tabi canım iyi olmaz mı hiç, bütün beyaz eşyaları ve küçük ev aletlerini aldın mı sen bebeğimm?Kuzum sozlumun tanidgydi aldgm yer. En son.indrm yapti baya sagolsun. gizelerden almstm arzum marka mikrodalga firn almstm mesela 265 ti duz hesap 200 saydlr yani bicok seyi indirme saydilr sagolsunlr varsa tandk falan iyi oluo byle.d.d indrm yaplnca.d
kız o kadar selam verdik insan selamımızı alır hiç görmüyorsun beniHıhıhıhıhıhohıhohuhArabayla 2saat bebegım hatta bıraz bassan 1saat 45dk.. Otubüsle 2.30saat
Yok tatlm hepsni alamadm aldklrmda sozlum vardi iste askere gitti snra bekle gelnce berber alrz secerz dedi acelesi yok dedi oyle kaldi:)tabi canım iyi olmaz mı hiç, bütün beyaz eşyaları ve küçük ev aletlerini aldın mı sen bebeğimm?
Pofukuuuuuum hosgeldın bebegımmmcanımlarr ben geldiiim kayınvalidem bizdeydi şimdi gitti ben de koştum geldim sizeee hihiihCuma bizim hep yoğun geçer ama bugün çok çok çok yoğunduu ölüyorum vallahi yorgunluktan kafam kazan gibiii bu aradaaaa bu akşam 150'leri de bitiriyoruzz çok şükür yaaa atarsa 149 sizler napıyosunuzz?
hmm iyi bakalım bebeğim ben hepsinin taksidine gireyim de bir an önce bitsin derdindeyimYok tatlm hepsni alamadm aldklrmda sozlum vardi iste askere gitti snra bekle gelnce berber alrz secerz dedi acelesi yok dedi oyle kaldi:)
hoşbulduk bebeğim hadi Allah kavuştursun hayırlı teskereler olsun inşallahPofukuuuuuum hosgeldın bebegımmmNasılsıııııın? Bugun benım askıcıgım usta bırlıgıne teslım olduuuu o artık usta askeeeer
Kuzi bnm safakta sana yakin 33 bnm ama dha acemide oPofukuuuuuum hosgeldın bebegımmmNasılsıııııın? Bugun benım askıcıgım usta bırlıgıne teslım olduuuu o artık usta askeeeer
Kız sana yazıyodum tam beeeennn hatta yazdımdaaaaakız o kadar selam verdik insan selamımızı alır hiç görmüyorsun beni
Hayirlisi bebeğim ya insan cok.dikkat edyr annem bi odaya katyr esyalari kitliyorm misafr cock feldgnde grp kirp dokmesn die ztn o kadr para bayildk bse olsa baylr ayilamazdmhmm iyi bakalım bebeğim ben hepsinin taksidine gireyim de bir an önce bitsin derdindeyim
hoşbulduk bebeğim hadi Allah kavuştursun hayırlı teskereler olsun inşallahiyiyim çok şükür kayınvalidem bizdeydi o gitti demin ben de buraya geldim
kalp kalbe karşı kız hahahKız sana yazıyodum tam beeeennn hatta yazdımdaaaaaOzledım bebıs senııı
hahahah benim de malları kıymetlidir vallahi taşınırken halimi görseydiniz hahahhahahaHayirlisi bebeğim ya insan cok.dikkat edyr annem bi odaya katyr esyalari kitliyorm misafr cock feldgnde grp kirp dokmesn die ztn o kadr para bayildk bse olsa baylr ayilamazdm
Kuzi bnm safakta sana yakin 33 bnm ama dha acemide o
Hahaha :) insan ozen gosteryor valla bde insanin kendi esyasysa dha tatli olyor. Evde braz sakarlgm tutyor krlyr bardk tabk canm saolsn dyrm annem sakasna dyr bn yanlslkla esylrndn brni krsam kiyamti koparrdn falan o ayri diyormhahahah benim de malları kıymetlidir vallahi taşınırken halimi görseydiniz hahahhahahao kolilerin üzerindeki yazıları hahahah
öyle yapıyorum bebegım saldım yani yapcak biişy yok artık finallere..çok şükürrkolay gelsiiinnn ya kafanı toparlayınca bakarsın kuzum gerçi şu saatten sonra zor ama en iyisi yat dinlen
Hehe acemiyik daha comeziz.d gecms olsun kuzum.aynen tatlm hayrlisi yaa. En son gonderdgn ifade ne kz sakizmi patlatyor tukurukmu atyorAcemııı sızııı hıııııh Saka maka bnm sevdıcek normalde 45 gun kalıcaktı acemılıkte ama allerjık astımı musade etmedı Gercı hayırlısı byleymıs yaa elhamdulıllah rabbıme
Final sinan ne zaman ki tatlmöyle yapıyorum bebegım saldım yani yapcak biişy yok artık finallere..
aynen hayatım aynen o bende de var ya o eşyalar o kadar temiz o kadar güzel görünüyorlar ki bana evimizin eşyaları yaa ay kurban olurumHahaha :) insan ozen gosteryor valla bde insanin kendi esyasysa dha tatli olyor. Evde braz sakarlgm tutyor krlyr bardk tabk canm saolsn dyrm annem sakasna dyr bn yanlslkla esylrndn brni krsam kiyamti koparrdn falan o ayri diyorm
kısmet canım ya nasipöyle yapıyorum bebegım saldım yani yapcak biişy yok artık finallere..
AMIN kuzum yaa hepimize nasip etsin INSALLAH hayrlisiyla. Hep mutlu oluruz hepimz INSALLAH ALLAHin iznyle :)aynen hayatım aynen o bende de var ya o eşyalar o kadar temiz o kadar güzel görünüyorlar ki bana evimizin eşyaları yaa ay kurban olurumRabbim inşallah ağız tadıyla kullanmayı nasip eder
kısmet canım ya nasip
hiiii git işte beybiiii bizimde öylee git git bak git diyommmmmmmmHıhıhıhıhıhohıhohuhArabayla 2saat bebegım hatta bıraz bassan 1saat 45dk.. Otubüsle 2.30saat
ocak canım. ya bu benım okudugum ikinci üni . suanda pişmaanım resmen bi tanesi neyine yetmedi diyomm kendim kasındım beFinal sinan ne zaman ki tatlm
amiiin inşallah bebeğimm inşallahhAMIN kuzum yaa hepimize nasip etsin INSALLAH hayrlisiyla. Hep mutlu oluruz hepimz INSALLAH ALLAHin iznyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?