2014 Yarenleri! :)

tabi canım iyi olmaz mı hiç, bütün beyaz eşyaları ve küçük ev aletlerini aldın mı sen bebeğimm?

Pofukuuuuuum hosgeldın bebegımmm Nasılsıııııın? Bugun benım askıcıgım usta bırlıgıne teslım olduuuu o artık usta askeeeer

Yok tatlm hepsni alamadm aldklrmda sozlum vardi iste askere gitti snra bekle gelnce berber alrz secerz dedi acelesi yok dedi oyle kaldi:)
hmm iyi bakalım bebeğim ben hepsinin taksidine gireyim de bir an önce bitsin derdindeyim

Pofukuuuuuum hosgeldın bebegımmm Nasılsıııııın? Bugun benım askıcıgım usta bırlıgıne teslım olduuuu o artık usta askeeeer
hoşbulduk bebeğim hadi Allah kavuştursun hayırlı teskereler olsun inşallah iyiyim çok şükür kayınvalidem bizdeydi o gitti demin ben de buraya geldim

Hayirlisi bebeğim ya insan cok.dikkat edyr annem bi odaya katyr esyalari kitliyorm misafr cock feldgnde grp kirp dokmesn die ztn o kadr para bayildk bse olsa baylr ayilamazdm

Hayirlisi bebeğim ya insan cok.dikkat edyr annem bi odaya katyr esyalari kitliyorm misafr cock feldgnde grp kirp dokmesn die ztn o kadr para bayildk bse olsa baylr ayilamazdm
hahahah benim de malları kıymetlidir vallahi taşınırken halimi görseydiniz hahahhahaha o kolilerin üzerindeki yazıları hahahah

hahahah benim de malları kıymetlidir vallahi taşınırken halimi görseydiniz hahahhahaha o kolilerin üzerindeki yazıları hahahah
Hahaha :) insan ozen gosteryor valla bde insanin kendi esyasysa dha tatli olyor. Evde braz sakarlgm tutyor krlyr bardk tabk canm saolsn dyrm annem sakasna dyr bn yanlslkla esylrndn brni krsam kiyamti koparrdn falan o ayri diyorm

Hehe acemiyik daha comeziz.d gecms olsun kuzum.aynen tatlm hayrlisi yaa. En son gonderdgn ifade ne kz sakizmi patlatyor tukurukmu atyor

Hahaha :) insan ozen gosteryor valla bde insanin kendi esyasysa dha tatli olyor. Evde braz sakarlgm tutyor krlyr bardk tabk canm saolsn dyrm annem sakasna dyr bn yanlslkla esylrndn brni krsam kiyamti koparrdn falan o ayri diyorm
aynen hayatım aynen o bende de var ya o eşyalar o kadar temiz o kadar güzel görünüyorlar ki bana evimizin eşyaları yaa ay kurban olurum Rabbim inşallah ağız tadıyla kullanmayı nasip eder
öyle yapıyorum bebegım saldım yani yapcak biişy yok artık finallere..
kısmet canım ya nasip

AMIN kuzum yaa hepimize nasip etsin INSALLAH hayrlisiyla. Hep mutlu oluruz hepimz INSALLAH ALLAHin iznyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…