyaya düştü.. Hayırlısı hepimiz iiçin.
Kibris da canim lefkosada zor degil gitmek ama onu görüp dönmek orda birakmak cok daha zor olur diye korkuyorum mart da dogum günü belki o zaman bi süpriz yapabilirm:) senin asker Nerede?Özlemlerin arttığı zaman. Benimkide özledim diyor. Her sözünün başı ya da sonu özledim. Bugün seni karşımda görsem yemin ederim başka bir şey istemem dedi. Kıyamıyorum da içim cız ediyor. Ben Ocak sonu yanına gideceğim inşallah. Sen de gidebiliyorsan git istiyorsan.
Nasılsın tatlımm? Ne zmndır konusamadık senınleyerim seni :) allah kavustursun tatlimmm
iyi aksamlar kuzuuum
oyyy bidigimm :) bende kiz bendeee :) bir opesim var kiii sormayin gitsinnn
AMIN bebeğim arar 6a dert etme sukur sagsalim varmis. Kuzum sıkma canini ararSagol damlacımmmHepımızı kavustursun rabbım
Ooooh ne guzel ıste kuzucum yaaYa cookk teşekkür ederim o kadar moral olduki yazdiklarin o kadar cok hosuma gitti ki..vakitler su gibi aksin gitsin insallah hepimiz icin.Aynen dedigin gibi zaman lehimize isliyor hepimiz icin Guzel gunler bekliyor hepimizi insallah evlenecegim gune daha cok yaklasiyorummm:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?