2014 Yarenleri! :)

Yaa babasını aradıgı zmn benı de arardı tatlım ama aramadı ıste.. Gıcık sey Aramıycak demekkı uf
Arar tatlm ya arckken belki musait olmamstr meraklanma :) kuzu ikmzn ayni ya hemen hemen bnm safk 333. Bu ayn 15inde iste usta brlgi belli olcak seninki gtti dmi usta brlgne kuzu

:) bende iyiym çok şükür tatlm afydtilsn bende yeni kalktm yemektn oturuyorm smdi:)
oh afiyet olsun kuzumm :) medceziri izleyelim mi berabeer? :)
evet kuuusum konusamadik ne zamandiir.. iyiyim sukur zor bi donem gecirdim ama simdi iyiyim sukur erdiminde keyfi yerinde sukur canimm siz nasilsiniz askerin sen iyimisiniz balim?

bende okadar cok ozledim ki anlatamam burnumde tutuyo resmennn gece videolarini izleyerek uyuya kaliyorum
arar tatlim yaa merak etme belki arkadasi falan beklemesin diye seni aramadan ayrilmistir kulubeden skma canini canim mutlaka arar musait oluncaa

Kuzum vallaha bende onu izliyorm suan annemle:)

Arar tatlm ya arckken belki musait olmamstr meraklanma :) kuzu ikmzn ayni ya hemen hemen bnm safk 333. Bu ayn 15inde iste usta brlgi belli olcak seninki gtti dmi usta brlgne kuzu
Aradıııı aradııııııı yasasıııııııın Esek kafalı koca danam benııııımmmmm Evet bebegım bugun usta bırlıgıne teslım olduuuu.. Insallah rahat edebılcegı bı yer olur askerının usta bırlıgııııı yakınına duser hayırlısıylaaaa.. Cok mutlu oldum onun sesını duyunca ya Aynen kuzucuk 2gun mu ne var aramızdaaa herkesler kavustuktan snra bız kalıcaz ve aynı zamanlarda ıllerı sayıcaaaz senle

Aradı cok sukur bebegımm yaa Hayırdır ınsallah bıtanem ya neoldukı Gecmıs olmasına sevındımmm buarada

Aynen kuzum allah var sagolsunla cok severler beni bende cok seviyorm. Icerm oblar icn.d sevglyken dha soz olmadan can derdi ic bnm icn icmzdm yuzume vuracak geldgnde haha:)

Masallah kuzum ALLAH muhabbetinizi arttirsin :) inşallah hep boyle gider :) sende kirma Tatlim iciyormus GIBI yap

Bizim epeyce var aslinda daha gelicek is bulcak para biriktirmece ohhooooo:)) gökhan yani benim asker:) gerci gecende Acemiliği yaparken askim gelince hemen yüzük takalim Dedi ama bilmiyorum:))

Bizim epeyce var aslinda daha gelicek is bulcak para biriktirmece ohhooooo:)) gökhan yani benim asker:) gerci gecende Acemiliği yaparken askim gelince hemen yüzük takalim Dedi ama bilmiyorum:))
Rabbım oyle bı yolunu buldururkıııı sız bıle anlamazsınız ne oldugunu tatlım Bıde bakmıssın yuzukler takılmıs bıde bakmıssın nıkah masasına oturulmus ve ve veeee sonundadaaa leylekleeer kucagına bı bebıs bırakıvermıııııs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…