- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
Tabi kuzum insan cok heycanlanr yaa karsisnda gorunce ilk defa goryms gbi kalbi atar insanin cok guzl bi duygu:)
Ayu gormedm ben yaa su icyordm o esnadakizlar yaman nasil dustu yaa gordunuz mu hahahahaha
Oyy bnm nıdakusumaaaakızçeler pazar günü keşana gidiyoruuuum askerime heralde son kezz olcek bidaha o gelir
İnsanlar neler neler soyluyor canım ya takmaHaklısın o konuda zaten şüphem yok ama, boş ağızlıların bu tarz konuşmaları da çok canımı sıkıyor işte..
Bu arada aradı yarenim şimdi kızlar yarım saat konuştuk ilk defaa vallahi çok mutlu oldummm .. Darısı size ..
Çalıştığım için hafta sonu pek uğrayamam evde işlerim olur belki, kendinize dikkat edin pazartesi laflarız yineee
Yarenlerinizden güzel haberler aladığınız mutlu bir hafta sonu diliyorum sizlereeeeee
mutlu yillar canim :) belki cok yorulmustur aklindan gitmistir cnm hatirlar :)
Cnm tavir yapma. Normal unutmasinorda ne durumdalr bil.yrz bile.İnsanlar neler neler soyluyor canım ya takma
Unutmuş canım ben söyledim adam şok oldu resmen. Bu ara iyi değil zaten
bencede gitmellisinn.. ben öyle sokmustum telefonu gokhana :) hem bi ay yokmus işte git kıss ben izin verdim :)) kac saat mesafe aranızda?Oyy bnm nıdakusumaaaaBenımkının 1ay carsı ıznı yokmus sanırım bende acaba onumudekı hftasonu gıtsemmıkı dıyorum??? Ilk gıdıyo dıye telını goturmemıstı ortamı bılemedgmızden ama herkesın telı varmıs keske alsaymsm tlf dedı.. Tlf vermek bahane askımı gormek sahane olur
hahaha kesinlikle ne beklersin kiHahaha dogru kuzu kisin sogk su icenden ne beklersn hehe:)
canım günlük falan kullanılır niye kullanmasın hatıra soıuçta ama yeni de alınabilir tabikiiikizlar hayal kirikligi yauu :) geri vermeye karar verdim cok kaliteli gelmediler bana :/ Eki Görüntüle 1324570 Eki Görüntüle 1324572 Eki Görüntüle 1324574
iyiler kuzum bomba gibiler yaa evlatlarım beniimm canlarımHahahhaagzina SAGLIK canim :)) amin amin ve kocaman amin diyorum
Ailende tiryakiymis alirsin canim bak gorusun:)
Hosbuldum balim :) ufakliklar napiyor)
4ay gecer canim ALLAH Sabrini veriyor Bak 8.ayimiza girdik biz :)
Merhabaa TATLIM :) safaklari sen attiriyordun demi yanlis hatirlamadiysam :)
hoşgeldin canım, yolunda çok şükürr sen nasılsııın?Kızlar nasılsınız giremedim uzun zamandır hersey yolundamıı
olsun kuzum benim bak bizimki taktı taktı şuan bende yüzük zayıfladı çocuk bir de çok sık çıkartmak zorunda kalıyorum orda burda kalıyor bazen en garantisi sende dursun dedi yüzük bende şuankizlar sevdicegim resim yolladi cok mutlu oldum derkn yüzüğunu takmadigini farkettim cok canim sıkıldı
kız bulduğuna şükret Allahım yaaaagunaydin canlarimmm :) bu sabah erdim tras olurken resmini cekmiss aynaya da safak 53 yazmis kopukle :) tipini yerimmm :) ama küstümm yazdım benim adımı niye yazmadın diyee
Cnm tavir yapma. Normal unutmasinorda ne durumdalr bil.yrz bile.
oh oh bitiyor canım cok sukuuur.. napiim canım yarın sınavım var calısamıyorum kafam almıyor çıldırıciiyimcanımlarr ben geldiiim kayınvalidem bizdeydi şimdi gitti ben de koştum geldim sizeee hihiihCuma bizim hep yoğun geçer ama bugün çok çok çok yoğunduu ölüyorum vallahi yorgunluktan kafam kazan gibiii bu aradaaaa bu akşam 150'leri de bitiriyoruzz çok şükür yaaa atarsa 149 sizler napıyosunuzz?
Anladm kuzum olsun alttan al tezkerelerini bi alsnlar acisini cikartrsn:)Canım normalde tavır yapmam ama benim dün bir konuda kalbimi kirdi bende onu söyleyerek laf soktum. Sonra Tlf kapandı ışte sarji bitti sanırım cevap gelmedi
çok şükürroh oh bitiyor canım cok sukuuur.. napiim canım yarın sınavım var calısamıyorum kafam almıyor çıldırıciiyim
Ooo sohbet koyuydu galiba.d.d hehe napim baby tv seyredyrm. Atarsa 333:)canımlarr ben geldiiim kayınvalidem bizdeydi şimdi gitti ben de koştum geldim sizeee hihiihCuma bizim hep yoğun geçer ama bugün çok çok çok yoğunduu ölüyorum vallahi yorgunluktan kafam kazan gibiii bu aradaaaa bu akşam 150'leri de bitiriyoruzz çok şükür yaaa atarsa 149 sizler napıyosunuzz?
ohh darısı 222 111 ve 000'ın başına inşallahOoo sohbet koyuydu galiba.d.d hehe napim baby tv seyredyrm. Atarsa 333:)
Sevindm şekerim baya gezin ama tek yere bakmayn biz 4yere baktk aldk snra bi yer dh baktk gozum kaldi ama nafile alinmisti bile:)) kuzu dha 333 cok ama napaym ya buna da sukur:)ohh darısı 222 111 ve 000'ın başına inşallahay sorma çok koyuydu muhtemelen çok yakın bir zamanda yarın bile olabilir beyaz eşya ve küçük ev aletlerimi alıyorum galiba
olsun çok şükür bebeğim yine de, ne marka aldın canım neler aldın ne kadara falan fikir ver bana daSevindm şekerim baya gezin ama tek yere bakmayn biz 4yere baktk aldk snra bi yer dh baktk gozum kaldi ama nafile alinmisti bile:)) kuzu dha 333 cok ama napaym ya buna da sukur:)
Hıhıhıhıhıhohıhohuhbencede gitmellisinn.. ben öyle sokmustum telefonu gokhana :) hem bi ay yokmus işte git kıss ben izin verdim :)) kac saat mesafe aranızda?
hosgeldin tatlimm :) ah ne kadar guzellll kaynanayla kaynasmisizz :) kiyamam tatlim dinlen guzel guzelcanımlarr ben geldiiim kayınvalidem bizdeydi şimdi gitti ben de koştum geldim sizeee hihiihCuma bizim hep yoğun geçer ama bugün çok çok çok yoğunduu ölüyorum vallahi yorgunluktan kafam kazan gibiii bu aradaaaa bu akşam 150'leri de bitiriyoruzz çok şükür yaaa atarsa 149 sizler napıyosunuzz?
Kuzum sozlumun tanidgydi aldgm yer. En son.indrm yapti baya sagolsun. gizelerden almstm arzum marka mikrodalga firn almstm mesela 265 ti duz hesap 200 saydlr yani bicok seyi indirme saydilr sagolsunlr varsa tandk falan iyi oluo byle.d.d indrm yaplnca.dolsun çok şükür bebeğim yine de, ne marka aldın canım neler aldın ne kadara falan fikir ver bana da
bizim nasibimizde hayal etmek yetinmek var kuzum napcaksınhosgeldin tatlimm :) ah ne kadar guzellll kaynanayla kaynasmisizz :) kiyamam tatlim dinlen guzel guzel
bende napayim medceziri izliyorumm onlar ask yasiyorrr benn de hayal etmekle yetiniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?