- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Yaa babasını aradıgı zmn benı de arardı tatlım ama aramadı ıste.. Gıcık seyAMIN bebeğim arar 6a dert etme sukur sagsalim varmis. Kuzum sıkma canini arar
ya sevdiceğimin fotoğraflarina bak bak doymuyorum,meğer ne cok özlemişim..bi fotoğraf karesi bu kdr mutlu edebilir mi bi insanı:)
Arar tatlm ya arckken belki musait olmamstr meraklanma :) kuzu ikmzn ayni ya hemen hemen bnm safk 333. Bu ayn 15inde iste usta brlgi belli olcak seninki gtti dmi usta brlgne kuzuYaa babasını aradıgı zmn benı de arardı tatlım ama aramadı ıste.. Gıcık seyAramıycak demekkı uf
oh afiyet olsun kuzumm :) medceziri izleyelim mi berabeer? :):) bende iyiym çok şükür tatlm afydtilsn bende yeni kalktm yemektn oturuyorm smdi:)
evet kuuusum konusamadik ne zamandiir.. iyiyim sukur zor bi donem gecirdim ama simdi iyiyim sukur erdiminde keyfi yerinde sukur canimm siz nasilsiniz askerin sen iyimisiniz balim?Nasılsın tatlımm? Ne zmndır konusamadık senınleBen hıc ıyı degılım yaa Coook ozledııım sımdıdeeen Aramadıda benııı babasını aramıs rahatmıs cok sukur 20kısı ancaymıs gazınoda calısan..tlf gotursem olucakmıs demıs.. Ama benı neden aramadı yaa 1000kere syledım benı ara dıye Rahat olusuna sevınemıyorm bıle.. Sesını duymadan rahat edemıycm cnku Ooooofff cok kotuyum.. Neden aramadı benı yaa
Kuzum vallaha bende onu izliyorm suan annemle:)oh afiyet olsun kuzumm :) medceziri izleyelim mi berabeer? :)
evet kuuusum konusamadik ne zamandiir.. iyiyim sukur zor bi donem gecirdim ama simdi iyiyim sukur erdiminde keyfi yerinde sukur canimm siz nasilsiniz askerin sen iyimisiniz balim?
bende okadar cok ozledim ki anlatamam burnumde tutuyo resmennngece videolarini izleyerek uyuya kaliyorum
arar tatlim yaa merak etme belki arkadasi falan beklemesin diye seni aramadan ayrilmistir kulubeden skma canini canim mutlaka arar musait oluncaa
Aradıııı aradııııııı yasasıııııııınArar tatlm ya arckken belki musait olmamstr meraklanma :) kuzu ikmzn ayni ya hemen hemen bnm safk 333. Bu ayn 15inde iste usta brlgi belli olcak seninki gtti dmi usta brlgne kuzu
Aradı cok sukur bebegımm yaaoh afiyet olsun kuzumm :) medceziri izleyelim mi berabeer? :)
evet kuuusum konusamadik ne zamandiir.. iyiyim sukur zor bi donem gecirdim ama simdi iyiyim sukur erdiminde keyfi yerinde sukur canimm siz nasilsiniz askerin sen iyimisiniz balim?
bende okadar cok ozledim ki anlatamam burnumde tutuyo resmennngece videolarini izleyerek uyuya kaliyorum
arar tatlim yaa merak etme belki arkadasi falan beklemesin diye seni aramadan ayrilmistir kulubeden skma canini canim mutlaka arar musait oluncaa
Aynen kuzum allah var sagolsunla cok severler beni bende cok seviyorm. Icerm oblar icn.d sevglyken dha soz olmadan can derdi ic bnm icn icmzdm yuzume vuracak geldgnde haha:)
Bizim epeyce var aslinda daha gelicek is bulcak para biriktirmece ohhooooo:)) gökhan yani benim asker:) gerci gecende Acemiliği yaparken askim gelince hemen yüzük takalim Dedi ama bilmiyorum:))Ooooh ne guzel ıste kuzucum yaaHep dugun planlarına odaklan tamammı? Ben oyle yapıyorum Bızde askerden snra bahara planlıyoruz nasıpseee 2016baharıııı..daha var ama yınede her gecen gun bıraz daha yaklasıoruz.. Sız nezmna dusunuyosunuz tatlım?
ayy bayiliyorummm cuma gunlerine yaaaa :)Kuzum vallaha bende onu izliyorm suan annemle:)
gozun aydin tatlimmmm :) bosveer tatlim gecti gitti :)Aradı cok sukur bebegımm yaaHayırdır ınsallah bıtanem ya neoldukı Gecmıs olmasına sevındımmm buarada
Rabbım oyle bı yolunu buldururkıııı sız bıle anlamazsınız ne oldugunu tatlımBizim epeyce var aslinda daha gelicek is bulcak para biriktirmece ohhooooo:)) gökhan yani benim asker:) gerci gecende Acemiliği yaparken askim gelince hemen yüzük takalim Dedi ama bilmiyorum:))
Gecmıs gecmıste kalmıstıııır bebıııısgozun aydin tatlimmmm :) bosveer tatlim gecti gitti :)
Aynen yaa yamanin abisini begenyorm ben en cok ya cok tatli massallah.dayy bayiliyorummm cuma gunlerine yaaaa :)
İvit cınıııııımHeyyyyy guzel yarenlerinmmm :)
Eneeeeeem enıste duymasın kııııızAynen yaa yamanin abisini begenyorm ben en cok ya cok tatli massallah.d
yok kizzzz onu hic sevmiyorum :) ben yaman hastasiyimmm hareketleri tavirlar ayni erdimmmmmm :) Sirf ona benziyo diye izliyorummAynen yaa yamanin abisini begenyorm ben en cok ya cok tatli massallah.d
Cnm benm onumdekileri gorsen cips kola cizi cubuk kraker cikolata hahaha hepsnden yiyom.dkizlar bana noluuur dur diyinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?