2014 Yarenleri! :)

kızçeler pazar günü keşana gidiyoruuuum askerime heralde son kezz olcek bidaha o gelir
Oyy bnm nıdakusumaaaa Benımkının 1ay carsı ıznı yokmus sanırım bende acaba onumudekı hftasonu gıtsemmıkı dıyorum??? Ilk gıdıyo dıye telını goturmemıstı ortamı bılemedgmızden ama herkesın telı varmıs keske alsaymsm tlf dedı.. Tlf vermek bahane askımı gormek sahane olur

İnsanlar neler neler soyluyor canım ya takma

mutlu yillar canim :) belki cok yorulmustur aklindan gitmistir cnm hatirlar :)

Unutmuş canım ben söyledim adam şok oldu resmen. Bu ara iyi değil zaten

bencede gitmellisinn.. ben öyle sokmustum telefonu gokhana :) hem bi ay yokmus işte git kıss ben izin verdim :)) kac saat mesafe aranızda?

Hahaha dogru kuzu kisin sogk su icenden ne beklersn hehe:)
hahaha kesinlikle ne beklersin ki
kizlar hayal kirikligi yauu :) geri vermeye karar verdim cok kaliteli gelmediler bana :/ Eki Görüntüle 1324570 Eki Görüntüle 1324572 Eki Görüntüle 1324574
canım günlük falan kullanılır niye kullanmasın hatıra soıuçta ama yeni de alınabilir tabikiii
iyiler kuzum bomba gibiler yaa evlatlarım beniimm canlarım

Kızlar nasılsınız giremedim uzun zamandır hersey yolundamıı
hoşgeldin canım, yolunda çok şükürr sen nasılsııın?
kizlar sevdicegim resim yolladi cok mutlu oldum derkn yüzüğunu takmadigini farkettim cok canim sıkıldı
olsun kuzum benim bak bizimki taktı taktı şuan bende yüzük zayıfladı çocuk bir de çok sık çıkartmak zorunda kalıyorum orda burda kalıyor bazen en garantisi sende dursun dedi yüzük bende şuan o an çıkartmış bulunmuştur merak etme takma öyle kafaya

gunaydin canlarimmm :) bu sabah erdim tras olurken resmini cekmiss aynaya da safak 53 yazmis kopukle :) tipini yerimmm :) ama küstümm yazdım benim adımı niye yazmadın diyee
kız bulduğuna şükret Allahım yaaaa deli

Cnm tavir yapma. Normal unutmasinorda ne durumdalr bil.yrz bile.

Canım normalde tavır yapmam ama benim dün bir konuda kalbimi kirdi bende onu söyleyerek laf soktum. Sonra Tlf kapandı ışte sarji bitti sanırım cevap gelmedi

canımlarr ben geldiiim kayınvalidem bizdeydi şimdi gitti ben de koştum geldim sizeee hihiih Cuma bizim hep yoğun geçer ama bugün çok çok çok yoğunduu ölüyorum vallahi yorgunluktan kafam kazan gibiii bu aradaaaa bu akşam 150'leri de bitiriyoruzz çok şükür yaaa atarsa 149 sizler napıyosunuzz?

oh oh bitiyor canım cok sukuuur.. napiim canım yarın sınavım var calısamıyorum kafam almıyor çıldırıciiyim

Canım normalde tavır yapmam ama benim dün bir konuda kalbimi kirdi bende onu söyleyerek laf soktum. Sonra Tlf kapandı ışte sarji bitti sanırım cevap gelmedi
Anladm kuzum olsun alttan al tezkerelerini bi alsnlar acisini cikartrsn:)

Ooo sohbet koyuydu galiba.d.d hehe napim baby tv seyredyrm. Atarsa 333:)

Ooo sohbet koyuydu galiba.d.d hehe napim baby tv seyredyrm. Atarsa 333:)
ohh darısı 222 111 ve 000'ın başına inşallah ay sorma çok koyuydu muhtemelen çok yakın bir zamanda yarın bile olabilir beyaz eşya ve küçük ev aletlerimi alıyorum galiba

ohh darısı 222 111 ve 000'ın başına inşallah ay sorma çok koyuydu muhtemelen çok yakın bir zamanda yarın bile olabilir beyaz eşya ve küçük ev aletlerimi alıyorum galiba
Sevindm şekerim baya gezin ama tek yere bakmayn biz 4yere baktk aldk snra bi yer dh baktk gozum kaldi ama nafile alinmisti bile:)) kuzu dha 333 cok ama napaym ya buna da sukur:)

Sevindm şekerim baya gezin ama tek yere bakmayn biz 4yere baktk aldk snra bi yer dh baktk gozum kaldi ama nafile alinmisti bile:)) kuzu dha 333 cok ama napaym ya buna da sukur:)
olsun çok şükür bebeğim yine de, ne marka aldın canım neler aldın ne kadara falan fikir ver bana da

hosgeldin tatlimm :) ah ne kadar guzellll kaynanayla kaynasmisizz :) kiyamam tatlim dinlen guzel guzel

bende napayim medceziri izliyorumm onlar ask yasiyorrr benn de hayal etmekle yetiniyorum :)

olsun çok şükür bebeğim yine de, ne marka aldın canım neler aldın ne kadara falan fikir ver bana da
Kuzum sozlumun tanidgydi aldgm yer. En son.indrm yapti baya sagolsun. gizelerden almstm arzum marka mikrodalga firn almstm mesela 265 ti duz hesap 200 saydlr yani bicok seyi indirme saydilr sagolsunlr varsa tandk falan iyi oluo byle.d.d indrm yaplnca.d

hosgeldin tatlimm :) ah ne kadar guzellll kaynanayla kaynasmisizz :) kiyamam tatlim dinlen guzel guzel

bende napayim medceziri izliyorumm onlar ask yasiyorrr benn de hayal etmekle yetiniyorum :)
bizim nasibimizde hayal etmek yetinmek var kuzum napcaksın hoşbulduk bebeğiim evet canım yaa taşındık ya onlara yakın olduk yürüme mesafesindeyiz daha sık görüşmeye başladık yaa bir aksilik çıkmazsaa telefon kullanmaya başlıycaz ya biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…