Ayy cnm kiyamam. Yamanda yakisikli mirayla barstlar gercek hayatta da :)yok kizzzz onu hic sevmiyorum :) ben yaman hastasiyimmm hareketleri tavirlar ayni erdimmmmmm :) Sirf ona benziyo diye izliyorumm
sende cek kizz bende goreyimmmCnm benm onumdekileri gorsen cips kola cizi cubuk kraker cikolata hahaha hepsnden yiyom.d
Oyy kuzum benm ksmet olursa hayrlisiyla gelsn bol bol yurursunz :)hele o asim beyin kalp krizi gecirmeden once yolda yururken bi sahneleri var biz ayni oyleyiz iste canim yaaa o sahneyi belki 100 kez izlemisimdirr
ah insallah cnaimmm :)Oyy kuzum benm ksmet olursa hayrlisiyla gelsn bol bol yurursunz :)
Tamam kuzum.dsende cek kizz bende goreyimmm
ohhhh yarasin yavrumm :)Tabaktaki btsn diger cipside yicemmm.d
git canim git sıkı sıkı sarılll askerinekızçeler pazar günü keşana gidiyoruuuum askerime heralde son kezz olcek bidaha o gelir
Sana da afyetlsn kuzum:) askrme ddm bn sen gdnce skntdn zayflrm dedm inanmdi gercektnde oyle oldu yiyorm ha bire:)ohhhh yarasin yavrumm :)
Git tatlm sevndm adina :))kızçeler pazar günü keşana gidiyoruuuum askerime heralde son kezz olcek bidaha o gelir
evet canımm cok bunalmıstı o da bende zaten işe gırıcem bdaha gidemeyebilirimm..git canim git sıkı sıkı sarılll askerine
Ayyy agzin bal yesin insallahh canim benim.seninde sizinde rabbim gonlunuze gore versin.Rabbım oyle bı yolunu buldururkıııı sız bıle anlamazsınız ne oldugunu tatlımBıde bakmıssın yuzukler takılmıs bıde bakmıssın nıkah masasına oturulmus ve ve veeee sonundadaaa leylekleeer kucagına bı bebıs bırakıvermıııııs
ihihihi saol kuşuumGit tatlm sevndm adina :))
:) ayy hep mutlu olalim yaa boyle gunlermz dha gzl hemen gecyor valla :))ihihihi saol kuşuum
Moralin nasil bugün insallah dunden iyidr :)Ayyy agzin bal yesin insallahh canim benim.seninde sizinde rabbim gonlunuze gore versin.
evet canımm sanki ilk defa gidecekmişim gibi heyecanlanıyorum ya:) ayy hep mutlu olalim yaa boyle gunlermz dha gzl hemen gecyor valla :))
Tabi kuzum insan cok heycanlanr yaa karsisnda gorunce ilk defa goryms gbi kalbi atar insanin cok guzl bi duygu:)evet canımm sanki ilk defa gidecekmişim gibi heyecanlanıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?